Community Status Updates
iristella → ichigo13
Οι Μεταβαρονοι ειναι απιστευτοι........ Δοκιμασε επισης τα Αρπακτικα και το Scydoll..........^^
Οκ ερχομαι να ψηφισω!!!
Sep 05 2008 19:54
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Σημερα που βρηκα λιγο χρονο θα σου απαντησω και στα δυο vms Που δεν ειχα προλαβει πριν λογω διαβασματος.......
A) Η Misa Μου την σπαει γιατι ειναι θεοχαζη. Και οχι μονο σε σχεση με το εργο αλλα και γενικα. Ειναι ακριβως το ειδος της κοπελας που παντα κοροιδευα, αυτη η οποια δεν εχει προσωπικοτητα, βουληση και ζωη γενικοτερα δικη της αλλα χρειαζεται μονιμως εναν γκομενο διπλα να της λεει τι θα κανει. Και γενικοτερα με εκνευριζε που με τις χαζομαρες της χαλαγε την ροη και το κλιμα της σειρας..... Και τελος το οτι επειδη ειναι Kawai και φερεται σαν 5χρονο οτι πολλοι υποθετουν αμεσως το "τι καλουλα που ειναι η κακομοιρα"..... (barfs*)
Τωρα αναφορικα για το DN γενικοτερα.... Το τελειωσες κιολας βρε θηριο? Μπραβο κοπελα μου........ Κοιτα... Και εμενα μου την εσπασαν οι near και Mello αλλα οχι επειδη αντικατεστησαν τον L. Mπορω να σου πω οτι το να ξεκανουν τον L το ειχα βρει καταπληκτικη ιδεα και ανατροπη. Και στο τελος αν και υπηρχαν καποια κενα τα Mindgames ηταν πολυ καλα. Και το οτι πεθανε ετσι ο Light Πολυ καλο και συνετο. Εδειξε κατα καποιο τροπο τον πραγματικο μου χαρακτηρα... Anw αν θες ενα εναλλακτικο τελος δες τις live action ταινιες......... ειναι λιγο crappy αλλα το τελος σε πολλους ειναι καλυτερο........(προσωπικα δεν συμφωνω αλλα γουστα ειναι αυτα)
Sep 05 2008 19:53
ichigo13 → iristella
Α..ναι ένας φίλος μου, μου έχει προτείνει να διαβάσω τους υπερβαρώνους( γαλλικό comic ή κάτι τέτοιο.Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις.
Αnyway. Σε ρώτησα μήπως είχες άποψη για το ποιός θές να είναι ο νέος Batman.
Aν θές πάντως μπορείς να ψηφίσεις [URL="http://www.anime.gr/forums/%D8%F5%F7%E1%E3%F9%E3%DF%E1-%C4%E9%E1%F3%EA%DD%E4%E1%F3%E7/5550-dc-comics.html"]εδώ[/URL]!Γενικά βλέπω πολλύ ηρεμία και ανυσηχώ.
Thanks a lot Iri-chan!:)
Sep 05 2008 19:50
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Λοιπόν, θέλω να μου πείς πια είναι αυτή η κοπέλα?
[IMG]http://cdimg2.crunchyroll.com/i/spire4/04212008/5/7/b/b/57bb123e296f20_full.jpg[/IMG]
Sep 05 2008 19:44
iristella → ichigo13
Παλαιοτερα ασχολιομουν.... Τωρα οχι και τοσο αν και θελω να τα ξαναρχισω και αυτα....... Και ακομη περισσοτερο και τα γαλλικα comics τα οποια πραγματικα τα σπανε.
Sep 05 2008 19:44
ichigo13 → iristella
Iri-chan δεν θυμάμαι τι μου είχες πει.Συνεχίζει και ασχολήσε ακόμα με Marvel ή DC?
Sep 05 2008 19:37
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
yep καντο... Απλα θα απαντησω το βραδυ γιατι τωρα την κανω
Sep 05 2008 19:29
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ωχ, με βρίσκεις εντελώς αντίθετο σχεδόν σε όλα. Θες να σου στείλω pm με απάντηση;
Sep 05 2008 19:25
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
Πολυ.
Πρωτα μου την εσπασε που εφυγε τοσο νωρις και ευκολα κι αποτομα ο L απο το παιχνιδι. Πιστευα πως δεν ειχε πραγματικα πεθανει αλλα κατι παιζοταν,
Δευτερον τα επεισοδεια με την εταιρεια μου φανηκαν αχρηστα, σαν filler και ειχα βαρεθει τη ζωη μου, ειχα ξενερωσει καργα.
Μετα τον αντικαθηστουν τον L 2 τραγικα κατωτεροι του (mello-clear) και μου την εσπασε που παρουσιαζαν τον clear τοοοοσο παιδακι. Νταξει.. θελαν να τον κανουν να μοιαζει με τον L Και του βαλαν διαφορα τικ κλπ απλα αντι να τρωει οπως ο L, επαιζε με στρατιωτακια-ακουσον ακουσον!
Μετα, αυτο που με ξενερωσε πιο πολυ απο ολα ηταν το ΑΘΛΙΟ τελος. Ημουν σιγουρη πως θα πεθαινε ο Light αλλα οχι τοσο αθλια... Ασε που εξευτελιστηκε τελειως πριν πεθανει και τα πηρα, και ο L εμφανιστηκε μονο για ενα δευτερο και το περιμενα τελειως αλλιως... Δηλαδη ενα τετοιο εργο, με 2 τεραστιες ευφυιες με 1 ευκολο θανατο (L) και αλλον εξευτελιστικο και αδιαφορο θανατο (Light) Και μια καημενη Misa-πρων πρωταγωνιστικος ρολος- να χανει το ρολο της για 10 επεισοδεια δηλαδη ελεος!
Και ενω ξεραμε ποσο ηθελε τον light της αφιερωσαν μονο μια σκηνη στο τελος...
Δεν ξερω ξενερωσα απειρως ..
Sep 05 2008 19:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed