Jump to content

Community Status Updates

Photo

ichigo13 → Kenny

Nα σου πω ρε Kenny ξέρεις κάποιον που μπορεί να φτιάξει αλυσίδα Gintama?
Sep 21 2008 12:25
Photo

Tenshi → Adventurer

Καλα ρε ειμαι θεσ/νικη. Θα κατσω μεχρι τις 1 Octomber!!!
Sep 21 2008 12:14
Photo

jimmare → Kurosaki_Angellust

Δλδ το username σου βγηκε απο τον ichigo και το username σου στο WoW? Χαχαχα,ωραιος. Εμενα μου ερχεται μια αλλη μεταφραση στο μυαλο αλλα για να μην παρεξηγηθουμε δεν την λεω...(Δεν ειναι βρισια αλλα απλα ειναι:Angel+lust)
Sep 21 2008 11:44
Photo

Glaurung → neste

thx για το request και καλή χρονία :)
Sep 21 2008 11:31
Photo

ichigo13 → M.D.F.

Βασικά [B]όλοι[/B] οι strawhats ήταν καλά σχεδιασμένοι κάτι το οποίο είχα καιρό να δω. Συνέχεια σε κάθε επισόδειο θα υπήρχε κάποιος που θα με ξένιζε!Στο συγκεκριμένο ήταν όλοι όπως ήθελα, γι'αυτό είπα πως το animation ήταν εξαιρετικό!
Sep 21 2008 11:10
Photo

odin → Glaurung

Well,πρώτη μου επιλογή ήταν,οποτε μου αρέσει και το θεωρώ πολύ ενδιαφέρον.Η δουλειά του χημικού μηχανικού στην ουσία είναι η εφαρμογή τον θεωρητικών γνώσεων στον σχεδιασμό και την λειτουργία βιομηχανικών εγκαταστάσεων.Πρακτικά είναι αυτός που είναι υπεύθυνος για το πως η πρώτη ύλη θα μετατραπεί προϊόν-από την αρχή ως το τέλος.Τώρα στην Ελλάδα που δεν υπάρχει σοβαρή χημική βιομηχανία ο χημικός μηχανικός μπορεί να ασχοληθεί με εκπαίδευση,περιβάλλον,οικονομικά και διοικητικές θέσεις.Ρίξε μια ματια και στο πρόγραμμα σπουδών που σου έστειλα για να δεις περίπου με τι ασχολούνται οι χημικοί μηχανικοί.
Sep 21 2008 09:22
Photo

jimmare → Zoro

Aλλαξες και avatar βλεπω...
Sep 21 2008 08:50
Photo

amaya3 → LucyBR

thank you back!:) same goes for ur album cover,same goes for every Kame pic out there^^(Kame-νη detected here~~)may i steal some of ur photos?
Sep 21 2008 03:32
Photo

red pyramid → LucyBR

Why shall I kill you? Don't you know I adore you? ^^ And I am not a Riki fan, only a Ai no kusabi lover :P so there would be no reason to kill you. Only that he looks a bit too wild, so there should be a shyer person in his place
Sep 21 2008 02:35
Photo

