Community Status Updates
Tenshi → IlPalazzo
θα σου πω εγω.
Το picture sto profile tis nasias27 ειναι το Blade Of The Immortal
Καινουργιο ειναι το ανιμε και το μανγκα αν δεν κανω λαθος!!
Sep 18 2008 17:33
Six Winged Angel → AnO!
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις της ΑΣΚΤ! :kakashithumbup:
Εγώ έδωσα στο Α' γκρουπ Αθήνας, χαλαρά και μην αγχώνεσαι :drink:
Sep 18 2008 15:59
Lilia20 → cheery girl!
Konnichiwa και σε σένααα!! ;33 Τι κάνεις??? Nice profile pics :3
Sep 18 2008 14:15
Lilia20 → Raven Princess
A, εγω βλεπω One piece, Naruto( Τωρα τα διαβαζω σε manga ;pp), To love ru, lovely complex, αυτα προς το παρον!! Eχω δει τοσα δν ξερεις με ποιο να συνεχισεις!! ;33 Τι κανεις σημερα??
Sep 18 2008 14:11
jimmare → Sacrous
Χαχα...Τωρα απαντησες λοιπον στο vm μου?:kakaka: Καλα δεν πειραζει...Τεσπα,αφου το ελυσες,εισαι μια χαρα!Εμενα ειχε προβλημα η εταιρια,την αλλαξα και περιμενω να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος μου εκει!
Sep 18 2008 13:55
Sacrous → jimmare
είχα απενεργοποιήσει το zone alarm αλλά κάπως είχαν κολήσει οι επιλογές και λειτουργίες του και εμπόδιζε τις εφαρμογές αφού δεν τις είχα κάνει allow στα settings του.
Sep 18 2008 13:49
Raven Princess → Lilia20
απο αλλα ανιμε βλεπω Cardcaptor sakura, Mermaid Melody,full moon wo sagashite,rozen maiden!!!!!
Εσυ???
Sep 18 2008 13:00
Raven Princess → Hikari-sama
καταλαβα Σοφια-chan!!!!ξεκουρασου οσο ακομα μπορεις και ανιμε βλεπεις στις διακοπες!!!
Ασε που εγω εχω μεινει σε κρισιμο σημειο στη Cardcaptor Sakura και οποτε μπορω προσπαθω να βρισκω λιγο χρονο για κανα επεισοδιο αλλα σκουρα τα πραγματα!!!!
Sep 18 2008 12:58
red pyramid → Darkchilde
Απάντησες στο προφίλ σου και άργησα 18 μέρες να το δώ ε :P
Ελπίζω τώρα να είναι καλήτερα τα πράγματα. Και εδώ έχω κάτι τρεξιματάκια, αλλά ευτηχώς όχι κάτι τρομερά σοβαρό. Song dedication for you :)
[url=http://www.youtube.com/watch?v=3ZK_73TrrWs]YouTube - Naruto Opening 5[/url]
Sep 18 2008 11:27
ichigo13 → Sanji
Λοιπόν Sanji επιτέλους κατάφερα να κατεβάσω τα προγράμματα που μου έδωσες και τα δουλεύω!Αν έχ κάποιο πρόβλημα ή γενικά πιάσω το κολάι τους θα σε ενημερώσω
ΟΚ?
Sep 18 2008 01:54
red pyramid → Dante80
Glad that you liked that forum :P read the topic about satan, volleyball and swedish people, you'll love it :P
A song dedication
[url=http://www.youtube.com/watch?v=2L2Wa7cK3Qo]YouTube - devilman sigla originale finale original ending[/url]
Sep 17 2008 21:42
dbgoku
→
titi
Να σωστα τα λεει o Kenny το 135 ειναι το τελευταιο του "απλου"naruto και 136-220 ειναι fillers....Μετα το 220 αρχιζει το naruto shippunden το οποιο συνεχιζει το plot κανονικα...
Sep 17 2008 20:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed