Community Status Updates
IlPalazzo → Tea-chan
Κουίζ παρατηρητικότητας!
[URL="http://img.onemanga.com/mangas/00002112/000079452/10.jpg"]1) Βρείτε το δικτυωτό καλσόν.[/URL]
[URL="http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=%CE%9A%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%B1&sll=37.788081,35.595703&sspn=38.898537,92.460938&ie=UTF8&ll=40.778559,22.575102&spn=0.018361,0.045147&t=h&z=15&iwloc=addr"]2) Βρείτε το πατρικό σας σπίτι[/URL].
Κατά τ' άλλα χαιρετώ... μπορώ αν θέλεις να ετοιμάσω κόπιες Lucky Star + Suzumiya Haruhi no Yuuutsu και να τ' αφήσω σπίτι σου όπως θα γυρνάω απ' τη σχολή. Βέβαια, γι' αυτό θα χρειαστώ λίγες πληροφορίες παραπάνω (κάνα επώνυμο, καμιά διεύθυνση), οπότε αν θες στείλε pm.
Sep 23 2008 17:58
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ναι απο μικρος....οταν λες "ο" σκετο σημαινει "ή" ,ενω οταν το βαζεις με h μπροστα,"ho" σημαινει "εχω"....επισης αλλο λαθος εκανα με το "anno" που σημαινει "ετος" και το "hanno" που σημαινει "εχουν" και τελος φυσικα με το ποτε μπαινει ο τονος στο "e" {οταν σημαινει "ειναι" δλδ} και ποτε οχι {οταν σημαινει "και" δλδ}....μικροβλακειες αλλα απο μικρο με μπερδευαν αρκετα:P
Περα απο τετοιες μικρολεπτομεριες με [B]τονους[/B] και [B]h[/B] ευκολα ειναι σαν γλωσσα,κι εσυ καλα τα ξερεις φαινετε...:)
Γαλλικα αλλη ωραια γλωσσα αλλα την ειχα μαθει μονο στο γυμνασιο,τωρα adieu,τα ξεχασα σχεδον ολα:cry5:
Sep 23 2008 17:52
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Α καλα το questo me to quello το κανω παντα λαθος (κι ας ξερω τη διαφορα) Τωρα για τους τονους στο e... Επρεπε να ανοιξω πινακα χαακτηρων και βαριομουν (Γαλλικα γραφω ακομα χειροτερα που θελουν 200 τονους οταν ειμαι pc) Τωρα για το lingua (το αφηνω ασχολιαστο!!)
Που λες δλδ που ειναι η δυσκολια με το ho? Ξεχναγες το h?
Sep 23 2008 17:31
red pyramid → himawarinosekai
Όχι καλέ, γιατί το νόμιζες αυτό? Απλά φοβόμουν μήπως σπαμμάρω υπερβολικά στο προφίλ σου :P
Προσπάθεια με τον Freddy δε μπορεί να αποτύχει :P
Απορία: εκεί που ρωτάς τι είναι αυτό που σου έστειλα τελικά, σε τι αναφέρεσαι?
υ.γ. πρώτα bishonen, μετά ευαισθητούλη, να δούμε τι άλλο ακουλουθεί :P
Sep 23 2008 17:01
himawarinosekai → red pyramid
Σε προσέβαλα που δε μου άρεσε η τελευταία αφιέρωση; :nosey: Είσαι και ευαισθητούλης και το ξεχνάω:nanana: Gomennasaaaaai!
Αποτυχημένη(?) προσπάθεια να επανορθώσω:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=fRgvxXFwzfY]YouTube - Love Kills[/url]
:byejg9:
Sep 23 2008 16:56
valeriakokkinoy → Darth21
kalispera tha mporoyses na me kaneis melos sto greektraker?valeria
Sep 23 2008 16:32
Zoro → Ame Warashi
LoL οχι ρε ειναι πολυ ανοιχτο ατομο,αν θες πες οτι εγω στο πα να την ρωτησεις...στην χειροτερη της το λεω εγω....anw,οπως θες εσυ,no prob!
Τπτ λοιπον,bb!!^^
Sep 23 2008 16:06
Ame Warashi → Zoro
θα ήθελα να μάθω αλλα ειναι καπως να τη ρωτησω στο ξεκαρφωτο για τη φιλανδια ρε συ... τεσπα thnx! :) see yaaaa
Sep 23 2008 16:01
Zoro → Ame Warashi
Αστα,κι εγω ειχα δυσκολια να συγκεντρωθω λογω ανιμε...τα ατιμα καταστρεφουν ζωες:if:
Παντως μιας και ειπες φινλανδια,μια αλλη κοπελα απ το φορουμ σπουδαζει εκει,αν εχεις περιεργεια για το πως ειναι το μερος just ask her:)[orion19]
Οσο για το op,ναι παραδεχομαι οτι ο ace οντως ειναι πολυ cool....αλλα παντα μετα απο Zoro!!!^^
Εγινε λοιπον,καλα να περνας,τα λεμε~~!!~~;)
Sep 23 2008 14:34
Ame Warashi → Zoro
αααα! :D Μια χαρά σε βλέπω!κι εγώ θέλω να πάω έξω κάποια στιγμή αλλά πιοοοοοο βόρεια(τρέλα με φιλανδία και νορβηγία)η εξεταστική ετσι κι ετσι,ξεκίνησα κουνούρια ανιμε και τρέχω να τα προλαβω όλα... :P προχώρησα λίγο,τα τοπ μου αλλάξανε!ο ζορο στο νο2 αλλα έχω φάει κόλλημα με τον Portgass!!!! :D
Sep 23 2008 14:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed