Community Status Updates
iristella → donald13
Ναι εχω και τα energy pills της Sakura.... Mου πασσαρε ο Kakashi μερικα οταν ο Naruto τελειωσε το training...... ΧD..... αααχ υπομονη κανω δυο μερουλες ακομη..... και μετα τελειωσα.... Εσυ κατα τ αλλα καλα?
Sep 24 2008 22:59
donald13 → iristella
Εσυ εισαι shinobi δεν εχεις αναγκη απο υπνο... παρολο που εισαι ΜΞΤΚ...
Sep 24 2008 22:56
iristella → donald13
Kαλα γραφω γενικα...... Λες οτι ξυπνας στις 7....εγω που δεν κοιμαμαι καθολου τι να πω? ^^
Sep 24 2008 22:48
donald13 → iristella
Διακοπές τέλεια!!! Αλλα τωρα τα κεφαλια μεσα!!! Ξερεις δουλεια, καμμια βολτα, λιγο ανιμε και ετσι κυλαει η ζωη μεσοβδομαδα... Μετα ΣΚ του δινουμε και καταλαβαινει!!! Εσυ κοπελια πως γραφεις???? Ελα δεν θελω παραπονα σκεψου οτι εγω ξυπναω πριν τις .... 7!!!!!!!!!
Sep 24 2008 22:42
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Buonanotte:gn2::byejg9:
[τα λεμε αυριο για 2ο round misa pics.......kidding of course:nanana:...those will be enough for a long time.....arigato again,teasing iri wuz never as fun as today...all thanx to u!!;):P]
Sep 24 2008 22:41
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Ε δε γινεται να μην τις πεταξει κι αυτος xD
Καληνυχτιζω ιρι-chwan!! take care!
Sep 24 2008 22:31
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Ε καλα μπορει και να μην γραφεται sa na παντως σημαινει who knows/dunno etc...
Αστο καλο με πηραν τα ζουμια-βλεπω full moon wo sagashite και δεν παλευεται ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ σε καληνυχτιζω να γινω emo μοναχη μου ^^ λολ πλακιζω! Αντε σι γιου τουμοροου!
Sep 24 2008 22:30
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Yup,και καλυτερα ισως{αν και ξερω οτι μαλλον σ'αρεσουν αυτα!}....ειδικα η αλλη κοπελα την εχει την iri σε eroness,σκεψου οτι αυτη την εμαθε!...αλλα και η iri δεν παει πισω,εκανε τεραστια βηματα...τελικα μονο εγω ειμαι κανονικος{και το εκμεταλλευονταιXDD}:terror2:
Ασχετο,αλλα [B]Sa na..[/B] που εγραψες πριν τι σημαινει??:hmmm:
Επισης καλο αυτο με την yuri misa,αλλα καλυτερα οχι σημερα:hahaha:,μην ξεχνας οτι hell hath no fury......{το υπολοιπο ελπιζω να το ξερεις γιατι ισχυει στην περιπτωση της:P}....αλλη μερα ομως δεν ξερεις ποτε:hehehe:
Sep 24 2008 22:19
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Θα τρωγαμε ban σε τετοια περιπτωση.,.,.,.,.,.,.,., Αλλα Zoro kunnn παραπονιεσαι παραπονιεσαι αλλα και εσυ δεν πας πισω...... Τις πετας και εσυ τις ατακες σου.....
Sep 24 2008 22:15
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Wp αυτα ειναι και εγω που ειμαι οταν εχουν τετοιες συζητησεις? xD
Sep 24 2008 22:06
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
[ασχετο αλλα οτι ειναι ero hime ειναι γνωστοXDDDDD,που να βλεπες με την orion19 τι λενε...εκει κι αν πεφτει yaoi/hentai συζητηση of epic proportions και οποτε τυχαινει και ειμαι κι εγω καταλαβαινεις τι παθαινω:P:deadga6:]
Sep 24 2008 22:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed