Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erebos → evaofadawn

Πότε πήγες Ιαπωνία?? Από τη Yokohama είναι η μητέρα μου!! Είχα πάει και εγώ μικρός (μιλάμε για πριν 20 χρόνια, νηπιαγωγείο...), αλλά σκοπεύω να ξαναπάω σε 2-3 χρόνια! Yoroshiku και καλό πτυχίο!! :riiight:
Sep 19 2008 00:30
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → gogetasjj4

ε αμα σου λεει η ελλη xD Δες το βιντεακι που εβαλα στο profile μου xD
Sep 19 2008 00:11
Photo

Cursed blade keeper → evaofadawn

Γεια σου! Άντε με το καλό για το πτυχίο
Sep 18 2008 23:01
Photo

Daf_Chan → Glaurung

ξέρω οτι δεν εχουν καμια σχεση.. :P anyway εντάξει αποφασισα τελικα μετα απο πολλή σκεψη..θεωρητικη.βασικα μ αρεσουν πολυ και τα μαθηματα της τεχνολογικης,αλλα δν υπάρχει καποιο επαγγελμα που θα θελα να ακολουθησω απο κει αρα.. :P
Sep 18 2008 22:42
Photo

jimmare → evaofadawn

Καλοσωρισες Ευα!!!Σου ευχομαι να παρεις το πτυχιο για την αρχιτεκτονικη!Εγω παλι φετος παω για lower και ψιλοβαριεμαι... Το Evaofadown απο που βγαινει?Απο system(of a down)???
Sep 18 2008 22:15
Photo

red pyramid → Tomodachi2

Βασικά, αύριο αν είναι πέρνα απ' του Konata αν μπορέσεις, αλλιώς θα σε πάρω να τα συνενοηθούμε.
Sep 18 2008 21:59
Photo

jimmare → gexion

My msn broke down again... Αλλα πηρα καινουργιο modem και αλλαξα εταιρια!Μετα θα εγκαταστησω καινουργιο wlm και τελος το ζητημα. Αληθεια,πως παει με το σχολειο?Τακτοποιηθηκατε?Εμεις αρχισαμε αλλα ολο παει και καλυτερα!Σημερα και αυριο κενο και τη δευτερα 4ωρο!!!
Sep 18 2008 21:52
Photo

red pyramid → Tomodachi2

Τόσο σκληρή θα είναι η προετιμασία του cosplay? :O για τις απόκριες αυτά εεεε
Sep 18 2008 21:42
Photo

Putin → BarbasSs

Λεπόν επειδή η ώρα που θέλουν τα παιδιά διαφέρει πολύ από αυτή που με βολεύει, μη τους ζορίζεις αφού δεν είναι καν σίγουρο αν θα μπορέσω. Όποτε κανονίσετε για κανα σάββατο ότι ώρα και νά 'ναι πες και θα 'ρθω.
Sep 18 2008 20:39
Photo

Amphilyki → Ianus

Γιάννη-κουν... Πρέπει να κάνουμε Θεό τον L... Στο heal/hurt game... Δεν πρέπει να αφήσουμε τους στυγερούς απάνθρωπους Κίρες να μας τον φάνε ξανα.... Ποιό είναι το νόημα του κόσμου χωρίς τον L; :nanana:
Sep 18 2008 19:59
Photo

iloveL → AnO!

i love vasili lolo <3 <3 τα σπαει!!!!
Sep 18 2008 19:57
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Οι, κατάλαβα !!! Μου τη δίνει στα νεύρα να είμαι σε κρίσιμο σημείο και να μην μπορώ να δω την συνέχεια λόγω σχολείου !!Ασ'τα !!! Πάλι καλά που ξεκίνησα να βλέπω το λατρεμένο μου Rozen Maiden το καλοκαίρι και πρόλαβα να το τελειώσω αλλιώς θα'βραζα !!!
Sep 18 2008 19:48
Photo

gogetasjj4 → °•πίΟu-πίΟu•°™

molis teliosa to vampire knight ta spase! ante gia 2i season!!!:knock-knock:
Sep 18 2008 19:14
Photo

ichigo13 → kelborn3

Κοίτα φίλε ξέρεις τι γίνεται.Εχουν δημιουργηθεί πάρα πολλά threads στο one piece όπουκινούνται γύρω από το ίδιο πράμα, εντάξει δεν είναι ακριβώς τα ίδια αλλά και παλι όπως είπες καθαρά για χαβαλέ, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε γίνει και στην γενική συζήτηση! Αυτό στο λέω γιατί το forum επιβαρύνεται
Sep 18 2008 19:06
Photo

kelborn3 → Mad_Hatter

ALL HAIL RIN ALL HAIL RIN^^
Sep 18 2008 17:47