Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

kelborn3 → iristella
Σιγα βρε δεν εκανα και τπ.Αρκει που σε βοη8ησα^^ οτι 8ες κανεις πμ^^:hahaha:

Ianus → Anyparktos
dont worry Χριστο, έχει να φάει ακόμη η Rei... -me be evil!!!-
Θα της πω της Ειρήνης, να δω τι λέει κ ο Γιάννης μπο.

Loke → mono
εμ τι να τους πεις τωρα, που πανε και αγγιζουνε τη θεα .... αξιζει να χασουμε σαλιο ? :P

iristella → kelborn3
Υοu just made a little L fangirl extremely happy..... My love will not perish a second time ^^

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
ΩΩΩχ κριμαααααα....που εγω ενω λιωνω στα φροντιστηρια κανω και βολτες, λιωνω και ανιμε!! Enjoy your πανελληνιες xD xD xD

Anyparktos → Ianus
Dude...That was evil!Chaotic evil!!(about heal hurt)
Btw,την αλλη παρασκευή τελειώνω,να στήσουμε κανα session κατα το Σαβ/κο αμα είναι!

Zoro → mono
τον βαρεθηκα is just not an acceptable excuse:smokingg:
[die rei!!our army is coming:hehehe:]

mono → Loke
μαρεσει που ψηφισαμε ταυτοχρονα το ιδιο...να σου πω ομως...δεν εχεις περασει απο το asuka vs rei thread να υποστηριξεις λιγο την rei και μας εχουν παρει φαλαγγι οι haters...:p

Zoro → evaofadawn
Ετσι,καψιμο να βλεπω με την σειρα!!^^
{καλα με τετοιο fanservice που υπαρχει απο Light/L για κοριτσια και Μisa για τα αγορια επομενο ειναι!!}
Παντως για την Μισα εχω φτιαξει ειδικο thread για τους fans/haters να κανουν fla...εε να ανταλλαξουν τις αποψεις τους..αν θες περνα μια να δωσεις τα φωτα σου!!^^
{υπαρχει και κερβερος user στο θρεντ αυτο *ονοματα δεν λεμε* που απανταει σε οσους την συμπαθουν αρα προσεχε τι θα γραψεις!!XP}
Εγινε λοιπον,τα λεμε!!>.>

Hikari-sama → Raven Princess
Δεν έχω και πολύ χρόνο για ανιμε, μόνο βλέπω κάθε μερα τα DVD του Rozen Maiden (ναι, είμαι ΠΟΛΥ πορωμένη), και πού και πού βλέπω κανένα επεισόδειο Lucky Star.Χαίρομαι που σ'αρέσει το άλμπουμ μου !! Λοιπόν, η πρώτη σειρά λέγεται Rozen Maiden, h 2rh Traumend, kai h 3h Ouverture. Το Veoh τα έχει διαγράψει λόγω των copyrights, αλλά μπορείς να την δεις στο [URL="http://www.myspacetv.com"]www.myspacetv.com[/URL]. Γράφεις "Rozen Maiden Traumend" και σ'τα βγάζει ^__^

LucyBR → Cassiel
μα τι λαθος ειχε το post μου???? definition of happiness λεμε! XDDDD
[I]O Jun Matsumoto είναι αυτό,ne?[/I]
of course! m(_ _)m

evaofadawn → Zoro
γειαααααααα
ναι, τώρα το βλέπω για δεύτερη φορά καθώς το παρακολουθεί η αδερφή μου, και πραγματικά το εκτιμώ περισσότερο και ας ξέρω ακριβώς τι θα γίνει!
θα κοιτάξω το thread asap!
όσον αφορά στη Misa, δε μπορώ να είμαι απόλυτη. ξεκίνησα ως hater αλλά ανεξάρτητα από το πόσο με αηδιάζει ως κορίτσι, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ένας πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας και πολλά εξαρτόνται από αυτή άλλωστε. όσο και αν με αηδιάζει, αν έλειπε, θα έλειπαν πολλά από το Death Note!
αυτά!!