Community Status Updates
jimmare → Lilia20
Και απο εμενα καλωσορισες!!!Μην ξεχασεις να μου κανεις accept!:kakaka:
Sep 15 2008 21:37
jimmare → Yunancy
Χεχε...τπτ!
Και ειναι jimmare-kun
(ωχ,σορυ,λαθος...)
Και ειναι jimmare-sama
Sep 15 2008 21:35
Melkor → Mad_Hatter
φιλος, και εγω γουσταρω πολυ το συγκροτημα και ειδικα αυτον τον δισκο
Sep 15 2008 21:17
Shanks → GkLoc
βασικα gklopp-sama αν χρειαστεις πιτσι μπορεις να επισκεφθεις
το σπιτι του shanks και να χρησιμοποιησεις το πιτσι του χαχα!!
Sep 15 2008 20:55
gogetasjj4 → °•πίΟu-πίΟu•°™
pou eisai esi? arxisa vampire knight poli kalo fenete an kai eimai stin arxi akoma avrio pou tha to exo teliosi tha sou po olokliromena :D
Sep 15 2008 20:43
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
No no no! Dont drop naruto!! Εγω το συνεχισα ειμαι στο 160 τωρα σε εκεινο το νησι στον ουρανο
Παναγια μου σημερα τα πηρα στο κρανιο, σχεδιαζα στον τοιχο της ταξης τον Hitsugaya απο Bleach, και πεταχτηκε μια φολα και αρχισε να με πρηζει αν ειμαι ανιμου.. Την ρωτησα τι μανγκα διαβαζει, μου πε κατι ακυρα κι οταν τη ρωτησα details δεν ηξερε (Usotsuki!!!) Και στο τελος-το αποκορφωμα- γυρναει και κανει "εχω δει και γω naTuRo αλλα δε μ αρεσε" Τι εχεις δει κοπελα μου? ναΤΟΥΡΟ?? LOL σκυλοβρισα κι εφυγα xD
Και μια αποδειξη πως δεν το κανα drop
[IMG]http://img33.picoodle.com/data/img33/3/9/15/f_Lol3m_8b6123d.jpg[/IMG]
Sep 15 2008 20:32
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
Εχω ηδη αρχισει να το βλεπω τρωγωντας τα νυχια μου, πιστεψε με!! Ειμαι στο 160 τωρα, στο Sky Island arc... Λιγο ψιλοαδιαφορο μου φαινεται σαν αρκ, παρολα αυτα εγω εχω σκαλωσει... 100,000,000 belli και ο Ζορο με 60,000,000 δεν ευχαριστιεται xD
Η καλυτερη ιστορια που ειδα μεχρι τωρα και με πορωσε ηταν στη Arabasta, με τον Crocodile.. Ηταν ολα τα λεφτα!! δεν ξεκολλουσα!!! Τεσπα.. Ποια φιλλερ λες στο Ναρουτο? Αυτα αρχιζουν στο 135, εχεις ακομα καιρο.. Θα σου προτεινα απο το 134 να πας κατευθειαν στο 215, κι απο κει και περα βλεπεις τα 5 επομενα επεισοδεια και μετα ξεκινας Shippuuden..
Οταν γυρισεις βεβαια στις διακοποΟλες... Αντε, εφυγε ο Ζορο, φευγεις και συ, θα πεσει νεκρα για λιγο καιρο xD
Sep 15 2008 20:17
papadevil → .::Rey::.
dn 3erw stande ama iparxei kana polu kalo wallpaper stein pantws pata sto google otaku wallpapers kai bes sto site pisteyo 8a breis ekei ....elpizw na voi8issa
Sep 15 2008 20:10
Zoro → Umi no Ossan
Χάχα κι εγώ ένα απ τα ίδια..μέχρι 1η οκτώβρη κι εγώ,μονο που net θα χω στις 25 dammit...:uhh:
Anw και μετά την 1η θα βλεπόμαστε φυσικά...και βεβαίως δεν ήταν μονο ένα το καλοκαίρι,υπάρχουν κι αλλα,όπως και διακοπές...:Blissfull:
Καλά να περνάς το ενδιάμεσο,πάω να κας με καμια σειρά τώρα άμεσως!!:run:
ΥΓ:Ποιο νέο σπαθί έλεγες πριν??Το Shuusui του Ζoro??:hmmm:
Αν ναι,οδoς,πολύ κορυφαίο katanaki,ισάξια καλο με το Dragonslayer!!ΧΡPP
Sep 15 2008 19:34
Umi no Ossan → Zoro
εγω μεχρι 1η Οκτωβρη θα καθομαι...Μετα λογικα θα μπαινω τα βραδια....Τα λεμε
:byejg9:
Sep 15 2008 19:28
Zoro → Robin
Έλα 10 μέρες λείπουν πια:P...την άλλη πέμπτη αποκαθίσταμαι...(φαίνεται ότι είμαι λίγο εξαρτημένος ε??XDD)..
Έγινε,thanx για όλες τις ευχές σου και μην ανησυχείς,θα τα ξαναπούμε σύντομα...δεν θέλει τρομερά πολύ πια...ευκαιρία να δω πιο πολλά anime χωρίς να με απασχολεί το forum;)(ούτος η άλλος τα απογεύματα για μιάμιση ώρα περίπου συνήθως εδώ είμαι,τέτοιες ώρες)...
Καλά να περνάς στο ενδιάμεσο λοιπόν...cya soon^^:byejg9:
ΥΓ:Sig δεν είδα ακόμη:smokingg:...(damn,what is GK doing,can't he help a Lady in need???and I thought he was so good in finding signatures!!XDD)
Just Kidding!!:nanana:...κανε κανένα post κάποια στιγμή να την δούμε!!;)
Sep 15 2008 19:16
Zoro → Umi no Ossan
[I][B](εχει κ ζεστη οποτε καταλαβαινεις ποσο καλο μας κανει που λειπεις για λιγο !!!!!)[/B][/I]
Αυτό κάνω πως δεν τ'άκουσα...:stubborn::smokingg:
(ζεστη ε??εμενα ξεκίνησαν τα κρύα σήμερα!)
aaa τώρα το τελείωσες κι εσύ το manga δηλαδή ε??
Χάχα έχω χάσει λίγο την μπάλα με τα δημιουργήματα μου...τόσα άτομα απ το forum που έβαλα στην σειρά...φτάνουν σχεδόν τους 10:P
Ναι άστα,δεν λέει ποτε θα βγει το επόμενο και απ τον Ιούνιο είναι που το περιμένουμε...μας παράτησε στο καλύτερο ο damn mangaka...πάνω που θα βλέπαμε Griffith in action για πρώτη φορα...:cry5:
Anw,αυτά και πάλι....όπως τα πες...9 και σήμερα...πάω να πωρωθώ με καμια άλλη σειρά...
(αν και και μετά τις 25 θα χω διάβασμα και θα μπαίνω πιο λίγο απ το καλοκαίρι...βεβαια δεν με χάνεται μην ανησυχείςXDD...κι εσύ θα μπαίνεις πιο λίγο αυτή την περίοδο δηλαδή??έχεις μαθήματα τίποτα??)
Τα λέμε σύντομα λοιπόν!!^^:byejg9:
Sep 15 2008 19:07
Zoro → hyuga
(a bit late reply I know,but I won't have a connection at home until the 25th of September,so sry..I only go in net cafes this period when I have the chance:P)
Glad sb could help you then,Anelis-chan is indeed great!!
(well only half as good as me but anyway..XDD)
Let's take a look at your pics then:hehehe:...
BB then,be well and behave^^
[B]EDIT:[/B]Yup,saw you...totally Born to Be Wild!!...nice pics!!:):):)
Sep 15 2008 18:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed