Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Καληνυχτα πιου πιου san!!!!!
Sep 24 2008 22:39
Photo

Shanks → the goblin

αμε οκ θα τα πουμε αυριο!! εχεις κανεις register εκει??
Sep 24 2008 22:32
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Ε δε γινεται να μην τις πεταξει κι αυτος xD Καληνυχτιζω ιρι-chwan!! take care!
Sep 24 2008 22:31
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Ε καλα μπορει και να μην γραφεται sa na παντως σημαινει who knows/dunno etc... Αστο καλο με πηραν τα ζουμια-βλεπω full moon wo sagashite και δεν παλευεται ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ σε καληνυχτιζω να γινω emo μοναχη μου ^^ λολ πλακιζω! Αντε σι γιου τουμοροου!
Sep 24 2008 22:30
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Yup,και καλυτερα ισως{αν και ξερω οτι μαλλον σ'αρεσουν αυτα!}....ειδικα η αλλη κοπελα την εχει την iri σε eroness,σκεψου οτι αυτη την εμαθε!...αλλα και η iri δεν παει πισω,εκανε τεραστια βηματα...τελικα μονο εγω ειμαι κανονικος{και το εκμεταλλευονταιXDD}:terror2: Ασχετο,αλλα [B]Sa na..[/B] που εγραψες πριν τι σημαινει??:hmmm: Επισης καλο αυτο με την yuri misa,αλλα καλυτερα οχι σημερα:hahaha:,μην ξεχνας οτι hell hath no fury......{το υπολοιπο ελπιζω να το ξερεις γιατι ισχυει στην περιπτωση της:P}....αλλη μερα ομως δεν ξερεις ποτε:hehehe:
Sep 24 2008 22:19
Photo

Θα τρωγαμε ban σε τετοια περιπτωση.,.,.,.,.,.,.,., Αλλα Zoro kunnn παραπονιεσαι παραπονιεσαι αλλα και εσυ δεν πας πισω...... Τις πετας και εσυ τις ατακες σου.....
Sep 24 2008 22:15
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

So kaaaa!! Για αυτο δεν τα χω παρει πρεφα!! xD
Sep 24 2008 22:13
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Δεν γινονται δημοσια,για το καλο του forum:hahaha:
Sep 24 2008 22:07
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Wp αυτα ειναι και εγω που ειμαι οταν εχουν τετοιες συζητησεις? xD
Sep 24 2008 22:06
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

[ασχετο αλλα οτι ειναι ero hime ειναι γνωστοXDDDDD,που να βλεπες με την orion19 τι λενε...εκει κι αν πεφτει yaoi/hentai συζητηση of epic proportions και οποτε τυχαινει και ειμαι κι εγω καταλαβαινεις τι παθαινω:P:deadga6:]
Sep 24 2008 22:04
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

[B][I]Τις εδωσα αδεια να βαλει τα θετικα σχολια που ειπα γι αυτην για να μου μιλησει,οχι ολη την συζητηση ελεος!![/I][/B] πυρ, γυνη και θαλασσα. Μην το ξεχνας αυτο!!:tensai: [B][I]Παντως οτι ειπα το πα καθαρα για να ηρεμισει,δεν τα πιστευεις ετσιιιι???:blingeye2:[/I][/B] Sa na...:smokingg: [B][I]Τεσπα,γι αυτο που μου κανε θα την περιποιηθω κι εγω ^^[/I][/B] Χωσε yuri pics με Misa :hihi2::hihi2::hihi2: [B][I]Ναι οντως πολυ ζωηρη βραδια{καλα εσεις οι 2 με τις yaoi pics πολυ απλα δεν παιζεστε!!:hahaha:},να στε καλα και οι 2,περασα καλα!!![/I][/B] At ur service!!! [B][I]{γενικως οποτε ειναι να την πειραξεις πρωτη φαση παντα!!XPPP}[/I][/B] A σε καλο σου, κολακα!!!:kawaii: :hihi2::hihi2:
Sep 24 2008 22:03
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

[COLOR=#ffffff]and a hole new meaning to the phrase go f**** yourself i might add XD[/COLOR] [COLOR=#ffffff][/COLOR] [COLOR=#ffffff][/COLOR] [COLOR=black]muahahahhaah ρε λυπησου με δεν αντεχω αλλο εχω ψοφησει LOOOLEN πια!!! [/COLOR] [COLOR=#000000][/COLOR] [COLOR=#000000]Και πριν διαβασω τι μου πεις, δεν καταλαβαινα ποιος ειναι ο uke και οταν πηρα μπρος, λεω αμαν! διαβασα και αυτο που ειπες κι ακομα κοπανιεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR]
Sep 24 2008 21:59
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ρε το παρακανε!!! Τις εδωσα αδεια να βαλει τα θετικα σχολια που ειπα γι αυτην για να μου μιλησει,οχι ολη την συζητηση ελεος!! Παντως οτι ειπα το πα καθαρα για να ηρεμισει,δεν τα πιστευεις ετσιιιι???:blingeye2: Οτι ειναι misa ειναι misa,θελει να την πεισουμε να κανει cosplay μονο,θα της εβγαινε και φτηνο,απ το φυσικο!!XDDD Τεσπα,γι αυτο που μου κανε θα την περιποιηθω κι εγω!!^^ Ναι οντως πολυ ζωηρη βραδια{καλα εσεις οι 2 με τις yaoi pics πολυ απλα δεν παιζεστε!!:hahaha:},να στε καλα και οι 2,περασα καλα!!! {γενικως οποτε ειναι να την πειραξεις πρωτη φαση παντα!!XPPP}
Sep 24 2008 21:55
Photo

another one...... [COLOR=White]and a hole new meaning to the phrase go f**** yourself i might add XD[/COLOR] [IMG]http://i298.photobucket.com/albums/mm264/loooooooooooooooool/BleachYaoi31.jpg[/IMG]
Sep 24 2008 21:53
Photo

τελειες οι φωτος του L και του Light οχι της ακατονομαστης......... Πωωωω my heart is breaking
Sep 24 2008 21:52