Community Status Updates
mono → noname
thanx 4 the info! το ειχα δει το παιχνιδι αλλα ψιλοβαριομουν να παιξω αλλα τωρα με τοσο hurt που της κανουν στο θρεντ (asuka vs rei) πηγα να της δωσω ενα heal να σκασουν οι rei haters (lol)
Sep 16 2008 16:07
red pyramid → Dante80
Truly dedicated, I think you will love this :P
[url=http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=4913]ACCEPT JESUS AND GET A FREE PS3! - The Landover Baptist Church Forums[/url]
Sep 16 2008 15:47
nookie → MitHuNa
Μου φαινεται ηρθε η ωρα...πρεπει να αλλαξεις το username σου σε paranoia_Lover :P
Sep 16 2008 13:37
ichigo13 → Gaia
Kι εγώ έχω δει πάρα πολλές του τανίες
Τώρα αυτές που πρόχειρα θυμάμαι είναι το Young Frankenstein και το the producers!
Sep 16 2008 12:29
Gaia → ichigo13
Σου εχω καλα νεα.....:tensai: την εχω δει οπως κι ολες τις κωμωδιες του θεικου Μελ Μπρουκς.....:nod2:
Εσυ ποιες αλλες εχεις δει?
Sep 16 2008 12:26
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
gklock-swaaaaaaaaaaan εκανα join αυτη την αρενα που εχεις στο Sign σου και εχω κολλησει xD Τα σπαει...!! Οσο μαζευεις xp ξεκλειδωνονται χαρακτηρες?? Καταφερα και εκανα και sabaku kyuu και δεν μπορεις να φανταστεις ποοοοοσο το ευχαριστηθηκα xD
Sep 16 2008 11:36
Six Winged Angel → Lilia20
Ευχαριστώ πολύ!! ^^ Τα σκίτσα που έχουν να κάνουν με dnd έχουν να κάνουν και με το manga που αναπτύσσω αυτόν τον καιρό (αν κοίταξες στο deviantart) (double use ftw xD) Πάντως ακόμα δεν είμαι ευχαριστημένος, ιδιαίτερα με το μελάνι μου, ελπίζω να βελτιωθώ! Έχεις deviantart profile ή κάτι τέτοιο?
Sep 16 2008 11:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed