Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → Orion19

κανε με κανε με!πρεπει να ενωθουμε γιατι νομιζω μας εχει ολες και μας παιζει ο ατιμος...χαρεμι εχει φτιαξει!
Sep 05 2008 06:31
Photo

Orion19 → mono

Mono-chwaaaan! Είδες; Και εγώ αθώα κοπελίτσα ήμουν όταν έπεσα στη παγίδα του! Like a moth to the flame! Να σε προσθέσω ως φίλη; Θα σε κάνω εγώ μέγα-ero (Ero Queen με λένε άλλωστε) να μη ξέρει απο που του'ρθε μετά! (αν και θα του'ρθει απο πίσω και με φόρα... :hehehe: ) Θα τον λιώσουμε! Annihilate him! :burningbe3: *παίρνει τα χάπια της* Σόρι... Megalomania attack again...:deadga6:
Sep 05 2008 05:47
Photo

Zoro → iristella

Εγινε λοιπον,my dear iri-chan...:),να σου κανω τον επισημο χαιρετισμο μου,αν και παιζει να τα ξαναπουμε μια φορα ακομη αν ολα πανε καλα,αλλιως τα παμε ηδη{χαιρομαι που ηταν πανω απο 5' τελικα}...;) [εμετικα γλυκαναλατος mode on XDD] Ευχαριστω για ολα αυτη την περιοδο,περασα τρομερα καλα και πολλες καταστασεις ηταν απαιχτες απο γελια...ειδικα το ιδιαιτερο κλιμα που αναπτυξαμε με την 3η εταιρα και οι συζητησεις που καναμε{ξερεις που αναφερομαι:P} ηταν απ τις πιο αστειες που βιωσα...να σαι{και να στε} καλα,με κανατε και περασα τελεια αυτους τους μηνες:) Σε λιγες ωρες δινεις το μαθημα λοιπον και σου ξαναλεω καλη επιτυχια,με τοση που μαζεψες πια{τοσες φορες το πα!!} σου φχομαι να παει τελεια το προφορικο..κατεχεις ουτος η αλλος την ικανοτητα να εκφραζεσαι αριστα;) Περαν αυτου,καλη επιτυχια και με τα υπολοιπα μαθηματα!:Blissfull: Καλα να περνας γενικα με την ζωη σου και θα τα πουμε συντομα...αν ολα πανε καλα και πριν τις 25 που ειπες θα τα καταφερουμε πιθανον...^^ BB,be well&spend your time wisely!!:byejg9::byejg9::byejg9::cry5::drink: :bath::wooi2: {ps: ok ισως το παρακανα καπως με την ζαχαρη:'D...παντα την παθαινω στους αποχωρισμους...αν ενοχλει και θες,σβησε το vm,δεν εχω προβλημα...cyaaa^^}
Sep 05 2008 05:17
Photo

mono → Zoro

αλλου για αλλου τα στελνεις καλο μου...κοιτα τι μου στειλες μολις.για το θεμα που λεγαμε σου στειλα pm. κατα ταλλα καλο ταξιδι για αλλη μια φορα, i will miss you and your sheets:nanana: συγκινηθηκα τωρα...seriously...
Sep 05 2008 05:09
Photo