LucyBR → red pyramid

truth be told, he is [B]not [/B]uke material... he's actually one of the most otokorashi members of JE... :p but somehow i think his whole image fits Riki... *don;t kill me* ^^;;;
Sep 21 2008 02:31
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Λες ε? Μαρεσει η robin Και μενα, πιο πολυ απο τη Nami που μου θυμιζει Sakura με τα ακυρα μπουκετιδια που ριχνει.. Αυτα τα μακαβρια που λεει ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα! Ειδες το videaki στο Prof Μου? το χω δειξει σε ολη την παρεα εκεινο το επεισοδειο και σε αυτο το σημειο ολοι κοπανιομασταν απο τα γελια-ο Luffy δεν παλευεται-και ακομα πιο γελοιο ηταν το οτι το εμαθε και στα παιδακια! Που λες και εχω παρατησει τα πολλα πολλα επεισοδεια γιατι ανακαλυψα το naruto-arena.com και εχω σκατοπορωθει με αυτο το παιχνιδακι εδω βγηκε καινουριο vampire knight και το ανακαλυψα σημερα απο σποντα.. Τωρα θα συνεχισω τα επεισοδεια, πραγματικα το οne piece ειναι το κατι αλλο.. Απο humour ειναι ακομα πιο μπροστα και απο το bleach που θεωρειται και καλα απο τα πιο αστεια! Την Ιριστελλα θα την πω Μισα μια απο αυτες τις μερες, βρηκα και μια καλη φωτο να της ποσταρω, I promise! Τεσπα, απο την φωτο που εχεις εδω στο προφ, υπαρχει επεισοδειο με τα γενεθλια του Ζορο? Ποιο??? Και φυσικα και δεν αλλαξα προτιμησεις-ο Ζορο ειναι απλα τραγικα [EMAIL="γ@ματος-ειναι"]γ@ματος-ειναι[/EMAIL] καλοσχεδιασμενος-ομορφος-νυσταλεος και αντρακλας (ξερεις με την μπυριτσα στο χερι, κοιμαται οποτε του κ***σει και γραφει τους παντες στα @@ του, και εχει και κατι μουσκουλα ολα τα λεφτα... αφου οταν ειδα το επεισοδειο με αυτη τη σκηνη, λεω ενταξει, αυτο ηταν, παει, το εχασα!!! [IMG]http://img26.picoodle.com/data/img26/3/9/20/f_seeeeeeeeeem_7ff38ee.jpg[/IMG] Νταξει οσο για κεινη τη σκηνη με τον usopp λολ καλη ηταν αλλα δε συγκρινεται με τα σκηνικα που αυτος και ο Luffy μιμουνται καποιον-η με το σκηνικο που τραγουδαει ο Luffy...Η οταν καποιος κολακευει τον Chopper!! Αλλος απο κει!! Τεσπα! Αντε σε αφηνω γιατι καηκα τοοοοσο πολυ σημερα αρενα που harldy καταφερα να δω 5 επεισοδεια, παω να συνεχισω! Φιλια!
Sep 21 2008 01:42
Photo

Fingolfin → neste

Neste, μην ξανασβήσεις post mod ή admin από τα visitor messages σου. Δεν είναι σωστό και δείχνει άρνηση συμμόρφωσης σύμφωνα με τις υποδείξεις τους οι οποίες σκοπό έχουν την υπενθύμιση των κανονισμών για την εύρυθμη λειτουργία του forum.
Sep 21 2008 01:16
Photo

red pyramid → LucyBR

Well, I saw a few pics. I haven't seen him move so I can't actually have an opinion, but I think he does not put out the uke feeling :/ Atleast not enough
Sep 21 2008 01:13
Photo

LucyBR → red pyramid

*just had a revelation* do u remember what we were talking about the other day??? i think i found just the guy for the job! Kato Shigeaki from NEWS!!!! να σου πω τη μαυρη μου αληθεια δε θα ηθελα να δω το Shige ως Riki but somehow he seems soooooooo appropriate and fitting to me....
Sep 21 2008 01:09
Photo

Zoro → GkLoc

Gkkk,τωρα ειδα το μυνημα που αφησες,μα καλα δλδ μεχρι τα χριστουγεννα ουτε μια φορα δεν θα μπεις ρε συ??:hahaha: Αμφιβαλλω,ολο και καποια φορα θα σε δουμε μεσα πιστευω...αν παλι ειναι οριστικο να μην μπεις μεχρι τα χριστουγεννα τοτε ΟΚ,εγινε φιλε μου,καλα να περνας ολη αυτη την ενδιαμεση περιοδο οτι ασχολιες κι αν θα χεις... Οταν επιστρεψεις μην ανυσηχεις δεν χανομαστε,θα τα ξαναπουμε κανονικοτατα οσος καιρος κι αν περασε... Καλα να περνας λοιπον,τα λεμε σε μερικους μηνες nakama^^:byejg9:
Sep 21 2008 00:51