Community Status Updates
mono → Franklin
hello hello!long time no see...παιρνα μια απο μαυρη τρυπα να χασεις κανα δυο νεφρα απο τα γελια!εγινε της μαυρης τρυπας χτες...
Sep 04 2008 18:46
Zoro → mono
[B][I]δεν αντεξες να μην απαντησεις ε? old habits die hard...τεσπα διαφωνω αλλα βαριεμαι να απαντησω
[/I][/B]Καλα κανεις και βαριεσαι γιατι καποια αλλη θα μου ειχε ηδη απαντησει:whistling:...αν διαφωνουσε,εδω ευτυχως συμφωνουμε!!!;)
{μια μου αρκει,οχι αλλες please...women are trouble:hot:}
Anw,αν αναφερεσε στις 3 περιπτωσεις που ειπαμε πριν ναι,το κοιταξα και οντως καταλαβα τι εννοεις αλλα καλυτερα που δεν μπλεχτηκες πιστεψε με γιατι εκτος οτι δεν σε αφορα και υπηρχε και ενα δικιο στην υποθεση,παρ οτι παραηταν χοντρος ο χαρακτηρησμος δεν νομιζω οτι θα αλλαξεις τπτ απαντωντας...απο εμπειρια στο forum εχω δει οτι καλυτερα να κοιτας την δουλεια σου και τα υπολοιπα ας τα στους mods,εκτος κι αν ειναι πολυ χοντρο προβλημα,κι ας μην σε αφορα...
Αυτο προτεινω,μην χαλας τον εαυτο σου εκτος κι αν απευθυνετε σε σενα κανεις...:P
Απλη συμβουλη μετα οτι πιστευεις,δεν θα διαφωνησω,απλα ξερω πως εχουν τα πραγματα εδω και δεν μπορεις να αλλαξεις και πολυ τπτ απο μονη σου...αν ειναι να γινει θα συνεχισει να γινετε...
Anw,παλι μαντηλι εραψα:P...can't help it o ατιμος:canthelp:
Την κανω και παλι,ευχομαι να τα πουμε αργοτερα...αλλιως BB!^^
:byejg9:
Sep 04 2008 18:22
mono → Zoro
δεν αντεξες να μην απαντησεις ε? old habits die hard...τεσπα διαφωνω αλλα βαριεμαι να απαντησω...ο μονος λογος που εγραψα ηταν γιατι τα περι αρνιων μου την εδωσαν...ασχετο αυτο που σου ειπα πριν το ειδες τελικα?
Sep 04 2008 18:16
Hajime_Saito
→
Theodore
KISAMA NI KAMI WO OGAWASETEYARU! IDEYO OBERISUKU NO KYOSHINHEI!
Sep 04 2008 17:51
anime-dono → Kurosaki_Angellust
Να σου πω ρε συ ξέχασες να μου στείλεις τηλέφωνο . Στείλτο μου με ένα PM.
