Community Status Updates
Zoro → Anelis
Σκοπιμα το κανα:kakaka:
Οσο για την επιληψια,αν θελησεις να παθεις ποτε πηγαινε [URL="http://www.anime.gr/forums/236895-post47.html"]εδω[/URL]....u've been warned:try:,I'm not responsible for apples falling on the floor!XD
Sep 22 2008 22:00
Anelis → Zoro
αχ τι μου εκανες, χαλασα το σκορ μου στο τετρις για να απαντησω!
επαιζα εκει χαρουμενη και ξαφνικα περνει το ματι μου ενα "shaun.." και ετρεξα να δω τι ειναι ξεχνωντας το τετρις! :uhh:
πολυ ωραιο το θρεντ σου ομως,
αν και οι 2 ταινιες τα σπανε τοσο πολυ που εχω αποφασισει να μην προσπαθω να τις συγκρινω πλεον μεταξυ τους γιατι θα παθω επιληψια...
Sep 22 2008 21:56
Zoro → Anelis
Τιμη μου που απαντησες στο thread μου sensei!:nod:
[αν και το χα ψιλοπροβλεψει οτι θα σε εβλεπα εκει,οπως και οτι θα σου αρεζε και το shaun...zombie freak!:hahaha:]
Sep 22 2008 21:51
sleeping_mind → jimmare
axa πλακα εχει ^^
και εγω ζωγραφιζω αλλα θελω practise ακομα.....
χεχε
Sep 22 2008 21:43
karkas → the goblin
Μαλλον 76ers... μην ρωτάς, απλά μου άρεσαν τότε που είχαν Iverson και μου έχουν κολλήσει!
Sep 22 2008 21:26
Zoro → endless_inspiration
Glad u liked it:ureshii:
Το δικο σου δεν το ξερω αλλα για naruto το κοβω{που btw πρεπει να το προχωρησω!}...
[καλα παντως αυτο το gif ειναι fearsome,μου ρχετε πονοκεφαλος μονο για 3 secs να το δω..οτι πρεπει για τους εχθρους σου:kill4u:]
Sep 22 2008 21:20
Scorpion → GkLoc
Γεια σου φιλε Gk :hi:πως πας;;Καιρο εχω να μπω στο Forum (καταραμενα σχολεια:sleepy:)τεσπα αλλαξες αβα απο οτι βλεπω..μια χαρα ειναι.:riiight:Στο ναρουτο που εχεις φτασει;;Σου αρεσει ή μουφα(ορεξη για συζητηση εχω σορρυ αν γινομαι κουραστικος:emptyonexg1:).Δημιουργηθηκε γκρουπακι για τη Μισα,τωρα το ειδα.Μαλλον θα γραφτω.:wooi2:
Sep 22 2008 21:13
karkas → the goblin
2α λυκειου παω, νομιζω το γραφω καπου στις πληροφοριες για μενα!! αν θελεις τπτ all ya have ter do is ask! :)
Sep 22 2008 20:55
endless_inspiration → Zoro
ακομα πονουν τα ματια μου......:fromabove:
btw respect to your new set:respect:
Sep 22 2008 20:45
jimmare → the goblin
Aμα πας στο προφιλ καποιου,κατω απο τα mini statistics λεει Friends.Πατας(εκει που γραφει friends παντα)friend request.Μετα σου κανει μια ερωτηση και απαντας ''yes''
Μετα περιμενεις ο αλλος να δει το friend request σου και μπορει να αποφασισει ναι ή οχι.
~ΑΥΤΑ~
Καταλαβες τωρα?
Sep 22 2008 20:39
Zoro → iristella
Κοιτα τι βρηκα σε δημοπρασια!!
[IMG]http://img517.imageshack.us/img517/4588/keyboard11790910tf7.jpg[/IMG]
Σου τρεχουν τα σαλια??:hehehe:[sadist mode:bleh:]
Αντε λιγο εμεινε,την Παρασκευη spam hime will be back...[I hope!]
Καλη Εξοντωση των εξετασεων...[για να το πω στην γλωσσα σου:P]
:wooi2:
[ps:me wants whip!!:kill4u:]
Sep 22 2008 20:35