Jump to content

Community Status Updates

Photo

red pyramid → Yu~Kun

Αν σου έρθει στο μσν ένα add request με περίεργο, σατανικό πορνο account, δικό μου είνα ε :P
Sep 15 2008 15:43
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

Hi Piou~Chaaan~ Πολυ καλα παει το Narutoma μιας και εβλεπε 20 επεισοδια την ημερα και η σειρα τα σπαει Αγριααααααααααα......... Τωρα ομωσ δυστηχος θα κανω λιγη αποτοξινωση απο Anime και τον δεκεμβριο παλι θα μπορεσω να δω κατι λιγα,παντως εφτασα στα Φιλλερς στο 102 και ειναι λιγο βαρετα,αλλα πριν απο αυτο ηταν ολα παρρα πολυ φοβερα στην σειρα... Μπα δεν ειναι τοσο πολλααααααααα,μετα θα τα βλεπεις μαζεμενα απ'την αγωνια και θα φευγουν τα επεισοδια χωρις να το καταλαβαινεις,trust me!
Sep 15 2008 14:02
Photo

red pyramid → himawarinosekai

Μα, με είχαν πιάσει οι ευαισθησίες μου:wooi2:....κακιά:cry5: :P η απάντηση [url=http://www.youtube.com/watch?v=uWN22crmHBQ]YouTube - ANGRA - Angels Cry[/url] (ξέρεις ποιο είναι το σχιζοφρενικό της υπόθεσης? δεν μου αρέσει καθόλου το power metal :emptyonexg1:) όσο για το Σάκη, όχι απλά θα σου ξαναμιλήσω, αλλά θα σε αναγκάζω να το χορεύσουμε παρέα στο συντριβάνι του Συντάγματος την επόμενη φορά :P υ.γ. εννοείται ότι αστειεύομαι για το τελευταίο :P
Sep 15 2008 13:37
Photo

himawarinosekai → red pyramid

:yawn2: Είμαι πεζός άνθρωπος! Με νύσταξες μεσημεριάτικα και έχω και δουλειές! Επανόρθωσε με τίποτα πιο ζωντανό όταν βρεις χρόνο!:burningbe3: (επίσης είμαι πολυ γκρινίαρα!):frozen: Και η εκδίκηση: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=ZsQvXMR4HzY&feature=related"]YouTube - surprise! [/URL] (αναρωτιέμαι αν θα μου ξαναμιλήσεις μετά απ' αυτό):nosey:
Sep 15 2008 13:29
Photo

Shikamaru → sakis_1

εγινε sakis_1 δεν χρειαζομαι τιποτα αυριο θα παω ταχυδρομειο και θα σου τα στειλω
Sep 15 2008 13:17
Photo

zweistein → Phantom Duck

Goοdmorning Sir! απορία: τα Gantz volumes 21, 22 και 23 πότε θα τα δούμε στο download section μας? PS: τελικά το Gantz Wiki υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιηθεί..?
Sep 15 2008 13:06
Photo

Dark_Venus → Shadowstrike

hi!να κανω μια ερώτηση;απο ποιο anime ειναι η υπογραφή σου;:)
Sep 15 2008 11:39
Photo

ximura buttosai → Gaia

εγω να δεις εχω γυρο στα 10 και gb anime και ταινιες στο pc που δεν εχω δει ακομα,και γυρο στα 80-90 torrent με anime,ταινιες και παιχνιδια για να καταβασω.μονο αυτα
Sep 15 2008 11:02
Photo

BarbasSs → Sponis

πολυ σατανιαρικια η sig... μ'αρεσει...........
Sep 15 2008 10:25
Photo

Erisadesu → Melkor

anyway i have to go now i will cal you later.
Sep 15 2008 09:40
Photo

Erisadesu → Melkor

In Maria's balcony stealing wireless internet, and waiting for the time to pass to go to the office and find out how fucked my life is gonna be from now on.
Sep 15 2008 09:39
Photo

Melkor → Erisadesu

καλημερα! που εισαι?
Sep 15 2008 09:35
Photo

Erisadesu → Melkor

domo arigato gozaimasu
Sep 15 2008 09:32
Photo

zade → Sunabouzu

Ενα νομό ψηλότερα .Από Αρκαδία είμαι, και συγκεκριμένα από ένα χωριό που λέγεται "Μαγούλιανα" . Είναι λίγο ποιό πάνω από τη Βυτίνα εάν έχεις υπ όψιν σου . Καλαμάτα όμως πηγαίνω σχεδόν κάθε χρόνο (έχω φίλους εκεί). Βέβαια μην φανταστείς ότι κύριος τόπος διαμονής μου είναι η Πελοπόννησος . Στα Γιάννενα μένω (συνήθως).
Sep 15 2008 07:13
Photo

Sunabouzu → zade

απο Καλαματα ειμαι,εσυ?
Sep 15 2008 07:03