Community Status Updates
SirJim → GkLoc
Kenny: Όσο για το viewing order, οι γνώμες διίστανται, αλλά οι περισσότεροι προτείνουν airing order (1,2,3...).
Γιατί βαριούνται να βρουν το chronological order.... :P
Βασικά δες το και με τους 2 τρόπους... XD
Απλά με το airing order θα υπάρξουν πολλά που δεν θα καταλάβεις για πρέπει να έχεις δει τα chronologicaly προηγούμενα...
Αλλά τέσπα ΑΠΛΑ δες το ;P
Sep 05 2008 01:08
GkLoc → mono
Haiiii
Ευχαριστω για την βοηθεια,πηγα να το εγκαταστησω ομως λεει οτι δεν ειναι συμβατο με Firefox 3.0.1,
Ευχαριτω και παλι
Sep 05 2008 01:07
mono → GkLoc
[url]http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/1174-%D4%E9-%EC%E5-%E5%ED%EF%F7%EB%E5%DF-%F3%E5-%E1%F5%F4%FC-%F4%EF-forum%3B-86.html[/url]
πηγαινε στην απαντηση του Kenny στην Iristella (για το irc)
Sep 05 2008 00:58
red pyramid → clampman17
Με συγχωρείς αλλά επειδή το λινκ στο ΚΑΤΑ group δεν ανοίγει, μου εξηγείς (στο προφίλ ή αν είναι με πμ) τι εννοείς?
Sep 05 2008 00:48
iristella → Zoro
Kαλωστον........ Λοιπον δεν μπορω να μεινω αλλο οποτε την κανω σιγα σιγα..... Μπηκα μονο για 5 λεπτα για να σε αποχαιρετισω..... Καλα να περασεις ευχομαι καλη επιτυχια με το μαθημα και ελπιζω να μπορεσεις να τα πουμε λιγο πριν τις 25........^x^
Sep 05 2008 00:17
pershs
εντάξει κάποια πράγματα απλά δεν τα γουστάρω και δεν μπορώ να το κρατησω κλειστώ
Sep 05 2008 00:04
Seraphimon-T.K. → Hatake Kakashi
Λολ θενκς. Εγω για τωρα επελεξα αυτα που θεωρω πιο σημαντικα να διαβασουμε/συζητησουμε για τωρα. Οι υπολοιπες πληροφοριες που ηδη υπαρχουν θα τις ποσταρω τις επομενες μερες μπας και αρχισουν να βγαινουν τα σκανς
Sep 04 2008 23:53
Hatake Kakashi → Seraphimon-T.K.
nop το δικο σου ηταν καλυτερο really και ποσταρες και πρωτος οποτε ******* μου
ελπιζω να το σβησουν τουλαχιστον
θα ποσταρω στο δικο σου Thread
Sep 04 2008 23:49
Seraphimon-T.K. → Hatake Kakashi
Δεν προλαβα να δω τι ειχες γραψει στο δικο σου...
Μπορει να τα ειχες γραψει καλυτερα...
Sep 04 2008 23:48
Hatake Kakashi → Seraphimon-T.K.
πατησα να το κανουν delete το δικο μου
αδερφες ψυχες :D
Sep 04 2008 23:46
ichigo13 → Fingolfin
Οκ απλά φοβόμουν μήπως πείτε επειδή ήδη υπήρχε το θέμα με τα ocmics μπας και κλειδωνόταν.
Οκ thanks καλύτερα για μένα πάντως.Πιο πολλύ νέο thread ήθελα να φτιάξω.
Sep 04 2008 23:19
Fingolfin → ichigo13
Λεπόν....
καλύτερα να δημιουργήσεις το κατάλληλο θέμα θέμα με το poll που θες να βάλεις και να μην βάλεις ένα poll το οποίο αφορά ένα μόνο comic στο θέμα όπου μιλάμε γενικά για comics.
Sep 04 2008 23:17
ichigo13 → Phantom Duck
Τπτ οκ μου τα έφτιαξε ο Fingοlfin!Βασικά ήθελα να ανοίξω poll σε ένα ήδη δημιουργημένο thread, όχι δικό μου.Αυτό μου είπε δεν γίνεται οπότε του είπα να μου το φτιάξει αυτός
EDIT:Φτιάξτε το μου αν είναι πάντως!
Sep 04 2008 23:16
Phantom Duck → ichigo13
Σε ποιο σημείο προσπάθησες να ανοίξεις poll ? Πες μου και θα κοιτάξω να δω αν έχει πειραχτεί τίποτα από τα privileges.
EdIt
Ισχύουν αυτά που λέει ο fingo, τώρα τα είδα.
Sep 04 2008 23:13
Robin → Zoro
Hi Hi Zoro-kun ^^ Άρχισες διάβασμα δηλ?? Τ_Τ Όοοοοοχι, εγώ δεν έχω πια σχέση με τέτοια πράγματα, αλλά δε θα το ξεπεράσω ποτέ :cry5: Σ'ευχαριστώ για τη σκέψη πάντως και σου εύχομαι καλή δύναμη, καλό κουράγιο και καλή τύχη!!!! Και μη χαθούμε, εεεεεε? Θα έχω και sig όταν χανάρθεις ;) :byejg9:
Sep 04 2008 23:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed