Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Παναγια μου-μη λες adieu- το adieu αναφερεται σαν ενα τελειωτικο αντιο σε στυλ πεθαινω/παω εξορια!
Lol Τεσπα με αυτα δεν εχω προβλημα εγω, Εγω στα ιταλικα σκαλωνω σε θεματα λεξιλογιο στις συνδετικες λεξεις. Δηλαδη ξεχναω πως ειναι το εξαλλου, επιπροσθετως και τετοια.. Με λιγα λογια, για να ξερω μια σοβαρη εκθεση ειμαι με το ελληνο ιταλικο στο χερι και δεν μπορω να τα μαθω με τιποτα.
Απο γραμματικα/συντακτικα ειμαι κομπλε-yo kata!
Εσυ πως και ξες ιταλικα? Θα μου πεις ενας σωστος onepiece-λατινος-εραστης-ζορο-σαντορυου πρεπει να ξερει την γλωσσα του παθους **Zoro fangirl mode off**
Sep 23 2008 22:28
iristella → Radagast
hey radagast kun τι κανεις? Ελπιζω ολα καλα ^^ sorry Που αργησα να απαντησω αλλα το πληκτρολογιο μου τα ειχε παιξει και ειχα ουσιαστικα μεινει χωρις pc τοσες μερες..... Kαλα παει η εξεταστικη περασα αρκετα μαθηματα αν και δυστυχως οχι ολα. Τουλαχιστον ομως σημερα ξεφορτωθηκα ισως το πιο δυσκολο απο ολα και ειμαι πολυ χαρουμενη. Μπροστα σε αυτο ολα τα υπολοιπα ωχριουν^^....Εσυ ολα καλα? Πως τα πηγες με την εργασια?
Sep 23 2008 21:36
ichigo13 → a2a
Mε συγχωρείς για την ενόχληση αλλά μήπως θα μπορούσες να μου πεις πως [B]γράφεται[/B] στα ιαπωνικά ο δυνατός?Προτιμώ με kanji γιατί με hiragana ξέρω κι εγώ περίπου
Τhanks:congrats:
Sep 23 2008 20:58
RiDeLub → Juda
Τα αστειάκια τα κατάλαβα. Και όπως σου είπα οι απόψεις δεκτές.
Αυτό που δεν μου άρεσε είναι που αράδιασες τον 7λογο. Μπορούσες απλά να τελειώσεις στην πατάτα :D
Το τι θέλεις να πεις γίνεται αντιληπτό και χωρίς τον 7λογο.
Sep 23 2008 20:41
iristella → neste
thanx neste kun για την προσφορα αλλα ευτυχως τσιμπησα ενα σετακι σημερα καθως επεστρεφα απο σχολη....και παλι ευχαριστω^^
Sep 23 2008 19:53
endless_inspiration → GkLoc
θεικο το καινουργιο naruto set!!!!!
(εγω θελω να αλλαξω αλλα δεν μπορω)
edit:καταφερα και αλλαξα!!!!:wooi2:
Sep 23 2008 19:42
endless_inspiration → Zoro
ναι απο naruto ειναι αλλα πρεπει να το προχωρησεις παρα πολυ για να συναντησεις αυτο τον χαρακτηρα....(νομιζω οτι το εχει δειξει στο anime)
c u around!!!!
Sep 23 2008 19:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed