Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lilia20 → Six Winged Angel

Thanxxxx a lot για τη γνωμη σου ^^, ναι τα χρωματα ειναι απο photoshop ;ppp Βασικά τώρα έχω αρχίσει και μαθαίνω ανατομία >.> lol οπότε, μπορεί να δείς κανενα κουφό xDD Να σε ρωτησω, στο forum fan art ανοιγω δικο μ file για τις pics ή κανω reply καποιον βαζοντας τες εκει? ;pppp
Sep 17 2008 08:11
Photo

BarbasSs → Lilia20

χεχ... καλα ειναι:wis:
Sep 17 2008 00:23
Photo

satousei → jimmare

:) nice ;)
Sep 17 2008 00:05
Photo

Megi ♥ → Sparda

μμμμμμ εμένα δεν με έχεις αφήση ποτε να σου κάνω σετάκι :emptyonexg1: meanie..............
Sep 16 2008 23:36
Photo

Sparda → Megi ♥

Εμ, δεν είναι τυχαίο. Kara no Kyoukai^^Sig by Rushi btw.
Sep 16 2008 23:23
Photo

Megi ♥ → Sparda

τι τέλειο σετάκι είναι αυτό :nbleed:
Sep 16 2008 23:18
Photo

Radagast → Alexis Rhodes

Χρόνια Πολλά κι ότι επιθυμείς. :)
Sep 16 2008 23:09
Photo

Radagast → d.neko-angel

Χρόνια πολλά αν και 1 μέρα καθυστερημένα! Ότι επιθυμείς.
Sep 16 2008 23:07
Photo

Kennytiti

Τα Naruto fillers, απ' όσο ξέρω, ξεκινάνε από το επεισόδιο 136 και τελειώνουν στο 220. Για μεγαλύτερη σιγουριά ask a narutard, εγώ Naruto δεν βλέπω. :P
Sep 16 2008 22:42
Photo

Six Winged Angel → Lilia20

Το είδα, πόσταρα και comment, πολύ όμορφο! :wooi2: Αυτό που θα μπορούσε να είναι καλύτερο είναι το σώμα από την μέση και κάτω αλλά γενικά έχεις δυναμικό! :8):
Sep 16 2008 21:34
Photo

Yojimbo

Να σου πω την αληθεια σχετικα με τα αλλα τους το εχω βαρεθει γιατι το ειχα ακουσει παρα πολλες φορες οταν ειχα πρωτοπαρει τον δισκο παλια. :D Δεν εχω προβλημα εγω, μου αρεσει να διαφωνω γενικα. :P
Sep 16 2008 21:17
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

όχι, Γ' Γυμνασιού είμαι εγώ (και δεν έχω καμιά όρεξη να πάω λύκειο !!!) Πωπω, κατάλαβα !! Μωρέ καλά λέω πως δεν θελω να πάω λύκειο...Εμείς αρχίσαμε τώρα τα 7ωρα, και αρχίζω και φροντιστίρια...Ούτε χρόνος για ανιμε ούτε για τίποτα δεν θα μου μέινει !!
Sep 16 2008 20:45
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Σορι Σοφακι αλλα απο τοτε που αρχισαν τα σχολεια ο χρονος μου ειναι κατι παραπανω απο περιορισμενος και μπαινω καποιες μερες το βραδυ!!!! Ασε εχω πηξει στο διαβασμα και ολο αναστεναζω και η μητερα μου τη γνωστη της φραση''ελα 9 μηνες ειναι μονο!!!'' Ουτε εγκυος να ημουνα!!!! Εσυ πως πας???Τωρα Α'Λυκειου εεεεε???
Sep 16 2008 20:38
Photo

Raven Princess → Lilia20

Thanks for the request!!! Ναι βλεπω Vampire Knight και περιμενω με ανυπομονησια να βγει η δευτερη σεζον στις 6 Οκτωβριου!!!!Τι εννοεις με το btw???? but why μηπως???? Παντως το username προερχεται απο το ανιμε Princess Tutu (ειναι τελειο στο προτεινω αν σου αρεσει το μπαλλετο και τα γλυκαναλατα ανιμε) (υπαρχει και thread που εγκαινιασα εγω!!!!) και η κακια της υποθεσης και φοβερη στο μπαλλετο ονοματι Rue αποκαλειται σε καποιο επεισοδιο ως Raven Princess.Οποτε και το υιοθετησα ως username.Παντως υπαρχει thread που αναφερεις απο που προερχεται το username μπορεις να το επισκεφθεις!!!!
Sep 16 2008 20:30
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Επ !! Τι κάνεις Μαριαννούλα ?? Καιρό έχουμε να τα πούμε !!
Sep 16 2008 20:23