Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
σου στελνω απαντηση σε pm. Οσο για το αν το τελειωσα... Χθες ειδα απο το 14 ως το 37. Για αυτο. Ειδα και την ταινεια 2.
Sep 06 2008 01:43
ichigo13 → iristella
Λοιπόν δεν μπορώ σήμερα αλλά αύριο θα σου πω όσα site μπορώ!Εγώ εγώ δεν είμαι τρελά φανατικός με Marvel και DC, οκ μου αρέσουν άλλα όχι και τόσο όσο τα manga!Αλλά τι γίνεται έχω έναν φίλο τον Cris_X(Το παιδί που έκανε την ανάλυση στο thread DC Comics) ο οποίος πίστεψε με Iri είναι κινητή εγκυκλοπαίδια της Marvel και της DC!Ότι έχω μάθει το έχω μάθει απ'αυτόν.Οι γνώσεις του ξεπερνούν οποιονδήποτε από εδώ μέσα πιστεύω!Τι wikipedia και google.Αυτός να ρωτήσεις και σου ΄χει απαντήσει σε 2 δευτερόλεπτα και θα σου πει και ολοκληρομένα την αποψή του!Lol
Αnyway αύριο θα τον ρωτήσω γιατί αυτός ξέρει καλύτερα, μη σου λέω βλακείες, και θα σου πω!
Don't worry έπεσες σε καλά χέρια! XD
Sep 06 2008 01:37
zade → Anyparktos
"3^4/2 % ". Δυστυχώς αυτό το τμήμα της υπογραφής σου θέλει φτιάξιμο. Μπορεί να οδηδγήσει σε παρανοήσεις.
Εάν είναι 3^(4/2) τότε πρόκειται για 9% ενώ εάν είναι (3^4) /2 πρόκειται για 40.5% δηλαδή για 405 τις χιλίοις για να είμαστε ποιό ακριβείς . Διόρθωσε σε παρακαλώ γιατί με μπερδεύει .
:hahaha:
Φιλικά , ο αδερφός σου .
Sep 06 2008 01:35
mono → iristella
9 δηλαδη και ξερο ψωμι!και εγω εχω μια βιβλιοθηκη με 9 και ολα αυτα που λες μου αρεσουν τρελα,για το ρυθμιστη ειδικα κοβω φλεβες...κοιτα θελω να δοκιμασω να δω αλλα πραγματα και μονο απο περιεργεια τωρα αν θα μαρεσουν δεν ξερω,αμα μαρεσουν τον λυπαμαι τον καημενο τι εχει νακουσει χεχεχε
Sep 06 2008 01:19
iristella → mono
Χεχε μονο αν το θες και εσυ... Εμεις δεν εκβιαζουμε καταστασεις,,, Δεν εχει και νοημα κιολας αν δεν ειναι συνειδητη η επιλογη σου να εκπεσεις απο την χαρη.... Ναι αυτα που ειπα πριν τα λατρευω οπως και Black Sand... Ρυθμιστη, Χρυση Πολη, και Aρμαδα....
Sep 06 2008 01:12
mono → iristella
σου εκανα εντιτ στο αποκατω,εχουμε τα ιδια γουστα στα κομιξ οποτε respect απο μενα,θα σας δωσω μια ευκαιρια να με μεταστρεψετε...προτεινετε μου κατι και εγω ειλικρινα θα δωσω μια ευκαιρια...i'll keep an open mind βρε αδερφε...
Sep 06 2008 01:09
iristella → ichigo13
Ιchi san να σου κανω μια ερωτηση? Τα comics παο DC και Marvel μπορω να τα βρω scanlated στο διαδικτυο? και αν ναι εχεις να μου προτεινεις κανα καλο site? ^^
Sep 06 2008 01:09
iristella → mono
Come over to the dark side....... We have cookies..... Μην τον ακους. Εγω και η Ori ειμαστε εντελως ακινδυνες και δεν εξαναγκαζουμε κανεναν. Αλλος ειναι ο λυκος ντυμενος προβατο. Και εχω κρατησει και συνομιλιες για να το αποδειξω..... Με εμενα και την Ori εισαι ασφαλης. Τωρα με τον Zoro δεν ξερω. Με μια αλλη κοπελα που μιλαει την εχει κανει slave την ντυνει σε κοντα φορεματακια και την υποχρεωσε να εχει misa avatar και την βαζει να του κανει θεληματα........ Εγω ειμαι Harmless kitten!!!
Sep 06 2008 01:02
mono → iristella
συγκεκριμενα αυτος ο καποιος οργιασε!!!μεκανε και φοβηθηκα την καημενη...δεν ξερω πλεον τι να πιστεψω...ειμαι σε μεγαλο διλλημα...γιατι εγω ειμαι μια αθωα και ανυπερασπιστη κορασιδα και αποτι φαινεται εσυ και η ορι θα με περασετε στη dark side...
edit btw σαρεσουν αρπακτικα και μεταβαρονοι???????iristella θα τα παμε πολυ καλα...και το skydoll καλο βεβαια αλλα ειδικα τα αρπακτικα απο ταγαπημενα μου!
Sep 06 2008 01:00
Kenny
→
titi
Μόλις έλεγξα το πεδίο "signature" του λογαριασμού σου από το forum control panel, και είναι κενό. Δεν έβαλες κάτι. :/
Sep 06 2008 00:52
iristella → mono
heyz!!!!!! Τι γινεται? Ενα πουλακι μου ειπε οτι καποιος κακος ανθρωπος αρχισε να λεει φημες και διαδοσεις εντελως ανυποστατες για μενα και την Ori......Αληθευει?
Sep 06 2008 00:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed