Community Status Updates
Zoro → jimmare
Απαξιω να απαντησω:thumbdown:
....αλλα εκει θα κανω οτι μπορω,ειναι πιο ευκολο αυτο!^^
Τα λεμε λοιπον!:):):)
Sep 22 2008 20:16
the goblin → jimmare
πως μπωρεις να στιλεις αυτο που μου εστιλες και γινεσαι φιλος με καποιον αλλο:congrats:
Sep 22 2008 20:07
jimmare → Zoro
hm...Καλα καταλαβα...Απλα καταλαβες λαθος:kakaka:
Εγω εννοω κατι αλλο που χρειαζεται απελπισμενα το forum!!!ΘΑ παιξουμε κρεμαλα:
(η λεξη ειναι στα ελληνικα αλλα αμα θες στη βαζω και στα αγγλικα!)(να ξερεις επισης οτι αυτο που θελουμε,η anime//gr εχει πανω απο 7.000 αλλα λιγοτερο απο 8.000)
μ _ _ η
Οταν βρεις τη λεξη,πες μου!
Sep 22 2008 19:55
jimmare → sleeping_mind
Αν ζωγραφιζω?ΟΧΙ!!!(πλακα κανω...)
To καλοκαιρι βαριομουνα και εφτιαξα ενα κομιξ(που δεν εχω τελειωσει λογω μαθηματων:
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img225.imageshack.us/img225/2790/dsc001132ef2.jpg[/IMG][/URL]
(ειναι το εξωφυλλο και μαλλον θα το βρεις και στο imageshack(αφου τωρα το ανεβασα))
Sep 22 2008 19:37
Zoro → jimmare
ρε συ σου χα πει κι εγω οτι δεν εχω χρονο,ειδικα τωρα που ξεκινησα μαθηματα,το φορουμ+τα ανιμε μου τρωνε ηδη αρκετο!
Ειπα οποτε προλαβω θα μπω,μπορει να ναι αυριο,μπορει να ναι σε εναν μηνα,μπορει να ναι σε εναν χρονο!!
Sry mate αλλα δυστυχως ετσι παν τα πραγματα με μενα:(...αν εχεις αναγκη απο mods βρες και καναν αλλο...εγω δεν λεω οτι δεν θα περασω ποτε,αλλα οτι θα το κανω σπανια!
Anw αυτα,sry αν ακουστηκα επιθετικος,δεν ηταν σκοπος μου^^
PS: -5 for 400 friends:hahaha:,και νομιζα οτι ο kith ειχε πολλους!
Sep 22 2008 19:36
jimmare → the goblin
Δεν ειμαι μεσα!Λειπω!!!Και για την επομενη μιση ωρα δεν θα ειμαι!:kakaka:
Sep 22 2008 19:14
sleeping_mind → jimmare
:S einai ωραιο μαθημα αλλα σχεδον ποτε δν παρακολουθω χεχεχε!!! ζωγραφιζεις?
Sep 22 2008 19:11
the goblin → Glaurung
πηγαινω τριτη γυμνασιου και επιδη ειμαι καλος στην χημεια ηθελα να δω αν μπορω να βοηθησω:emptyonexg1:
Sep 22 2008 19:07
jimmare → sleeping_mind
Πληροφορικος ε?Εγω στη ζωη μου ποτε!Εχουμε εναν σχολειο που μας λεει οτι ασχετο βρει εκτος απο πληροφορικη και μιλαει συνεχεια με αρχαια!ΕΛΕΟΣ!!!
Sep 22 2008 19:03
sleeping_mind → jimmare
hm........... και εγω σκεφτομαι πολιτικοσ μηχανικοσ η αρτεχνονας αλλα πληροφορικη καλυτερα πιστευω ποιο πλ τηα ιτηελα να συνδιασω το σχεδιο με τους υπολογιστες :D
Sep 22 2008 18:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed