Jump to content

Community Status Updates

Photo

Barbara → gexion

Είδα τα σκίτσα σου είναι κορυφαία , μπράβο συνέχισε ετσι.!
Sep 04 2008 15:01
Photo

Skiarxon → Yu_Kanda

Thanks m8 :)
Sep 04 2008 14:57
Photo

anime-dono → Kurosaki_Angellust

στειλε μου τα στοιχεια σου με PM για την αλυσιδα Dragonball Z
Sep 04 2008 14:52
Photo

Ephialtes → jimmare

απαντησε σε αυτπ που ειπε ο/η amaya3[I]("300...friends!!!"?is it such a great achievement that you are so enthusiastic about it? [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG]")[/I] και απευθυνθηκα σε σενα...
Sep 04 2008 14:32
Photo

Zoro → Dark_Venus

[I][B]if you want me to change it again please tell me..... I am devoted to you and your orders sir {bow} [/B][/I]Master is happy again:wooi2: Let's call it a draw then...you put her back for today,since from tomorrow I'm gonna be missing until the 25th of September:(,so that I can still see Misa-chan for today... But then,from tomorrow on,put whatever you like,so that my sensei won't see her again and will be happy too...:) {I don't know why she hates misa-chan since she looks exactly like her though:hehe:} Arigato for the cookies then:kawaii:...you made master happy again,the day before his departure...I won't forget,my loyal Maria-chan:Blissfull: {if we don't speak again,see you in 3 weeks:bye2:}
Sep 04 2008 14:06
Photo

Zoro → ichigo13

Χεχε ναι μετα απο τοσα που διαβασα και ειδικα στην τελευταια σου συζητηση με τον Radagast ειμαι πια σιγουρος οτι εισαι σκληροπυρηνικος OP fan...θα το δεις μεχρι τελους με οικογενεια και παιδια!!:P:P:P Aσε παντως,ακουω οτι το manga ειναι σε αριστουργηματικο σημεια αυτη την στιγμη,ανυπομονω να τα δω στο ανιμε;)...παντως οσο αφορα το TB δεν ειναι και η πρωτη φορα που ο Oda βγαζει κατι πιο χαλαρο,ηδη το κανε μια φορα με τoν Foxy...στο ΤΒ τουλαχιστον ειχαμε Schichibukai και τον Oz!!{κατι ειναι κι αυτο!!} Οσο για το μαθημα,ποτε τελειωνεις εσυ δλδ?? Anw,καλη επιτυχια και σε σενα λοιπον,θα τα πουμε απο 25 Σεπτεμβριου και μετα που θα γυρισω:) {εκτος κι αν γινει κανα θαυμα και εχω πιο νωρις συνδεση σπιτι..} ΥΓ:Διπλωμα Οδηγησης εχω ναι,το πηρα πριν 1-2 χρονια απ οσο θυμαμαι,αλλα μην φανταστεις,δεν οδηγαω πολυ! Δεν ειμαι ακομη τελειως εξοικειωμενος με τα αυτοκινητα,συνηθως προτιμω ποδηλατο ή...το αγαπημενο μου....να με φερνουν αλλοι!!:hehe: {ασε ειμαι καλος στο να φορτωνομαι εκει:P} Αυτα buddy,τα λεμε σε 3 βδομαδες:byejg9:
Sep 04 2008 14:01
Photo

Scorpion → Animesuki

Μηπως ξερεις ποτε θα βγει το Tekken 6 στην ελλαδα;
Sep 04 2008 13:29
Photo

Dark_Venus → Zoro

Master I am really sorry....I wanted to change avatar....i had no idea....if you want me to change it again please tell me..... I am devoted to you and your orders sir {bow} here are some nice cookies for you :):):):):):):):):):):):):) [IMG]http://tastegoblet.files.wordpress.com/2007/10/doggie-cookies.jpg[/IMG]
Sep 04 2008 13:25
Photo

Ajairisu → Kallia

Αααα, πολύ ωραία. Μου το πει πολλές φορές ότι δεν μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου gamer, αν δεν έχεις παίξει το FFVII. Ε λοιπόν, αυτό σκοπεύω να κάνω :). Vista? Άρα και οι δυο στο ίδιο καζάνι βράζουμε, τα Vista αποδείχθηκαν αποτυχία :(
Sep 04 2008 13:24
Photo

Dark_Venus → jimmare

ναι :) τα σπαει το βιντεακιιιιιιι!!!!!!ευχαριστω :)
Sep 04 2008 13:21
Photo

Dark_Venus → iristella

Ναι το τελειωσα το death note ειναι απιστευτο μ αρεσει πααααααρα πολυ....!
Sep 04 2008 13:20
Photo

Kallia

^_^ Κυκλοφορεί σε torrent, αλλά θυμάμαι ότι εμένα κόλλαγε και δεν ξεκίναγε. Μάλλον ήταν θέμα συμβατότητας όμως, γιατί έχω Windows Vista. :P
Sep 04 2008 13:18
Photo

Ajairisu → Kallia

Για να πώ κι εγώ την αμαρτία μου, το FFVII δεν το έχω παίξει :P. Υπάρχει περίπτωση να το βρώ σε κάνα torrent? Σ.Σ. Συνέχισε την συζήτηση εδώ, αν θέλεις :Blissfull:
Sep 04 2008 13:12
Photo

Kallia → Ajairisu

^_^ Αυτό σκόπευα να κάνω. Είχα δοκιμάσει να εγκαταστήσω και το Final Fantasy VII, αλλά δεν έπαιζε κι έψαχνα και για άλλους τίτλους. Και πάλι thanks.
Sep 04 2008 13:08
Photo

Ajairisu → Kallia

Δεν κάνει τίποτα :) Πάντως, να ξέρεις ότι το Sudeki είναι αρκετά παλιό και θα είναι δύσκολο να το βρείς. Με λίγο ψάξιμο σε torrent sites όμως, κάτι θα βρείς...
Sep 04 2008 12:52