Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Animesuki → Scorpion
Απο οτι ειχα διαβασει μεσα στο 2009.Τωρα ποτε ακριβως δεν ξερω με συνχωρεις.
Σεπ 04 2008 20:16
Fingolfin → alamas
Για να μάθεις τα πάντα για το που θα βρεις τα αγαπημένα σου anime, πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο και να διαβάσεις κάποια πράγματα.
Οπότε, διάβασε τα παρακάτω όπου υπάρχουν τα πάντα για αυτό που θες.
Όπως σου είπα ήδη υπάρχει το anidb (anime database) και ξαναδες το ποστ μου όπου εξηγώ τι πληροφορίες σου δίνει:
[URL]http://www.anime.gr/forums/227952-post1047.html[/URL]
Μετά διάβασε τους εξής οδηγούς με την σειρά που στους δίνω:
[URL]http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/1319-anime-download-list.html[/URL]
[URL]http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/1804-%D0%EB%DE%F1%E7%F2-%EF%E4%E7%E3%FC%F2-%E3%E9%E1-%F4%E1-torrents.html[/URL]
[URL]http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/1529-xdcc-guide-%C2%EF%DE%E8%E5%E9%E1-%E3%E9%E1-downloads-%E1%F0%EF-irc.html[/URL]
[URL]http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/4267-%C1%F0%EF-%F0%EF%F5-%EC%F0%EF%F1%F9-%ED%E1-%EA%E1%F4%E5%E2%E1%F3%F9-%E1%F5%F4%EF-%F4%EF-anime-manga%3B.html[/URL]
Και έτσι έχουν καλυφθεί τα πάντα.
Καλό διάβασμα!
Σεπ 04 2008 20:10
BarbasSs → Zoro
η πορωση υπηρχε παντα απλα τωρα ειπα να ξανα ασχοληθω λιγο με τα threads...
καλα ειμαι dude εχω εξεταστικη τωρα αλλα δεν καιγομαι και πολυ να διαβασω...
3 μαθηματα ειναι εξ'αλλου και τα 2 τα εχω στο υπερχαλαρο
οταν αρχισει με το καλο το εξαμηνο θα προχωρισω το Thriller Bark...
το εχω αφησει εκει που χανει την σκια ο captain
Σεπ 04 2008 20:07
amaya3 → jimmare
Ephialtes is so right...xD
oh i see.Σου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη ταινία then i take it..^^
Σεπ 04 2008 20:05
Umi no Ossan → kakashi sensei
Μα ποιος μπορει να μην ειναι φαν της !!!!
Thanks για το request !!!!
Σεπ 04 2008 19:26
Franklin → mono
Κι εσυ το ιδιο! Αχ ρε περαστικα σου ευχομαι! Και καλη επιτυχια με τις χαζοεξετασεις (που θα την εχεις)! Λοιπον φευγω σιγα σιγα να ετοιμαστω και θα τα ξαναπουμε! Ισως μπω το βραδυ! Φιλiα πολλα :)
Σεπ 04 2008 19:23
Zoro → tsintori
nop y???
[περαν μερικων αστειων και περαν του οτι εμφανισιακα μου αρεσει ακομη δεν νομιζω να το δειξα πουθενα ε?:P]
Σεπ 04 2008 19:20
mono → Franklin
ναι αμε πηγαμε για καφε προχθες και λιωσαμε παλι...εγω βασικα δεν την πολυπαλευω με εξεταστικες και τετοια,επαθα και ωτιτιδα...αλλα το ηθικο ειναι οπως παντα ακμαιοτατο! και εγω ηθελα σημερα να βγω αλλα συνεβησαν διαφορα απροοπτα και εκατσα σπιτι να καιγομαι...καλο καφε και αμα βλεπεις τιποτα καλο απο ανιμε να μου λες...το rec αφου εκατσες και του εφτιαξες και θρεντ θα το τσεκαρω :p
Σεπ 04 2008 19:19
iristella → Zoro
Κλασσικα......Να δω thread στο αντικειμενο μου και να το αφησω να παει ετσι ασχολιαστο? Not a chance dear........ Αντε παω να συνεχισω το διαβασμα γιατι εχει αρπαξει φωτια ο πωπος μου.... Καλη διασκεδαση αποψε ^^!!!
