Jump to content

Community Status Updates

Photo

anime-dono → Darkchilde

Cant Wait :bike:
Sep 24 2008 13:29
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

[B][I][COLOR=black]Τωρα που γυρισε η iri τι νομιζεις,κατι τετοιο θα παθω^^[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#000000][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#000000][/COLOR][/I][/B] [COLOR=#000000]Τοσο καιρο ελειπε.. Μην λες τετοια ακομα δεν ηρθε (αναζωογονημενη την ειδα xD)[/COLOR] [COLOR=#000000][/COLOR] [B][I][COLOR=black]{δες απο κατω τι μου κανε παλι!!XDDD} [/COLOR][/I][/B] [B][/B] Ε δεν αναφεροταν σε σενα, για τον real Ζορο ελεγε xD [B][I]Παντως για να απαντησω στην τελευταια σου ερωτηση,sono metta e metta,sono nato li e' prima ho imparato l' italiano e poi il greco...vivo in grecia pero' studio in italia,ora sono li!![/I][/B] [B][/B] WOWWW sugeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee και που ακριβως εχεις γεννηθει? Πφφφ ζηλευω.. Εμενα η αγαπημενη μου πολη απο Ιταλια ειναι η Σιεννα.. Την ερωτευτηκα με το που πηγα αχ αχ <3 [I][COLOR=black][B]PS:Ricordati di chiamare irene col famoso nome ora che ha la tastiera!!:kakaka:[/B][/COLOR][/I] [B][I][COLOR=#000000][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#000000][/COLOR][/I][/B] [COLOR=#000000]Daijobu, i will Kittooooo!!!! Το βραδυ θα της κανω ενα εξτρα αφιερωμα με διπλη αφισα xD[/COLOR]
Sep 24 2008 13:24
Photo

jimmare → GkLoc

You changed again your avatar and sig?O.M.G.:kakaka: But they are good! Και απο οτι βλεπω,δεν θα εισαι για πολυ μακρια μας,ετσι?
Sep 24 2008 13:12
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

[B][I][COLOR=black]three swords seem like he s compensating for smth isn t he?[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#000000][/COLOR][/I][/B] [COLOR=#000000]Απαλευτη εισαι! Δεν νομιζω ρε, ο Ζορο βγαζει μια βαρβατιλα-μια σοβαροτητα (περιπου) Και εχει κι αυτο το διαβολικο βλεμμα σε στελνει Δηλαδη αμα ηταν hondo hitto Θα τον παντρευομανε (βλαχικο) subito! Οσο για την prof pic, τα σπαει το ξερω αλλα ρε γαμωτο τν βρηκα σε πολυ χαμηλη αναλυση.. Την υπογραφη μου την ειδες? Κι αυτη ειναι απιστευτη xD[/COLOR]
Sep 24 2008 13:10
Photo

jimmare → Shanks

Τωρα ειμαι μεσα.Θες να κανουμε τη μαχη τωρα?
Sep 24 2008 13:10
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Saaaank You:wooi2: Και το δικο σου σετακι με τα αδελφακια δεν παει πισω,really cool Fanart... Πως παει στο σχολειο??Αρχισατε κιολας τα δυσκολα,η ακομα? Εμεις ακομα την παλευουμε και απο εβδομαδα θα αρχισουμε κανονικα τα μαθηματα,me wants καταληψη:nanana:
Sep 24 2008 12:57
Photo

1oneiromono → LucyBR

οταν λεω girlfans εννοουσα κατι boys bands που εχουν κατα κυριο λογο νεανικο γυναικιο κοινο και τα τραγουδια τους εινα χαζο ερωτιαρικα pop και εχουν περισοτερο ενα στυλ που προβαλουν παρα τα τραγουδια τους(σαν κατι αγγλικες μπαντες)....if u get what i mean
Sep 24 2008 12:40
Photo

Glaurung → the goblin

πιθανόν ... όμως με την φυσική μπορείς να εξηγήσεις τον κόσμο και γιατί είναι ετσι όπως είναι, σπουδαίο πράγμα :tensai:
Sep 24 2008 11:45
Photo

red pyramid → himawarinosekai

Είναι μία μπαλαντούλα που μου άρεσε πολύ και ήθελα να δώ αν θα σου αρέσει, αλλά είσαι τελικά πολύ πιο μεταλλού απο εμένα... :P this certain bishonen spams like nothin' else and enjoys it a lot ^^
Sep 24 2008 11:15
Photo

himawarinosekai → red pyramid

chotto matte! bishounen spam δεν έχει ξανακουστει!:wooi2: Ναι σε ρωτούσα για το τραγούδι που μου έβαλες!
Sep 24 2008 11:12
Photo

Melkor → Matu-san

μαλιστα. λοιπον, αν δεν δεις προκοπη, μου λες και στο στελνω. ΝΑΙ , ειναι ΤΟΣΟ καλο...
Sep 24 2008 09:51
Photo

ayaubu → Renya

καλό ταξίδι! θα είναι σούπερ !!
Sep 24 2008 09:49
Photo

Glastenen → odin

:cry5::cry5::cry5:
Sep 24 2008 09:33
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

[I][B]Παναγια μου-μη λες adieu- το adieu αναφερεται σαν ενα τελειωτικο αντιο σε στυλ πεθαινω/παω εξορια! [/B][/I]Τωρα που γυρισε η iri τι νομιζεις,κατι τετοιο θα παθω^^ {δες απο κατω τι μου κανε παλι!!XDDD} Παντως για να απαντησω στην τελευταια σου ερωτηση,sono meta e meta,sono nato li e' prima ho imparato l' italiano e poi il greco...vivo in grecia pero' studio in italia,ora sono li!! Saluti!!:byejg9: PS:Ricordati di chiamare irene col famoso nome ora che ha la tastiera!!:kakaka:
Sep 24 2008 05:37
Photo

ichigo13 → a2a

Ty very much!
Sep 24 2008 01:03