Zoro → mono

mono-chan κι εσυ θα μου λειψεις πολυ:cry: Αλλα ξερω οτι σε αφηνω σε καλα χερια πια:hehehe:...αλλο ατομο θα σε βρω μολις γυρισω:P Καλα να γνωριστεις με τις νεες φιλες που σου βρηκα και με ευγνωμονεις μετα!!;) Καλη αλλαγη χαρακτηρα,ero θα σε κανουν πια αυτες και να το αποδεχτεις...ero power is mightyXPP Τα λεμε σε 3 βδομαδουλες λοιπον,καλα να περνας και keep the fun for when I'm back!! Μην φατε ολη την διασκεδαση εσεις,αφηστε και τπτ για μενα...;) Τα λεμε,καλα να περνας!!:byejg9: ΕDIT: [I][B] Να σε προσθέσω ως φίλη; Θα σε κάνω εγώ μέγα-ero (Ero Queen με λένε άλλωστε) να μη ξέρει απο που του'ρθε μετά! (αν και θα του'ρθει απο πίσω και με φόρα... :hehehe: )[/B][/I] Καταλαβαινεις ποσο αθωος ειμαι εγω μπορστα σ'αυτην και την αλλη εταιρα..το quote απο πανω μιλαει απο μονο του:canthelp: Αλλα ειναι καλα κοριτσια,και οι 2...θε βρεθεις καλα πιστευω..BB!!:bye::byejg9::wooi2:
Sep 05 2008 05:04
Photo

Zoro → mono

αααα,γιατι δεν με θεεεςςς????:cry5: {κοιτα ποια μιλαει btw...υπαρχουν παραπανο καμμενα ατομα με αυπνιες στο forum απ οσο φανταζομουν...κοινως βαμπιρ...welcome to the club!!^^} Ναι η αληθεια ειναι οτι παιχτηκαν αρκετα στο forum απο τοτε που γυρισα απ την βολτα και ετσι εφτασα ως εδω:frozen:...παρ οτι αυριο φευγω δες νυχτιατικη εκπληξη που ειχαμε στο γνωστο group που μου λεγες και πες μου τι σκεφτεσαι...οτιδηποτε,σεβομαι ολες τις αποψεις,ποσο μαλλον την δικη σου...δεν εχω προβλημα οτι και να πεις.. Οσο για το σε ποιους αναφερονται το αφηνω σε σενα..νομιζω θα καταλαβεις:P Αυτα λοιπον...αν δεν τα ξαναπουμε μην χαθεις απ το forum,να σε ξαναβρω εδω μολις γυρισω σε 3 βδομαδουλες,μην μας ξεχασεις! {ποια αλλη θα στηριξει το thread μου με τα movie pics??παει θα καταρρευχει παλι..σε εχει αναγκη το thread μουXDDD} BB then,καλα να περνας αυτη την περιοδο!!^^ Τα λεμε:byejg9:
Sep 05 2008 04:55
Photo

Dante80 → Matsu

[URL="http://badgerbadgerbadger.com/"]BADGER ATTACK!!![/URL]
Sep 05 2008 04:37
Photo

Dante80Hazuki

Sep 05 2008 04:36
Photo

Dante80Sponis

Sep 05 2008 04:35
Photo

Dante80 → red pyramid

Sep 05 2008 04:34
Photo

mono → Zoro

ακομα εδω εισαι εσυ?δε θα σε ξεφορτωθουμε ποτε? :p
Sep 05 2008 04:12
Photo

iristella → Zoro

Who cares............
Sep 05 2008 03:00
Photo

dennisuke → Gaia

Χμ... έχεις καμιά σχέση με το μουσείο φυσικής ιστορίας (Γουλανδρή) Gaia στην Αθήνα; ή πέφτω έξω;; Το username δηλαδή αν το εμπνεύστηκες από κει;;;
Sep 05 2008 02:39
Photo

GkLoc → SirJim

Thanks SirJim, Βασικα μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο,χμμ,δεν μου πολυαρεσε να σου πω την αληθεια, Αλλα θα την συνεχισω να δω,και μετα θα αποφασισω αν αξιζει να την δω,παντως ως πρωτο επεισοδιο δεν μου πολυαρεσε,αν και ειχε τις φασεις του... Anyway,εχω να τελειοσω και Naruto που εχω καταποροθει[φαινεται και απτο avi]... See u Around Mate
Sep 05 2008 01:19
Photo

mono → GkLoc

δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω αλλα αμα το βαλεις στα τεχνικα προβληματα του φορουμ ολο και καποιος θα μπει να βοηθησει...καλη τυχη!
Sep 05 2008 01:12