Σεπ 04 2008 19:18
Zoro → iristella
Διαβαζουμε διαβαζουμε αλλα old habits die hard,δεν αντεξες να μην αφησεις το σεντονακι σου σε σημαντικο θεμα στο off topic παλι:P
{pwning machine κατεντησες:hahaha:}
[πλακα κανω φυσικα,φοβερα τα πες;P]
Τελειωνω λεγοντας:
[COLOR=Magenta][B][I]
Α)Η αρχη της διακρισης (Principal of Distinction) η οποια επιβαλλει στα εμπολεμα μερη την υποχρεωση να διαχωριζουν σαφως τον αμαχο πληθυσμο απο τις μαχιμες δυναμεις και τους στρατιωτικους απο τους πολιτικους στοχους (αναλυτικα στην αποφαση 2444 της ΓΣ των ΗΕ)
Β)Η αρχη του ανθρωπισμου (Principle of Humanity)... H γενικη αντιληψη οτι οι εμπολεμες δυναμεις πρεπει να αποφευγουν να χρησιμοποιουν μεσα τα οποια προκαλουν στον ανθρωπο μη αναγκαιο σωματικο πονο (διακηρυξη Αγιας Πετρουπολης 1868 πρωτη αναφορα και Πρωτοκολλα 1977 τελικη επανεπιβεβαιωση)
Γ)Αρχη της επιτακτικης στρατιωτικης αναγκης (Principal of military necessity) Aπο τον στρατιωτικο κωδικα των ενοπλων δυναμεων των ΗΠΑ
" η αρχη που δικαιωνει τα μετρα εκεινα που δεν απαγορευονται απο το Διεθνες Δικαιο και που θεωρουνται ομως απαραιτητα για να εξασφαλισουν οσο το δυνατον πιο γρηγορη και αποτελεσματικη παραδοση του εχθρου"
Δ) Αρχη της αναλογικοτητας (principal of proportionality)... Η αναποφευκτη απωλεια αμαχων απο μια στρατιωτικη επιθεση δεν πρεπει να υπερβαινει δυσαναλογα τα οφελη τα οποια σκοπευει να αποκομισει απο την φθορα των στρατιωτικων στοχων ο επιτιθεμενος... (πρωτοκολλα 1977)[/I][/B][/COLOR]
[COLOR=Black]I'm sorry,when did you learn to speak Jap??:nosey:[/COLOR]XDDD
[2πλο νοημα:P]
Αυτα,sorry δεν κρατηθηκα με το που ειδα το post...φοβερη δουλεια ως συνηθως;):thumbup:
Keep it up,την κανω για λιγο,τα λεμε!!:):):):)
Σεπ 04 2008 19:15
Franklin → mono
Διαβασμα κι εγω.....Πφφφ αστα να πανε! Θα βγω σε καμια ωριτσα να ξεσκασω λιγακι! Ειχα να δω anime καμια βδομαδα οποτε καθισα σημερα ειδα ολο το rec μονοκοπανια και στανιαρα :P Τι αλλα νεα? Με τη χορευτριουλα μας μιλας?
Σεπ 04 2008 19:11
mono → Franklin
πηξιμο why? τι να πω και εγω εξεταστικη πικρα...ρομαντικοχαζουλια μπααα...ρομαντικα ναι αλλα λιγο πιο σοβαρα,οχι οτι εγω ειμαι σοβαρη μπουχαχαχαχα
Σεπ 04 2008 18:56
Franklin → mono
εεεεεεπ! Τι γινεται? Χμμ για να δω.... Ρε ειδα σημερα 9 επισοδεια (ολο δηλαδη) το Rec . Νομιζω 12 λεπτα επισοδεια κατι τετοιο ηταν. Αν σου αρεσουν τα ρομαντικοχαζουλια δες το! Ασε ρε πηζωωωωωω :(
Σεπ 04 2008 18:49

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται