Jump to content

Community Status Updates

Photo

red pyramid → pershs

Hohoho, pershs strikes back :P
Sep 04 2008 23:05
Photo

Ame Warashi → IlPalazzo

Νομίζω καταλαβα...
Sep 04 2008 22:59
Photo

alamas → Fingolfin

ty για το help βοηθησε αρκετα μπορω να πω
Sep 04 2008 22:57
Photo

ichigo13 → Fingolfin

Λοιπόν θέλω να βάλεις [URL="http://www.anime.gr/forums/%D8%F5%F7%E1%E3%F9%E3%DF%E1-%C4%E9%E1%F3%EA%DD%E4%E1%F3%E7/1020-comics.html"]εδώ[/URL] ένα poll που να λέει ποιός θέλει να πάρει την θέση του batman μετά το batman r.i.p. σύμφωνα με τους 4 υποψήφιους που έχει πει η DC! Oι οιποψήφιοι είναι 1)ΝIGHΤwing(o πρώτος robin,dick grayson) 2)o jason Τοdd(δεύτερος robin) 2)tim draike(o καινούργιος robin) 4)Ηush Θα σου ήμουν υπόχρεος αν μου το έφτιαχνες.Εκτός κι αν βέβαια πιστεύεις πως μπορώ να ανοίξω νέο thread που να αφορά μόνο την DC!
Sep 04 2008 22:56
Photo

IlPalazzo → Ame Warashi

Κοπέλα μου, όταν επί ένα ολόκληρο εξάμηνο ακούς συνέχεια τη φράση "δομημένος προγραμματισμός", αρχίζεις να τραγουδάς "σήκωσέ το το δομημένο". Κατάλαβες ή να σου στείλω PM;
Sep 04 2008 22:55
Photo

Fingolfin → ichigo13

Αν εννοείς ότι θέλεις να προσθέσεις poll σε θέμα που έχεις ήδη δημιουργήσει, τότε δεν μπορείς. Τα μέλη μπορούν να δημιουργήσουν poll μόνο όταν δημιουργούν και το θέμα. Εκεί υπάρχει η επιλογή post a poll στο κάτω μέρος της σελίδας όταν γράφουν το πρώτο post ενώ δημιουργούν το νέο θέμα. Πες μου αν θες να το προσθέσω εγώ αν είναι στο community bar το θέμα που αναφέρεσαι.
Sep 04 2008 22:47
Photo

anime-dono → Scorpion

το gameplay ναι αλλα οι διαλογοι ειναι στο στυλ Disgaea .
Sep 04 2008 22:40
Photo

Scorpion → anime-dono

Τα γραφικα του μοιαζουν πολυ με Rogue galaxy.
Sep 04 2008 22:38
Photo

ichigo13 → GkLoc

Ρε Gk μου κάνεις μια μεγάλη χάρη.Επειδή δεν μπορώ να ανοίξω poll (δεν ξέρω γιατί) μπορείς να μου ανοίξεις ένα εσύ? Ωραίο Rock Lee συνολάκι btw!:wis:
Sep 04 2008 22:34
Photo

Ame Warashi → IlPalazzo

lol! :D ελεύθερα!Όταν όμως λες δομιμένη τι εννοείς?Από ένα anime την είχα δει Ichigo mashimaro και ήταν τόσο γελοία η σκηνή που μου είχε κάτσει... :)
Sep 04 2008 22:33
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Τι να σου πω...Υποθέτω αν περιμένεις λίγο, θα απαντήσουν !! Ναι, το λένε Lucky Star !! Μιλάει για 4 κοπέλες, την otaku Κοnata, την ολίγον εγωίστρια Kagami, την αφελή Tsukasa και την ευγενική Miyuki. Δεν έχει κάποια συγκεκριμένη υπόθεση, απλά μιλάει για την καθημερινή ζωή των κοριτσιών και έχει τρελό γέλιο. Είναι το είδος των anime που βλέπεις απλά για να γελάσεις και να περάσει ευχάριστα η ώρα.
Sep 04 2008 22:32
Photo

anime-dono → Dr.Antonis

Βασικα μενω Κερατσινι δεν ειναι ακριβως πειραιας αλλα 20 λεπτα με το bus
Sep 04 2008 22:27
Photo

Dr.Antonis → anime-dono

Ναι Πειραιωτης...Εσυ που μενεις???...Εγω Αγια Σοφια...
Sep 04 2008 22:22
Photo

ichigo13 → Fingolfin

Παντού πάω και δεν μου έχει επιλογή!Δλδ στα thread tools δεν μου έχει επιλογή start new poll! Μου γράφει μόνο "show printable version" "email this page" " subscribe to this thread"
Sep 04 2008 22:20
Photo

anime-dono → Dr.Antonis

Yo nice to meet you Πειραιωτης ε !!! Επιτέλους και καποιος κοντα στην περιοχη μου, also friend request coming.
Sep 04 2008 22:16