Community Status Updates
Erebos → hyuga
hahahahahaha :D
ok, θα τις ανεβάσω το απόγευμα που θα είμαι σπίτι.
(Πώς και δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό να τις ανεβάσω σε album εδώ στο anime.gr... :P)
Sep 19 2008 11:50
hyuga → Erebos
Ειναι πολύ άκυρη!!!!χαχαχαχα ναι!!!ανέβασε την !!!!θα ήθελα να τη δω!!!έχω κολλήσει΄΄ασχημα!!
Sep 19 2008 11:47
Erebos → hyuga
hahahahahaha :hahaha:
και μένα μου την έσπαγε τρελά η Misa (ίσως όχι τόσο στην αρχή, αλλά όσο προχώραγε... άστα να πάνε... :P)
O L είναι όντως μορφή!!!
(Μήπως πρέπει να ανεβάσω τις φωτό από ένα ψευτο-cosplay του L που έκανα?... :P) :orly:
Sep 19 2008 11:44
hyuga → Erebos
Ευχαριστώ πάρα πολυ΄!!οντως του μοιάζει πάρα πολυ...ασε απο τα πιο έξυπνα σενάρια που έχω δει σε ανιμε ταινια...σε κάποια στιγμή με την γκόμενα λίγο με έσπασε ,αλλά μετα που τον κλεισανε στη φυλακή και η γκόμενα η μισα τα ξέχασε όλα ηρέμησα!!!χαχαχαχα αλλα ο L.ειναι απιστευτη φυσιογνωμια..
Sep 19 2008 11:25
Erebos → hyuga
[url=http://web-japan.org/kidsweb/language/quickjapanese/quickjapanese20.html]Yoroshiku = Χάρηκα για την γνωριμία[/url] :D
Και εγώ όταν το είδα το είχα αφήσει στη μέση για κάποιο καιρό και αργότερα το συνέχισα. Όταν το τελειώσεις, δες και την live-action ταινία! Ο Matsuyama Ken'itchi τα σπάει σαν L!! Την έχω ανεβάσει σε γνωστό ελληνικό tracker (δες pm για το link).
Sep 19 2008 11:10
hyuga → Erebos
thanx:) είχα παρατήσει το death note για κάποιο διαστημα και τώρα ξαναπορώθηκα¨)μιλάμε τα σπαει ...m in love with L!!!!
What does Yoroshiku means?
Sep 19 2008 11:00
IlPalazzo → Dante80
Ώπα! Πού το 'μαθες εσύ το forumwarz?
Έπαιζα και γω παλιότερα, αλλά το παράτησα γιατί ήταν πολύ δύσκολο για τα γούστα μου. Αν με πείσεις μπορεί να το ξαναρχίσω.
Sep 19 2008 10:56
Erebos → hyuga
hahahahaha πολύ χαριτωμένο το avatar σου!! :D
[I]Yoroshiku, ne?[/I]
Sep 19 2008 10:55
gexion → jimmare
[B]Τη πρώτη βδομάδα φάγαμε μια γερή σφαλιάρα και προσγειωθήκαμε στον κόσμο της σιχαμερής καθημερινής μελέτης και των ατέλιεωτων ωρών κατεύθυνσης.Δε λέω,γουστάρω maths,physics...αλλά όχι κι αυτό το πράμα..έχω φάει φρίκη,θα σφίξουν πολύ τα πράματα φέτος jim-kun...αλλά το ψήνω κι εγώ σιγα-σιγα..σήμερα είναι μέρα pc για μένα!see ya in the evening!^________^[/B]
Sep 19 2008 06:10
redarion → Lilia20
νομιζω πως σου postara μια απαντηση αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι το εκανα σωστα:nosey: οποτε
..... οκ αμα θες μου στελνεις δειγματα απο τη δουλεια σου:smokingg: η αμα θες κανονιζουμε μια συναντηση απο κοντα :try:.
Sep 19 2008 02:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed