Community Status Updates
ichigo13 → Kenny
Λοιπόν είδα το πρώτο διπλό επισόδειο και μπορώ να πω ότι με κράτησε !Απλώς ήθελα να σε ρωτήσω,οι ShS γράφουν καθόλου και κανά reference?Γιατί στο πρώτο επισόδειο που είδα δεν είχαν κανένα και δεν μπόρεσα να πιάσω όλα τα αστοία!
Sep 21 2008 15:35
GkLoc → Zoro
Zoroooooooooooooooooooooooooooooooooo
Ναι απο οτι φαινεται βρηκα χρονο και μπηκα μεσα,αν και δεν νομιζω εκτος απο σαββατοκυριακα να μπορεσω αλλο να μπαινω,
Πολυ ωραιο το σετακι σου btw,τα σπαειιιιιιιιιιιιιιι....
Χμμ,αυτα απο μενα,επσης εχω τρισκαει με Naruto,it SIMPLY ROOOOOOOOOOCKs,πρεπει να το συνεχισεις,παρατα οτι βλεπεις[Monster]και ξανααρχισε το,στο καλυτερο σημειο το αφησες Csoyarooo...
αντε παω να αλλαξω avi sig,δεν μου πολυαρεσει αυτη,παω να βρω καμμια naruto..xD
Sep 21 2008 15:33
GkLoc → tsintori
Temmeeeeeeeeeeeeee
Hi καλως σε βρηκα και παλι Temmera...xD
Λοιπον αυτην την απαντηση την εδωσα πριν απο κατι μηνες οτα αρχισα και τις 3ς σειρες μαζι,αλλα τωρα χαλαρα διαλεγω Ninja,its simply awesomeeeeeeeeeeeeee.....
επισης Naruto τρελο καψιμο,παρρα πολυ φοβερο Anime,and i regret for not believing in the past that it rocks...
εχω φτασει εκει που κυνηγανε τον Sasuke και πολεμησανε ηδη ο Chouji k o Neji,I Hope Chouji is Fine Dattebayo..
αυτα απο μενα,see u around tsi~Kun!
Sep 21 2008 15:30
GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™
Hi Piou~Chan.
Οπως βλεπεις βρηκα τροπο να μπω μεσα και ευτηχως λυθηκανε τα οποια προβληματα που ειχα[Yokata]
Καλα το Naruto τρελη ποροση ρε συ,ειναι πολυ τελειο Αnime,εχω φτασει στο 119 και ειναι τρελη πορωση τωρα που προσπαθουνε να πιασουν τον Sasuko...
Ειδα οτι ποροθηκες και τρελά με το Naruto Arena ετσι μπραβο,και εγω απτα ιδια,πες μου το Username σου αμα ειναι να σου κανω και εσενα invite στην Clan,:orly:,αμα θελησεις ποτε ενα Private Match ειμαι διαθεσιμος,επισης για να ξεκλειδωσεις παικτες πρεπει να κανεις αποστολες,μονο ετσι θα μπορεσεις,οι αποστολες γινονται και με Ladder Games k Me Quick Games...
εγω εχω ξεκλειδωσει μεχρι τωρα Naruto Shippuden,k Zabuza...
Α επισης,Καλο Καψιιιιιιιιιιιιμο με One Piece oeooooo:wooi2:
Sep 21 2008 15:26
Zoro → GkLoc
Gkkkkkk,back in Luffy mode this time??:hahaha:
Damn liar,το ξερα οτι θα σε ξαναβλεπαμε καποια στιγμη {πολυ} πριν τα χριστουγεννα!!
And no,Zoro is Cooler than Luffy!!!{αλλα ωραιο ava!!;)}
Sep 21 2008 15:24
Glaurung → neste
ευχαριστώ ρε c !! αμα μπορείς να τον ρωτήσεις ποια ειδικότητα έχει μεγαλύτερη "πέραση" στη αγορά εργασίας , θα με υποχρεώσεις :blingeye2:
Sep 21 2008 13:54
neste → Glaurung
επισις ρε c ^_^ βασικα μπορο να ροτισω τον καθηγειτι μου που κανει χημια γιατη οτι θες ^_^
Sep 21 2008 13:13
Kenny → ichigo13
[url=http://lolipower.org/]403 Forbidden[/url]
No need to thank me για το καλό που σου έκανα, που σου έμαθα αυτό το site. :P
Sep 21 2008 13:13
Kenny → ichigo13
Κανείς δεν έχει δείξει ενδιαφέρον... αλλά είναι εύκολο να το κατεβάσεις, αφού είναι στο Lolipower.
Sep 21 2008 12:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed