Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
μικρες διορθωσεις,καθαρα για τυπικους λογους
lingue-->lingua,ενικος:P
questo-->quello,+ τονους στο 1ο και 3ο "e" [sensei mode offXDD]
Κατα τ'αλλα ευγε,μπορει να φαινετε ευκολη γλωσσα{καλα συγκριτικα με τα ελληνικα σιγουρα!!}αλλα εχουν πολλα μικροσημεια που θελουν προσοχη,οπως το h στο "ho" πολλοι το κανουν λαθος{κι εγω παλια} και το ξεχνανε,αλλα εσυ το εβαλες....φαινετε το κατεχεις πια!!:riiight:
Σεπ 23 2008 14:21
Zoro → Ame Warashi
Ελα ρεεεεη!!:hi:
Ναι τελειωσα με εξεταστικη και τελικα μου βαλαν το ιντερνετ μια βδομαδα νωριτερα:wooi2:
Ξεκινησα μαθηματα βεβαια:thumbdown:,αλλα εχω αρκετο ελευθερο χρονο τωρα που ειναι αρχη ακομη!!{τερμα το μπλοκο!!}
Οσο για τον τοπο των σπουδων μου δες το μυνημα που μου αφησε η κοπελα κατω απο σενα στο προφιλ μου και θα καταλαβεις:P
Εσυ πως πας??Εξετασεις ακομη??Ολα καλα??
One Piece το προχωρησες καθολου??
Σεπ 23 2008 14:15
Glaurung → the goblin
ετσι ρε c , η χημεία είναι η καλύτερη ( μαζί με την φυσική) :riiight:
Σεπ 23 2008 14:03
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
Χεχε guess what εφαγα τους 3 σαννιν με κανκουρο-τεμαρι-τσοζι! Δεν παλευοταν ο τυπος!
Τεσπα, οσο για τα φιλλερ, καλη υπομονη :D Καποια αξιζουν αλλα ειναι 10 μεσα στα 100! xD
Σεπ 23 2008 13:18
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Perche pensavo che l'italiano e una lingua facile se uno parla il francese allora ho studiato l italiano per un anno e ho superato il celi 3 xD
La verita e che per leggere quello che irene diceva, μου ειχαν βγει τα μάτι-ους (ειναι λατινικο!)!
Σεπ 23 2008 13:16
GkLoc → Scorpion
Γεια σου φιλε Scorpion...:hi:
Και εγω μαζι σου ελειπα αυτες τις μερες μιας και εγιναν κατι βλακειες και δεν ειχα προσβαση στο Net...:madtodeath:
Οσο για το Naruto,ειναι και γαμ# τα Anime,τα σπαει πραγματικα,ειλικρινα δεν περιμενα να ποροθω με αυτο,αλλα το εκανα,Naruto FTW!:head:!Πρεπει να το αρχισεις και εσυ,ειλικρινα μετα απ'το 27 Επεισοδιο ειναι Nonstop Awesomness!!:kakashithumbup:
Ναι στο groupaki μπηκα και εγω αμεσως μεσα,[το εφτιαξε και η ξαδελφη μου:frozen:,δεν μπορουσα αλλιως:uhh:]
Εσυ πως παει??
Πεισατε τελικα την αδελφη σου να αρχισει One Piece η ακομα?:nosey:Αμα χρειαζεσαι βοηθεια εδω ειμαι και εγω:himitsu:
Αυτα απο μενα,τα λεμε Φιλε μου Σκορπιε...:Blissfull:
Σεπ 23 2008 12:09
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
piu piu-chan io parlo l'italiano perche sono italiano,questo voleva dire irene!!;)
Tu com'e' che conosci la lingua???
Σεπ 23 2008 02:31

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται