Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

mono → noname
ευχαριστω για την ειδοποιηση! μπορει στο poll (προς το παρον) να χανουμε αλλα στο heal/hurt θα παρουμε το αιμα μας πισω!

iristella
→
Kyuubi
Kαλη επιτυχια και σε σενα!!! Για τον pain ναι και εγω αυτο πιστευω. Το θεμα ειναι ποιους θα στειλει στον αλλο κοσμο πριν απο αυτον. Anw απο την στιγμη που εστειλε τον pervy εγω ειμαι ικανοποιημενη.^^

Kyuubi
εμενα 2 μου εχουν μεινει και ευτυχως δεν ειναι ιδιαιτερα απαιτητικά απο αποψη διαβασματος.Καλη επιτυχια για αυριο και καλα αποτελέσματα!!!!!!
οσο για το φιλαρακι σου τον pain να ξερεις οτι λιγα ειναι τα ψωμια του :p :p :p :D

iristella
→
Kyuubi
Διαβασμα εχω αλλα ειπα να μπω λιγο και να ποσταρω για να κανω ενα διαλειμματακι....^^ Ειχα καιρο να μιλησω στο manga thread και ειπα να μην με ξεχασετε (lol ΧD).. Aυριο τελειωνω ευτυχως και θα ξεκουραστω λιγο ετσι^^... Εσυ πως πας? Ελπιζω ολα καλα!!!

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Εγώ διάβασμα για τις πανελλήνιες. Γι' αυτό και δεν με βλέπεται τόσο συχνά.....
Κατά τ' άλλα καλά.......

Raven Princess → dmvagos
Μπορω να κανω μια ερωτηση:Στηνsignature τα 2 magical girls κατω αριστερα απο ποιο ανιμε ειναι γιατι το ψαχνω πολυ καιρο και ακρη δεν εχω βρει???????

Raven Princess → Hikari-sama
Ναι προχωρησα και μου εχουν μεινει 10 επεισοδια για να τελειωσω οποτε προσπαθω να κλεβω συνεχεια χρονο μπας και καταφερω να δω το τελος της Cardcaptor Sakura!!!!!
Εσυ πως πας απο ανιμε???? Ωραιο το καινουργιο αλμπουμ Rozen Maiden!!!!!Το εχω κατεβασει και θα το δω στις διακοπες αν τα καταφερω!!!!Αποτελιεται απο 3 ''σειρες'' σωστα???την τελευταια (Thraumend νομιζω λεγεται διορθωσε με αν κανω λαθος) δεν μου την κατεβασε οποτε θα την δω στο veoh!!!Ελπιζω να την εχει!!! ^___^

GkLoc → endless_inspiration
Σχεδιο ε?
Παντα ημουν ασχετος σε οτιδηποτε που αφορουσε σχεδιασμα,ζωγραφικη και τα λοιπα,οποτε μακρια αυτα απο μενα...xD:drink:
Aρχισα και γυμναστηριο χθες,Yea,:8):ομως το παρακανα και τωρα με τωρα παταω κουμπια να σου γραψω και πονανε τα χερια μου,και οχι μονο αυτο,αλλα νομιζω ξανααρωστησα:uhh:..LoL
Αnyway,εσυ τι Anime βλεπεις αυτον τον καιρο,αμα βλεπεις και κανενα κιολας?:nosey:

GkLoc → the goblin
Υο Goblin...
Αν μαρεσει λεει το death Note...Kαι Βεβαια!
Το εχω στην κορυφη των αγαπημενων μου Anime και ειναι πολυ τρελη καψα οταν το πρωτοβλεπεις,
εσυ το εχεις δει φανταζομαι ετσι??
Αμα οχι τοτε να το αρχισεις αμεσως,θα καεις φοβερα,δεν θα φες να ξεκολλησεις,...trust me!
αυτα για τωρα,see ya pal..^^:kakashithumbup:

GkLoc → Scorpion
Nαι ναι να το ξεκινησεις Pronto...
Το Naruto εχει συνολικα 290κατι επεισοδια,μαζι με το Shippuden...
Πρωτα θα αρχισεις το Naruto το κανονικο,μεχρι το επεισοδιο 135 εχει 4-5 Fillers μονο,μετα ομως απ'το 135 ειναι ΟΛΑ Φιλλερς,οποτε αμα βαριεσε,μολις τελειωσεις το 135 αρχισε το Shippuden..
Ε αυτα για τωρα...
Μολις ξαναειδα το πρωτο επεισοδιο Bleach παλι,και με παρακινει να το συνεχισω το Anime,και θα το συνεχισω μαλλον μετα το Naruto,εχω και σχολεια,αχ,δεν παλευεται,.,..

Amphilyki → Erebos
Παρακαλώ! Εκτιμάω πολύ τους οπαδούς του L! :wooi2: Κι εγώ θέλω να τον κάνω cosplay αλλά έχω μακριά μαλλιά! :canthelp:
Υ.Γ. Όντως η Revy είναι φοβερή!!!

Zoro → iristella
whoa,last pic was scaaarryy:terror2:
{just like u!crazy neko!:3}
αλλα και παλι θα πω:
uruseeee,μην ξεχνας προς χαρην σου ποσο λιγο νευριασα πριν...δεν με εχεις ξεχρεωσει ακομη woman,entertain me more!XPPP