Sep 04 2008 17:38
Ame Warashi → momO
Γεια σουυυυ... :) Tι κάνεις?Να σου πω,μήπως υπάρχει καποιο manga στο στυλ dogs?Σορυ για το ξεκάρφωτο αλλά έχω σκάσει και ήλπιζα πως εσύ θα έχεις μια παραπάνω γνώμη... :)
Sep 04 2008 16:59
Zoro → Ame Warashi
Μπαααα,ποια αυτοκυριαρχια,πλακα κανεις???:hahaha:
Σπουδαζω στο εξωτερικο και δεν θα χω συνδεση στο σπιτι μεχρι τοτε,αλλιως ολο και καποια ευκαιρια θα βρισκα να μπω..μεχρι και σε κανα νεταδικο θα παω καποια στιγμη να σκεφτεις....αυτη η λεξη δεν υπαρχει στο λεξικο μου:P
Χεχε ξερω πως νιωθεις,αρα μην περιοριζεσε,δες και το υπολοιπο της σειρας γιατι υπαρχουν και αλλες φοβερες ιστοριες περαν της Nami{καλα αν και κι αυτη βεβαια ηταν τελεια ιστορια..εκει που πυροβολαει την Βellemere και γινετε ασπρομαυρη η σκηνη τρελη συγκινηση!!}...αλλα αντε να δεις και αυτην της Robin προς 280 επεισοδιο...αυτη ειναι η πραγματικη τελειοτητα!!^^
Χαχα αυτο για τις μερες θα το προσεχω ΟΚ,αν και δυσκολο να μου τυχει αυτο...ειδη ειμαι αρκετα clumsy,αν την παθω κι εκει θα την ακουσω απο γονεις!!{επαθα κατι παρομοιο μια φορα βασικα:P}
Καλη Συνεχεια και παλι...θα τα πουμε,bb:bye:
Sep 04 2008 16:52
Erebos → Animesuki
"Kawaiii~!!!" :kawaii: *jaaaaaa* :nbleed: :P
[URL="http://anidb.net/a5873"]02.10.2008[/URL]
I can't wait... :wooi2:
btw, τη Haruhi τη βαριόμουν και εγώ, άσε που σαν χαρακτήρας με εκνεύριζε φοβερά... :erk: :P
Και βγαίνει και Season 2... :sleepy:
Θέλουμε Lucky Star Season 2!!!! :congrats:
Sep 04 2008 16:48
Zoro → iristella
Ειδικα αν μπορεις προς 2-3 το βραδι θα σου ημουν υποχρεος iri-chaannn:blingeye2:
{πως μου πετυχαινει παντα το μουτρακι:hehe:}
Αλλιως νωριτερα αν ειναι,γιατι πολυ πιθανον θα βγω μερικες ωρες μιας και ειναι η τελευταια μερα...
Παντως αν θα βιαζεσε και το βραδι ειναι 10' υποθεση,θα προσπαθησω να μην σε κρατησω!!
Καλο Διαβασμα για τωρα λοιπον,παω να ετοιμασω καμια βαλιτσα!!
Ευχομαι πραγματικα να τα πουμε αργοτερα,little Misa-chan;)
{αλλιως το χουμε ξαναπει,τα λεμε σε 3 βδομαδες:bye:}
Sep 04 2008 16:46
Tidus87 → Ame Warashi
καλά εδω μπήκα λίγο αλλά θα βγω γιατί γραφώ αυριο (ο Θεός και η ψυχή μου τι θα γράψω αλλά τέλος πάντων) Anyway θα τα πούμε ρε και σε παρακαλώ μην την ενεργοποιήσεις την innocense γιατί καταστραφήκαμε:P!!!Και τι να πώ καλά κουράγια.CU!!!
Sep 04 2008 16:46
iristella → Zoro
Hello!!! Sorry Που δεν απαντησα απλα τωρα το ειδα...... Anw εχει πεσει τρελο διαβασμα και δεν ξερω αν θα προλαβω να σου πω την ωρα....... το βραδακι ισως
Sep 04 2008 16:43
Zoro → mono
[I][B]zoro μου εχεις ταξει ενα καρο ρεπ παλιοψευτη!!!!!!!το καταλαβα το κολπακι σου...ταζεις ρεπ στα κοριτσακια εδω μεσα για να τις κανεις οτι θελεις!δεν θα γινω θυμα σου εγω! lol
[/B][/I]OMG,Busted!!:oo:
Ενταξει μην πεσεις θυμα,αλλα μη το πεις πουθενα εεεε???:blingeye2:
{πιανει ακομη αυτο το κολπο σε μερικες!!:hehe:}
Παω να δω που αναφερoσουν btw;)
Αυτα και παλι,εσυ μην χαθεις απ το forum και θα τα ξαναπουμε σιγουρα...καλα να περνας και παλι,BB!!!:P:bye:
Sep 04 2008 16:42
Raven Princess → Hikari-sama
Μπα τι βλεπω ξεκινησαμε καινουργιο ανιμε????Τι λεει????
Sep 04 2008 16:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed