Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Scorpion

Κι εγω τα ιδια,αυριο ξεκιναω μαθηματα:deadga6: Καλο ξεκινημα και σενα λοιπον και χαιρομαι που σου αρεσε το ava μου:wooi2:
Sep 22 2008 02:48
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Ρε Rid τώρα το είδα τι έγινε είσαι mod στο σθβ-φορθμ του one piece? Δλδ τι moderating ικανότητες έχεις?
Sep 22 2008 02:09
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

Ηαve mercy? xD Τι ειναι το jk? Τεσπα, οσον αφορα τα filler, θα το δεις και μονος σου, μετα απο 40 επεισοδεια και πολλα σου λεω, θα κουραστεις, ασε που θα χασεις το ενδιαφερον σου.. Στο λεω εγω, που δεν εχω πηδηξει ουτε επεισοδειο και ειμαι απο τους λιγους.. Επισης, ουτε εγω ενοχλουμαι οταν με spoileriazoun οκ ενταξει εκτος απο ανιμε οπως το dεath note που ειναι κρισιμο οτι κι αν σου πει ο αλλος !! Τεσπα, τι εννοεις σταματας τα ladder για να ξεκλειδωσεις chars? Δηλαδη ειναι πιο ευκολο μεσω των quick games? Να το κανω κι εγω? Ασε μου πεταχτηκε σημερα ενας genin lvl 11 με orochimaru-tsunade-jiraiya και τραβουσα τις κοτσιδες μου. Εκανα surrender οπως ημουν, και επεσα στο lvl 12 πφφφφ Μαμω τα reset account, ειναι μεγαλη τσατσια! Εκανα join την clan, απο οτι καταλαβα ειναι η φωλια του anime//gr xD Ωραια, παμε να τους διαλυσουμε ολους (assasination squad? LOL)
Sep 21 2008 23:52
Photo

LucyBR → red pyramid

*bliss*:wooi2::wooi2: pheww... my life was spared after all :pp hmmm... i see your point... well, regardless wild is good neee?? ;33 *lame endeavour to save it*
Sep 21 2008 23:12
Photo

donald13 → marilena_r

Τι να σου πω γουστα ειναι αυτα... Και εμενα μου αρεσουν οι Γιαπωνεζες, αλλα για εντελως διαφορετικους λόγους φανταζομαι... Αλλα εχεις δικιο, γιατι στα λεω εσενα??? Για κανένα προφανή λόγο. Απλά ετυχε να τσεκάρω το προφίλ σου και ακολουθωντας το λινκ για το social group διαπιστωσα οτι κυκλοφορουν διαφορα fan girl εδω μεσα:drink:
Sep 21 2008 23:08
Photo

Solmyr

Χεχε φανηκε σαν μαγεια ε?Ομως δν ειναι τπτ αλλο απο καθαρα Μαθηματικα ;) Ειμαι 2οετης (απο την επομενη βδομαδα στο Μαθηματικο Αθηνων και ετσι ξερω ενα-δυο πραγματακια :drinks:
Sep 21 2008 23:08
Photo

marilena_r

Χαχαχα! Και γιατί μου το λες εμένα; Τι να σου πω... Είναι κουκλιά. Δεν μπορώ να τους αντισταθώ!
Sep 21 2008 23:05
Photo

donald13 → marilena_r

Οτι θα υπήρχαν γυναίκες που για κάποιο λόγω θα είχαν τρέλλα με γιαπωνέζους το περιμενα... το ότι θα ηταν τόσες πολλές οχι...! Χωρις παρεξηγηση κοπελια!
Sep 21 2008 23:01
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

A και εσυ σεντονια τωρα,have mercy:uhh:[jk] Μα και ο tsintori μου ειπε να τα πηδηξω αλλα δεν Θελω,θελω να τα δω ολα τα επεισοδια,και ψηνομαι πολυ να δω αποστολες,δεν ξερω,αλλα εγω παντως θα τα δω ΟΛΑ! Επισης ναι Σποιλεριαζομαι καπως αλλα ενταξει σιγα,δεν πολυπειραζει,για κατι επειθεσεις τωρα,Fine By Me,οσον αφορα Spoilers εγω δεν πολυενοχλουμε καθολου,οτι και να μου πεταξεις.. Ειδα τα σταστιστικα σου,μια χαρα τα πας,εγω παλι τωρα σταματαω τα Ladder matches για να ξεκλειδοσω τους φλωρουμπες,και μετα κανεναν Cursed seal Sasuke:kill4u: Hmmm αυτα για τωρα,σε εκανα Invite στην Clan αμα θες δεχεσαι,θα φτιαξουμε και ενα Social Group σημερα,[ετσι ακουσα],για να συζηταμε εκει μεσα οσον αφορα το παιχνιδι και την Clan μας.. αυταααα,see ya Piou~Chwaaaaaaan:wooi2:
Sep 21 2008 22:41
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → amaya3

Εννοειται! Ειναι ο πιο ομορφος, καλοσχεδιασμενος, ενταξει, κλειστος χαρακτηρας που εχω συναντησει στα μανγκα που εχω διαβασει.. Για αυτο, θα ηταν καπως αδικια να καταληξει με την αναποφασιστη Γιουκι αλλα αφου αυτο θελει, ΠΡΕΠΕΙ να γινει ετσι =) Lalalala σε λιγες μερες ερχεται και το ανιμε λαλαλαλαλα!!! (8)
Sep 21 2008 22:19
Photo

tsintori → zade

Your sig the truth...... unfortunatelly.
Sep 21 2008 22:08
Photo

Erebos → hyuga

Τελείωσες το Death Note? [I]Yattaaa~!!![/I] :riiight: Ανέβηκαν οι pics μου σε album και στο [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/47/"]Death note L fans[/URL] group (Join us!).
Sep 21 2008 22:02
Photo

LucyBR → amaya3

oh, you're a member of the "Kame-addicted" cult too?? yaaayz! XDDD *gives cookies* steal away shamelessly! :33 it's not like i own them or anything (after all beauty like that belongs only to the world..:bath:)
Sep 21 2008 21:59
Photo

jimmare → sleeping_mind

Οπως ειπα και στο pm...σορυ και παλι σορυ!Λοιπον,νικολετα...Λυκειο ε?Καλο κουραγιο.Δεν εχω παει και ποτε αλλα θελω να τελειωνω και με αυτο.Λενε οτι τα καλυτερα μας χρονια ειναι τα φοιτητικα και τα εφηβικα μετα τα 15 αλλα με το σχολειο...WE ARE ALL DEAD!
Sep 21 2008 21:24
Photo

sleeping_mind → jimmare

emm...... κοπελα ειμαι** ναι οντως πλ βαρεμαρα.... 15 ειμαι παω πρωτη λυκειου
Sep 21 2008 21:20