Jump to content

Community Status Updates

Photo

the goblin → §DeaTh☼GoD§

γεια
Sep 21 2008 19:49
Photo

samurai_pizza_dora → zade

Oχι καλε! Δεν ειμαι πια τόσο ευαισθητη σε αυτο το humor! Αν και δεν μου φαίνεται στον πραγματικό κόσμο τετοιο humor κανω και εγω συχνα. :hahaha: Και ετσι κι'αλλιως αλλο post με πειραξε εκεινη τη μέρα, σε καμία περιπτωση το δικο σου.^^
Sep 21 2008 19:48
Photo

tsintori → Zoro

Lol πολύ καλό.....
Sep 21 2008 19:40
Photo

the goblin → karkas

γεια
Sep 21 2008 19:35
Photo

zade → samurai_pizza_dora

Δεν πιστεύω να παρεξηγήθκες με αυτά που είπα στο black Hole έτσι ; Για πλάκα το κάνω . Είναι το στυλ μου αυτό. Αμα σε πείραξε σόρρυ πάντως.
Sep 21 2008 19:34
Photo

1oneiromono → iloveL

να σε ρωτησω ξερεις κανενα αλλο site εκτος απο το (([URL="http://jrock-music.mylog.pl/"]Komunikat[/URL] ))για j-music και κυριος j-rock/visual kei , γιατι το συγκεκριμενο εχει προβληματα συχνα πυκνα ???
Sep 21 2008 18:34
Photo

Fingolfin → GkLoc

Θα το ανεβάσω σήμερα εδώ.
Sep 21 2008 17:57
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ΑΑΑ οσο για το προβλημα που ειδα με το πληκτρολογιο, γιατι δεν δοκιμαζεις το "πληκτρολογιο οθονης των windows?" Ξερεις φανταζομαι τι λεω, αν δεν ξερεις, πες μου τι windows εχεις να σου πω πως να το βρεις..
Sep 21 2008 17:51
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

[U][COLOR=#800080][url=http://www.onemanga.com/Vampire_Knight/43/00-cover/]Vampire Knight 43 page 00-cover | One Manga[/url][/COLOR][/U] [U][COLOR=#800080][/COLOR][/U] [COLOR=#800080]Oi, εχεις ηδη αργησει!!! xD xD[/COLOR]
Sep 21 2008 17:49
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

Σου ειχε χαλασει το pc? Δεν το ξερα xD Ναι το ανακαλυψα πως ξεκλειδωνεις χαρακτηρες, σου λεω επεσε πολυ καψιμο, προσπαθω τον Jiroubou τωρα αλλα ειναι δυσκολο αυτο το 4 consecutive wins. Τον ξεκλειδωσα κι εγω τον Naruto (s) αν και δεν καταλαβα πως το εκανα, ξερεις, δεν ειχα ιδεα για αυτη την αποστολη και οταν νικησα καποιον γυρναει και μου κανει congrats κλπ.. μετα το ειδα xD xXxBuRnInHeLLxXx με λενε και ειμαι σε μια clan απο χθες αλλα δεν μαρεσει το ονομα της (jutsu masters) οποτε ευχαριστως ερχομαι (Λολ, ναι αυτο κοιταω εγω xD) Το Ναρουτο οταν το φτασεις στο 135, πηγαινε κατευ8ειαν στο 215 και δες μεχρι και το 220... Ολα τα αναμεσα πηδα τα.. ειναι τρελες φιλλεριες τις οποιες θα βαρεθεις γιατι δεν ειναι στορυ, ειναι αυτοτελεις ιστοριες. Εκει στο 215-220 ειναι μια μαχη με τον Γκαρα την οποια πρεπει να δεις γιατι τα σπαει και ειδικα το τελευταιο μερος του 220 επεισοδειου που δεν ειναι και φιλλερ και εχει μια σκηνη την οποια θα την βλεπεις ολη την ωρα μετα στα shippuuden και δε λεει να μη καταλαβαινεις τι γινεται!! Eγω τωρα εχω σκαλωσει με το one piece με ακουει ολη η γειτονια καθε φορα απο τα γελια xD Κατι ασχετο, αλλα το naruto-arena δεν ειναι καπως spoiler για σενα που δεν τα χεις δει ακομα? Πχ oodama rasengan η γενικα ο deidara, o sasori και αλλοι χαρακτηρες που δεν τους ξερεις...
Sep 21 2008 17:13
Photo

GkLoc → Fingolfin

Yo Fingo τελικα τι θα γινει με αυτο που συζητησαμε για την Clan?
Sep 21 2008 17:04
Photo

Zoro → Umi no Ossan

URUSEEEEEEE papa-doulis!!!XDDD Λειπει και η misa-chan μου και δεν εχω τι να κανω στο φορουμ,αυριο ξεκιναω και μαθηματα και ειμαι πολυ low:uhh:....τεσπα το παιρνω αποφαση,την κανω για monster:run:
Sep 21 2008 16:58
Photo

Umi no Ossan → Zoro

ΧΑΧΑΧΑ !!!! Κ για την ευθεια χαρτη θελει !!!!
Sep 21 2008 16:57
Photo

Zoro → GkLoc

Χεχε παντως βλεπω συμφωνεις με μενα επιτελους!!! Και γω πιστευω οτι στο τελος θα τα θεωρησω ισαξια γιατι και τα 2 υπερτερουν και υστερουν σε διαφορετικους τομεις....αντε να δω και bleach αργοτερα!! {αλλα για την ωρα monster!!} BB then my friend!^^
Sep 21 2008 16:43
Photo

GkLoc → Zoro

[B][in a few words naruto>>op now???!!] [/B]Urusse Baka marimo..xD I Never Said That,OP still rocks Asss,, Although the same does Naruto,F#ck Monster,Watch Naruto oeooooo..xd
Sep 21 2008 16:35