Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΙΡΙΣΤΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΣ lol xD
Sep 23 2008 00:18
amaya3 → °•πίΟu-πίΟu•°™
Είναι υπέροχος!Cold and cruel on the outside but actually so sweet!<33 Κι πολύ καλά ανεπτυγμένος χαρακτήρας...κι έχει περάσει τόσα το γλυκό μου!Εγώ τον θέλω πάση θυσία μαζί με την Yuki!Αν την πάρει ο Kaname θα φαρμακωθώ!xDDD Εξάλλου τι πιο εκρηκτικός συνδυασμός;pureblood x vampire hunter who is a vampire!perfect<3 ενώ pureblood x pureblood,it was arranged they will be together,purebloods should marry purebloods to keep the bloodline,blah,blah,..=Boring
Και ναι έρχεται το anime!yayyy^^
Sep 22 2008 23:36
Anelis → red pyramid
κ εγω κανω κομιξ μονη μου, στο τελευταιο comicdom con ειχαμε βγαλει και ενα φανζιν με κατι παιδια
εγω ενδιαφερομαι για εικονογραφιση κυριως αλλα προτιμω την καλων τεχνων γιατι δινει περισσοτερο εμφαση σε βασικα πραγματα
η σχολη μου ειναι παρα πολυ ενδιαφερουσα αλλα με κανει δυστυχισμενη
1 χρονο που την παρακολουθουσα κοντεψα να πεσω σε καταθλιψη, δεν μπορουσα να ζωγραφισω και ημουνα συνεχεια λυπημενη, γι αυτο και "εχετε γεια βρυσουλες του φ.π.ψ."
[I]Όσο για τη προσπάθεια, ξέρεις τι λένε: ποτέ δεν έχεις χάσει πραγματικά, εκτός αν παραδοθείς. Αν μπορείς, δεν υπάρχει λόγος να μη παλεύεις για αυτό.
[/I]*nods*
Sep 22 2008 23:36
red pyramid → Anelis
Όχι. Κόμιξ το εξασκώ μόνος μου (αντικειμενικά δε δίνει πολλές πιθανότητες εύρεσης εργασίας, πόσο μάλλον καλής εργασίας). Γραφιστική σπουδάζω και προσπαθώ να το ειδικευτώ στην εικονογράφηση.
Μπα, μην απαγοητεύεσαι. Εννοώ, αποκλείεται να μην έχεις πάρει και κάτι απο εκεί που σπουδάζεις. Δές το σε στύλ ''μάθε τέχνη και αστην'α''.
Όσο για τη προσπάθεια, ξέρεις τι λένε: ποτέ δεν έχεις χάσει πραγματικά, εκτός αν παραδοθείς. Αν μπορείς, δεν υπάρχει λόγος να μη παλεύεις για αυτό.
Sep 22 2008 23:31
Anelis → red pyramid
εγω δυστυχως εχω χασει ηδη 2 χρονια στη φιλοσοφικη αντι να παρω αποφαση να την παρατησω νωριτερα και να κανω αυτο που θελω..
εσυ σπουδαζεις σχεδιο-κομιξ;
εγω συνεχιζω να ελπιζω και να περιμενω τα αποτελεσματα :)
Sep 22 2008 23:23
amaya3 → LucyBR
you bet i am!i'm a faithful follower xDD
*enjoys teh cookies with the fellow fangirl*
i stole them,i stole them!i asked in case i use them in the future;arigatou!~~
"after all beauty like that belongs only to the world.."
i second that in eeevery way i can!^^
Sep 22 2008 23:13
papadevil → Yunancy
καλα ειμαι μωρε...επιβιωνουμε....u?pws pas ?
Ενοειτε DEATH NOTE FOR THE WIN!!!!τ θεωρω πολυ προτοτιπω γιαυτο κολησα μαζι του ....
u?και εσυ μια απο τα ιδια με τ death note?
Sep 22 2008 23:12
red pyramid → Anelis
Όχι, δε μπήκα. Είμαι αρκετά τυχερός ώστε έστω και με ζόρια να μπορούν οι γονείς μου να με στείλουν σε ιδιωτικό να σπουδάσω αυτό που πραγματικά ήθελα, αλλιώς δε νομίζω να ξαναδοκίμαζα στη καλών τεχνών, μάλλον για υδραυλικός θα πήγαινα. Προτιμούσα άλλωστε πάντα εικονογραφήσεις και κόμιξ :P
Χμ, εγώ θα σου έλεγα υπομονή. Και δε θα έλεγα να σε ρίχνει τόσο αυτό. Αφού έδωσες τόση δύναμη, αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει, είτε τα καταφέρεις είτε όχι. Keep on fightin' :)
Sep 22 2008 23:04
Anelis → red pyramid
αληθεια; και τελικα μπηκες στη σχολη;
ναι το ξερω οτι παιζουν παααρα πολλα για να μπεις, αλλα αφου αυτο θελω...
σχεδιαζω γυρω στα 10 χρονια
αλλα η αληθεια ειναι οτι σχεδιο ειδικα για καλων τεχνων κανω λιγο καιρο, γυρω στους 9 μηνες
αλλα εκανα μαθημα 10 ωρες την ημερα-καθε μερα, και ειχα φτασει σε σημειο να εχω πιθανοτητες να μπω, και γι αυτο τσαντιστικα που δεν απεδοσα το 100% των δυνατοτητων μου σε τοσο δυσκολες εξετασεις
αντε να φαμε τη χυλοπιτα οταν βγουν τα αποτελεσματα, και του χρονου θα ξαναδωσω
και γενικα οσα χρονια και να παρει εγω θα ξαναδινω :)
Sep 22 2008 22:57
red pyramid → Anelis
χμ, σόρρυ που ενοχλώ πάλι σήμερα, απλά επειδή είδα το κακό της ημέρας σου, να σου πώ αυτό: είχα δώσει και εγώ πριν 2-3 χρόνια για τη καλών τεχνών. Δε ξέρω πόσα χρόνια σχεδιάζεις αλλά πρέπει να έχεις πραγματικά λιώσει για να τα βγάλεις πέρα σε αυτές τις εξετάσεις, συν το θέμα γνωρίμιών που παίζει. Οπότε θα σου έλεγα μην απαγοητεύεσαι. Ξέρω ανθρώπους που δώσαν πολλές φορές και περάσαν και άλλους που βρήκαν άλλο μέσο για να ασχοληθούν με αυτό :)
Sep 22 2008 22:45
neste → iristella
αμα θες πληχτρολογιο εχο 2 γιατη τορα αγορασα το razer tarantoula και μου ειναι λιγο αρχηστα αμα ειναι κανεμου pm
Sep 22 2008 22:43
ichigo13 → °•πίΟu-πίΟu•°™
Βασικά sorry για το spoiler αλλά πραγματικά μπερδεύτηκα!Νόμιζα πως είχε γίνει αυτό στο anime!Άλλωστε εγώ δεν διαβάζω το manga!Πάντως το διόρθωσα
Sep 22 2008 22:05
Anelis → Zoro
ikkkkk!!! συνομωσιααα!!!!! :oo:
:if:το 'δα με το που το ποσταρες.....
.....και μετα πηγα και κοιμηθηκα
παω να καω στο tetris τωρα, μπας και στανιαρω καθολου!
Sep 22 2008 22:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed