Jump to content

Community Status Updates

Photo

Sparda → Kon_Okami

It is indeed. Το παλέψαμε λίγο γιατί ήταν hard να βρούμε κατάλληλο b/g για να φαίνεται ολόκληρη η Shiki (μεγάλη η χάρη της:P) but it turned out great in teh end^^ Edit: OMG, 999 visits.
Sep 16 2008 08:25
Photo

Radagast → iristella

Ήθελα να ρωτήσω πως πάς με εξετάσεις κτλπ? Ελπίζω όλα καλά.
Sep 16 2008 07:32
Photo

Kon_Okami → Sparda

****** τι ΘΕΙΚΟ set είναι αυτό????? Το κανε πάλι το θαύμα του ο Rushi(ή μήπως κάνω λάθος????) Edit: o_O Nu feature in da forumz Το ****** παραπάνω είναι το Μ@λ@κ@ απλά όπου @ βάλε α. Μετατροπή από μόνο του. Lol
Sep 16 2008 02:32
Photo

ichigo13 → Gaia

Λοιπόν επειδή σε βλέπω στο Movie Recomendations μην δίστάσεις!Κατέβασε την ταινία! Στην προτείνει ο Ichi :) δεν θα απογοητευτείς!Πραγματικά είναι all-time classic comedy!
Sep 16 2008 00:32
Photo

gogetasjj4 → °•πίΟu-πίΟu•°™

tha perimeno gia 2i season logika den lei na pao sto manga.... exi poli kalo sxedio to anime kai poli kalous voice actors:wooi2: to manga exi teliosi i sinexizete akoma?
Sep 15 2008 23:29
Photo

red pyramid → Yojimbo

[url=http://www.youtube.com/watch?v=2T4BsnXmJaI]YouTube - Sonic Youth-Bull in the heather[/url] Κομματάρα έτσι, όχι αστεία :O Ειδικά στη κιθάρα Η κουβεντούλα στο μουσικό πάντως σε χαλαρό τόνο, ελπίζω να μη παρεξιγιέσαι που όλο διαφωνούμε :P
Sep 15 2008 23:10
Photo

Dark_Venus → Anyparktos

τι να σου πω...δε πινω ιδιαιτερα...ειμαι 'μικρουλα' :P τεσπα,χαρηκα που τα παμε.Καληνυχτα ονειρα γλυκα!:blingeye2::gotit:
Sep 15 2008 22:33
Photo

Anyparktos → Dark_Venus

You re most welcome. Last but not least:Alcohol is great. Oyasuminasai :nod2: (=καληνύχτα)
Sep 15 2008 22:32
Photo

Dark_Venus → Anyparktos

Ε και γω 18...σιγα.(ενηλικιωθηκα ναιιιι!μεγαααλωσα..πω παει το χασα απο τον πονο και λεω..μα-γκουχ-βλακειες...):joyful: τι τυχερος που εισαι....εγω ποναω....:( το ξερω οτι καποιοι ειναι τυχεροι...απλα δε ξερω γιατι πρεπει να ειμαι στη συγκεκριμενη περιπτωση η γκαντεμα.....α φταις γιατι θελεις να με ριξεις στο αλκοολ!:hehehe:ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!:blingeye2::gotit:
Sep 15 2008 22:28
Photo

Anyparktos → Dark_Venus

Μα τι φταίω εγώ που είμαι 20 χρονών γομάρι και έχω βγάλει μόνο ένα φρονιμήτη και μάλιστα το κατάλαβα αφού είχε βγει?? Face it,some people are just lucky Περαστικούλια σας!
Sep 15 2008 22:23
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → gogetasjj4

Είναι πολύ καλο, δε φαίνεται απλά!!!! Aντε με το καλο... Μετά τι θα κανεις? θα διαβάσεις τα μάvγκα η θα περιμένεις δεύτερη περίοδο (από 6 οκτώβρη στην nihon?)??
Sep 15 2008 22:06
Photo

Dark_Venus → Anyparktos

γελας με τον πονο μου ακαρδε ε;;;:nanana::hahaha: παω να ψαξω την καβα του μπαμπα...:P χιχι....:hihi2::hehehe:αμα δε μπω αυριο να ξερεις οτι εσυ θα φταις....!
Sep 15 2008 22:06
Photo

Anyparktos → Dark_Venus

Aμε!Με μπόλικο γλυκάνισο να δεις...Μουδιάζει και το στόμα και άσε που αμα πιείς λίιιιγο παραπάνω δεν παίρνεις χαμπάρι :hehehe:
Sep 15 2008 22:00
Photo

HarrymanGR → Pastor_Of_Muppets

no offence xD
Sep 15 2008 21:52
Photo

HarrymanGR → Pastor_Of_Muppets

99% με μόνο ένα comment? o.O
Sep 15 2008 21:50