Jump to content

Community Status Updates

Photo

endless_inspiration → GkLoc

ναι ναι ....αντε πορωσου!!!!! κοιτα ο naruto ειχε και το chakra της αλεπους που του εδινε μεγαλυτερη δυναμη και ο neji δεν ειχε (σχεδον) καθολου chakra......... τεσπα συνεχησε γιατι μετα ειναι τα καλα........ c u!!!!!!!
Sep 05 2008 14:59
Photo

jimmare → jimilegolas

να σε ρωτησω κατι ρε jimilegolas....Γτ βγαλατε την ομαδας tzatziki???Θα μπορουσατε να ειχατε δωσει,καλυτερο ονομα.
Sep 05 2008 14:12
Photo

BarbasSs → Adventurer

αμα προλαβεις γραψε και κανα απο τα j-doramas...
Sep 05 2008 13:57
Photo

Adventurer → BarbasSs

Υο Μπαρμπα, καλο μου ακουγεται, θα κατσω κι εγω να γραψω τα City Hunter. Την Τριτη γραφω Ολοκληρωτικο Λογισμο και μετα ειμαι ελευθερος ;)
Sep 05 2008 13:51
Photo

Adventurer → IlPalazzo

Ξεκινα λεγοντας μου σε ποιο γκρουπ αναφερεσαι :P Γενικα στα γκρουπακια δεν μπαινω πολυ συχνα, μονο οταν μου ερχεται κεφι.
Sep 05 2008 13:49
Photo

dennisuke → Gaia

Ααα, οκ...
Sep 05 2008 13:48
Photo

BarbasSs → Adventurer

hey dude τι φτιανς? απο βδομαδα θελεις να σου φερω τα detective conan?
Sep 05 2008 13:41
Photo

IlPalazzo → Hellraider

Ως προς το Onegai Teacher: ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ: Μου άρεσε. Μου άρεσε [I]πολύ[/I]. Άνετα θα το ξανάβλεπα. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ: Νομίζω είμαι το μόνο άτομο (στο έως τώρα γνωστό σύμπαν, τουλάχιστον) που του άρεσε, γι' αυτό εξέφρασα επιφυλάξεις. Πάντως, αν το δεις, πες μου πώς σου φάνηκε, κάνω γκάλοπ.
Sep 05 2008 13:23
Photo

Kon_Okami → Katan

Άστα. Είχα θέμα με το pc μου πάλι εδώ και μια βδομάδα. But I'm back(and yeah that's a threat). Nee-san εσύ θα είσαι αύριο Καβάτζα?????(Κανόνισε τι θα απαντήσεις)
Sep 05 2008 12:42
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Yep,απο οτι βλεπεις μαρεσει παρρα πολυ... το στυλ μαχης του ειναι πολυ φοβερο! Επισης στην σειρα εχω καταποροθει,μολις ειδα τον αγωνα Naruto vs Neji,και απογοητευτηκα,μου φανηκε ο Neji εχασε παρρα μα παρρα πολυ ευκολα,μια φορα τον εριξε κατω,και δεν ξανασηκωθηκε,και αυτο απο ενα μπουκετο.. Anyway τωρα ειναι ο φοβερος αγωνας Sasuke vs Gaara,Οποτε παω να συνεχισω,,, See ya around
Sep 05 2008 12:38
Photo

BarbasSs → Zoro

Εγινε dude καλη επιτυχια τα λεμε οταν τελειωσεις...
Sep 05 2008 12:30
Photo

Zoro → Scorpion

Δυστυχως φιλε μου scorpion θα λειψω απ το forum για περιπου 3 βδομαδες λογω εξετασεων...βιαζομαι τρομερα και δεν προλαβαινω να σου απαντησω...θα τα ξαναπουμε οταν γυρισω...καλα να περνας μεχρι τοτε!! :byejg9:
Sep 05 2008 12:17
Photo

Zoro

[B]{για τους φιλους μου στο forum}[/B] Until the 25th of September I'll Be in Darkness's Deepest Pit...a Pit called Exams!!:uhh: Μεχρι τοτε πολυ πιθανον δεν θα εχω συνδεση με το internet ή αν εχω θα μπαινω πολυ λιγο... Καλη Επιτυχια σε οσους γραφουν επισης εξετασεις και καλο ξεκινημα σε οσους ξεκιναει η σχολικη χρονια!!^^ :Blissfull:
Sep 05 2008 12:07
Photo

Shikamaru → Sacrous

can you give me a link to download night head genesis because I was downloading it from mininova but it stoped because hasn't any seeds P.S i can't write in greek because my pc has a problem P.S2 sorry for the english
Sep 05 2008 11:59
Photo

Scorpion → Zoro

Θα παρατησω το one piece για λιγες μερες .Θελω να προχωρησω λιγο το Bleach.Αληθεια εσυ τι θα κανεις θα το δεις;;Εγω στο συστηνω ανεπιφυλακτα(οπως λεει και καποιος αλλος):orly::hehehe:
Sep 05 2008 11:50