Community Status Updates
Zoro → tsintori
Ειναι ο sanji που μαθαινει στον zoro να προσανατολιζεται,στον πινακα εχει ενα start και εντελως ευθεια ενα finish για να μην χανεται ο zoro!!XDD
Ναι εξεταστικη τελος,αλλα απο αυριο ξεκιναω μαθηματα:deadga6:
Sep 21 2008 16:35
tsintori → Zoro
Χμ η profile pic σου τι ακριβώς δείχνει. Τέλειωσες την εξεταστική btw;
Sep 21 2008 16:23
tsintori → GkLoc
Όχι δεν έχει βγει (ακόμα) σε anime. 5 τεύχει manga είναι τα οποία είναι απλώς μαματα.
Sep 21 2008 16:20
himawarinosekai → red pyramid
είναι πολύ γλυκανάλατο για τα γούστα μου gomenne. Ο μόνος boy band τύπος που παραδέχομαι (για εγωιστικούς λόγους:deadga6:) είναι αυτός: (σκέψου ότι δεν αντέχω να πολυακούω τα τραγούδια του Τ_τ) Ax...Τι μου τον θύμισες...:stubborn:
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=srO2RJyQVUw"]YouTube - Want to love you - Jerry Yan[/URL]
(τεμπέλα mode on: αυτό που μου έβαλες τελικά τί είναι; )
Sep 21 2008 16:20
GkLoc → tsintori
το ακουσα το Kakashi Gaiden,δεν βγαινει στο Anime Dattebayooo??
Ηθελα να το δω μολις επιασε κατι το ματι μου,μιας και το παρελθον του θα ειναι φοβερο!
Μπα εγω παλι θα τα δω,σιγα δεν με ενοχλει,και δεν βιαζομαι τωρα βασικα
Sep 21 2008 16:17
Zoro → GkLoc
[B][I]Λοιπον αυτην την απαντηση την εδωσα πριν απο κατι μηνες οτα αρχισα και τις 3ς σειρες μαζι,αλλα τωρα χαλαρα διαλεγω Ninja,its simply awesomeeeeeeeeeeeeee.....
επισης Naruto τρελο καψιμο,παρρα πολυ φοβερο Anime,and i regret for not believing in the past that it rocks...
[/I][/B]So adios to the kaizoku life of the great cap'n GkLopp-sama???
Now u are a shinobi then???
[in a few words naruto>>op now???!!]
Sep 21 2008 16:12
tsintori → GkLoc
Μη μη μη και πάλι μη. Είναι δύο τρία που αξίζουν......
Διάβασε επίσης και το kakashi gaiden.......
Sep 21 2008 16:11
usagi 19 → Tomodachi2
Γεία σου!
Χμμμ...είσαι η κοπέλα που μιλάγαμε στο Underworld και σου έλεγα τις "γλυκίες" μου απόψεις για το forum?
Aν ναι για πες μου κατα πούθε πέφτει το thread με cosplay που μου έλεγες να του ξαναδώσω μία ευκαιρία!^^
Αν όχι αγνόησε αυτό το μήνυμα πλήρους ρεζιλικίου!=Ρ
Sep 21 2008 16:10
GkLoc → tsintori
Oχι ρε θελω να δω τα Φιλλερς,Ειλικρινα...
Μαρεσει να τους βλεπω σε αποστολες,οποτε θα κατσω να δω τα Φιλλερς,ΟΛΑ,thats a damn promise of a Lifetime...
Sep 21 2008 16:07
tsintori → GkLoc
Έλα ρε συ τι κάνεις;;;;;
Είπα και εγώ, παράξενο μου φάνηκε.....
Λοιπόν συμβουλή, μόλις τελειώσεις το πρώτο μέρος δλδ μέχρι το 135 ξεκίνα κατευθείαν το shipuuden μαζί με το manga διότι το ψιλοαυτόσανε..... Θα καταλάβεις γιατί στο λέω.
Sep 21 2008 16:04
Zoro → GkLoc
Καλαααααα,εισαι κι εσυ σε φαση Usopp-Water 7,I see...εγω ενα γεια ειπα μονο να πεις αλλα as u wish......u'll come back someday!!^^
Cya!:)
Sep 21 2008 16:01
Zoro → GkLoc
[B][I] αντε παω να αλλαξω avi sig,δεν μου πολυαρεσει αυτη,παω να βρω καμμια naruto..xD
[/I][/B]LoL LoL LoooooLLLL:hahaha: και φοβοσουν μην παω εγω στην "αλλη μερια"...παει σε χασαμε!!XDDD
Καλα το naruto θα το συνεχισω μην ανυσηχεις ρε,δεν ειπα ποτε οτι το παραταω,ακομη μ'ενδιαφερει η ιστορια και το monster που θα παει,θα τελειωσει!!XPP
Παντως μιας και εστω τα σαββατοκυριακα θα μπαινεις περνα μια οποτε μπορεσεις απ το αλλο στεκι να πεις ενα γεια ρεεε!!![not msn!!]
Τα λεμε λοιπον dear narutard!!!^^
Sep 21 2008 15:56
Kenny → ichigo13
Δυστυχώς όχι. Οι [shs] έκαναν πολύ μέτρι δουλειά στο Gintama. Καλή δουλειά θα δεις από το 25 και πέρα που αναλαμβάνουν οι [rumbel]. In the meantime, μπορείς να ρίχνεις ματιές σ' [URL="http://www.anime.gr/forums/gintama/5598-gintama-cultural-notes.html"]αυτό το thread[/URL].
Sep 21 2008 15:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed