Jump to content

Community Status Updates

Photo

QueenofHearts → Tomodachi2

Ντιαααρ, πως πάει η προετοιμασία;
Sep 06 2008 00:19
Photo

iristella → Skiarxon

Αγαπητε skiarxon...... Αν μη τι αλλο σε παραδεχομαι (και αυτο το λεω χωρις διαθεση ειρωνιας) που τουλαχιστον ειχες το θαρρος να ποσταρεις ενα δικο μου ποστ που θεωρεις spammoσεντονο. Σας βλεπω εδω και δυο μερες το φερνετε γυρω γυρω, μπηχτουλα στην μπηχτουλα ωσπου δεν αντεξες και ποσταρες ξεκαθαρα ^^... Συγγνωμη που δεν ειπα απλα αυτη ειναι η αποψαρα μου δεχτειτε την αλλα εκατσα και εψαξα αναφορες σε ολο το οnemanga για να δικαιολογησω αυτα που ελεγα και να γινει πιο επικοδομιτικη η συζητηση. Ξερω οτι τετοιου ειδους ποστ ριχνουν την ποιοτητα του forum. Απο την αλλη ομως ανυπομονω να δω και το δικο σου καλο και σωστο παραδειγμα γιατι με μονο 45 anime related posts απο τα σχεδον 250 που εχεις κανει συνολικα θα ομολογησω οτι δυσκολευομαι να σχηματισω αποψη.
Sep 06 2008 00:19
Photo

Kenny → SirJim

It's OK.
Sep 06 2008 00:14
Photo

Ash_Pokemaster → YaTa

x2 8)
Sep 05 2008 23:20
Photo

Tenshi → Hellraider

hmm des sto diakinisi twn anime...ADN tin alysida pou xekinisa!!!
Sep 05 2008 21:45
Photo

iristella → FireFistAce

Εγω το καλοκαιρι προσπαθουσα να γεμισω μπαταριες και να ξεκουραστω. Δεν πηγα πουθενα ιδιαιτερα αλλα γενικα περασα καλα. Το ζητημα ειναι οτι κοιμηθηκα λιγο που το χρειαζομουν, διασκεδασα σε μια ανετη και αποσυμπιεσμενη αθηνα και διαβασα και λιγο για την σχολη......
Sep 05 2008 21:10
Photo

FireFistAce → iristella

Καλα και εγω. Αρχισα και εγω να γραφω και προσπαθω να συγκεντρωθω μετα απο 2 μηνες "αποχης" απο την σχολη... Το καλοκαιρι δουλευα αλλα ενταξει ξεφυγα λιγο απο τα μαθηματα και τις αλλες μαλ... Εσυ τι εκανες το καλοκαιρι?
Sep 05 2008 21:06
Photo

iristella → FireFistAce

Kαλωστον!!! Καιρο ειχα να σε δω...... Ας τα λεμε καλα....... Αρχισα εξεταστικη και ειμαι πτωμα........ Με τα βιας κουνιεμαι απο την κουραση......... Εσυ ολα καλα? Πως τα περασες το καλοκαιρι?
Sep 05 2008 21:02
Photo

FireFistAce → iristella

Γεια!!! Τι κανεις? Ολα καλα?
Sep 05 2008 20:59
Photo

samurai_pizza_dora → moonheart

Kαλα μου κάνεις πλακα?Ο_ο Εσυ προδίδεις τη φίλη σου, προκαλλώντας κόσμο να κάνει hurt τον tsukasa! Το παιδί θα ψοφίσει όπως πάει. Ρε εχω κάνει μεγαλο αγώνα απο την μέρα που τον εβαλα με πλάγια μέσα στο παιχνίδι, μέχρι τις φορές που εσερνα τη Σοφια με το ζόρι να ψηφίσει! :hahaha: Και εκει που καναμε με τον noname συμφωνία για εκεχειρία, πας και εσύ και ξεκινάς πόλεμο! Και τι σου εκανε πια και αυτή η Rei? Και οι ανθρωποι με βαριας μορφής ψυχολογικά εχουν δικαιωμα στη ζωή. Για αυτό θα γίνω και εγω ψυχίατρος. :tensai: Αμα πάθει κάτι το παιδί ομως! Μαζί θα την κάνουμε να ψοφίσει, μην φοβάσαι. Αλλα προς το παρον προστάτευσε το τεκνο σε συμβουλευω. Btw ποια ειναι η κοπελια στη sig σου ρωταει o ichigo?
Sep 05 2008 20:47
Photo

Kon_Okami → Katan

*hugs back* Oh and get ready for some serious chatting outside........ I've got good news and bad news. The good news are that I've finished AS*Hooray* The bad news is that I finished AS*depressed*
Sep 05 2008 20:27
Photo

momO → Ame Warashi

hey πολύ καλό παρόμοιο manga είναι το Blame! και αυτό διαδραματίζεται σε έναν μεταποκαλυπτικό κόσμο,οι πρωταγωνιστές μοιάζουν στον χαρακτήρα και έχει κ αυτό πολύ καλό σχέδιο (που θυμίζει πολύ Bilal & Moebius) και σενάριο με κοινά στοιχεία.Άμα δεν το ξέρεις ήδη δοκίμασε το θα σ αρέσει πιστεύω :)
Sep 05 2008 20:23
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

ftou sou re ftou sou na suntaxtheis uper t polemou kata ths rei re... prodideis thn filh sou... akou ekei!!!!!!! ftou sou
Sep 05 2008 20:17
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Οχι αλλά μου φένεται πολλύ όμορφη και είπα να ρωτήσω το όνομα για να δω κανά βιντεάκι της στο youtube!Πως εσένα σου αρέσει ο Jun?Ε...έτσι κι εγώ είδα την κοπελιά και ήθελα να μάθω γι'αυτήν:)
Sep 05 2008 20:07
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια... :S Μπορει και να την εχω ξαναδει, αλλα οι ιαπωνες δεν εχουν τεραστιες διαφορες μεταξυ τους. Θα ρωτησω τη moonheart αμα μπει msn. Αληθεια, προς τι η απορια?:wis: Αποφασισες και εσυ να δεις drama λογω των "ηθοποιών τους"? :p
Sep 05 2008 20:01