Community Status Updates
Umi no Ossan → Zoro
K γω σημερα το τελειωσα το 297 !!!! Ξενερωσα ομως γιατι ηθελα να δω μαχη ρε γμτ !!! Κ δεν λεει ποτε βγαινει το επομενο οπως σε αλλα....Αν το πετυχω παντως θα σε ενημερωσω !!!! Παντως μην ανυσηχεις μια αποτοξινωση δεν θα σου κανει κακο...(εχει κ ζεστη οποτε καταλαβαινεις ποσο καλο μας κανει που λειπεις για λιγο !!!!!)
9 κ σημερα !!!!
Τα λεμε κ να προσεχεις το καινουριο σου σπαθι !!!!
Sep 15 2008 18:40
Zoro → Ame Warashi
Arigato για όλες τις ευχές,εύχομαι κι εσένα τα ίδια XD
Σε αυτό που μου ρωτάς θα σου απαντήσω από τις 25 και μετά(μην ανησυχείς,δεν ξεχνάω ποτε τίποτα;)) γιατί τώρα με αυτά τα πληκτρολόγια στα net cafe δεν παλεύετε η κατάσταση,θέλω το δικό μου!!:cry5:
Καλά να περνάς μέχρι τότε λοιπόν...τα λέμε σύντομα!!^^
Sep 15 2008 18:34
Zoro → Umi no Ossan
ts ts το δημιούργημα μου επαναστατεί και δεν αναγνωρίζει πλήρως τον master του...θα θελα να ξερα ποιος σου κόψε τα σχοινιά από πάνω...obey your master dammit!!:chigau:
(πως έχασα έτσι τα ηνία και και το άλλο μου δημιούργημα ήδη πήρε τον έλεγχο πάνω μου ούτε γώ δεν το κατάλαβα,παραείμαι humble τελικά!!xPP)
Anw,χαίρομαι που τουλάχιστον έπαιξα έναν ρολο στον προσηλυτισμό σου σε μια από τις καλύτερες animanga σειρές;)...αν βγει το 298 μέχρι να γυρίσω στις 25 ενημέρωσε με να το κατεβάσω από κάνα "νεταδικο" αυτές τις μέρες να το δω..μην το ψάχνω τζάμπα γιατί δεν έχω ώρα...(αλλα σιγά μην το δούμε να βγαίνει...:P)..
Αυτά λοιπόν,να χαίρεσαι τις διακοπές σου γιατί κι εγώ τελειωσα με εξετάσεις σήμερα αλλα δεν έχω net τώρα και για έναν junkie σαν κι εμενα είναι δώρο άδωρο...μιση ελευθερια....άνω,ευκαιρία να δω περισσότερα "ανιμε"...και μετά full επιστροφή στο forum σε 10 μέρες από σήμερα ακριβώς...
Tα λέμε λοιπόν,Iron Castle Ντούλης!!^^
Sep 15 2008 18:27
Zoro → Erisadesu
έλα βρε eri sry που δεν απάντησα προχτές αλλα έκλεινε το μέρος(ναι,εκτος τον όλων κλείνουν και νωρίς τα "νεταδικα" εδώ,dammit..τουλάχιστον το μοναδικό κοντά στο σπίτι μου)..
όσο αφορά το irc δεν νομίζω να μπω ξανά πριν τις 25 γιατί έχω ισα ισα το χρόνο να μπω στο forum καθημερινές να δω τι έπαιξε και μετά την κάνω συνήθως,άρα καλύτερα να μην μπλέξω και με irc αυτή την περίοδο..
Αυτά λοιπόν,thanx και για το link:),με αυτό θα μπορώ να αντικαταστήσω προσωρινά το πρόβλημα μου μέχρι να ξαναποκτήσω την (πολυπόθητη) σύνδεση σπίτι...μέχρι και posts μπορώ να κάνω πια αν χρειαστεί...πολύ καλο link...πραγματικά sankyu:P
Τα λέμε λοιπόν^^
Sep 15 2008 18:13
amaya3 → Anyparktos
My turn for: Dou itashimashite!(Για να μη σπαμάρω στο thread "Ιαπωνικά") :)
Sep 15 2008 17:55
red pyramid → Katan
''just read the goddess's new work...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...''
αμ τι άλλο θα έλεγες εσύ :P :P :P δεν είσαι αντικειμενική :P :P :P
Sep 15 2008 17:08
gexion → kakashi sensei
[B]φχαριστώ man για την υπστήριξη[/B]
[B]πάω τώρα για τρίωρο στο φροντιστήριο.:thumbdown:[/B]
[B]καλό σου απόγευμα και καλά να περνάς!:joyful:[/B]
Sep 15 2008 16:53
kakashi sensei → gexion
τι να κανεις το σχολειο ετσι ειναι.
ειδικα το λυκειο ειναι αγωνας δρομου.
μη νομιζεις και εγω στο λυκειο καπως ετσι ημουν.δευτερα-παρασκευη λιωσημο και ζουσαμε καπως το σαββατοκυριακο.
κουραγιο ονειροκοριτσο.
Sep 15 2008 16:39
gexion → kakashi sensei
[B]ftw=For the Win..είναι σαν επευφιμία..Ζήτω τα όνειρα δηλαδή:D[/B]
[B]έχω μαραζώσει με το άνοιγμα των σχολείων.Όλο το πρόγραμμα της μέρας μου είναι μια ανελέητα ατέλειωτη μελέτη..πάλι καλά που υπάρχουν και σαβατοκύριακα για να μπάινω pc,και να βγαίνω με φίλες :/[/B]
[B]εσυ πως τα περνάς ονειρόπαιδο?:3[/B]
Sep 15 2008 16:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed