Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

kelborn3 → iristella

Σιγα βρε δεν εκανα και τπ.Αρκει που σε βοη8ησα^^ οτι 8ες κανεις πμ^^:hahaha:
Σεπ 25 2008 21:40
Φωτογραφία

Ianus → Anyparktos

dont worry Χριστο, έχει να φάει ακόμη η Rei... -me be evil!!!- Θα της πω της Ειρήνης, να δω τι λέει κ ο Γιάννης μπο.
Σεπ 25 2008 21:33
Φωτογραφία

Lokemono

εμ τι να τους πεις τωρα, που πανε και αγγιζουνε τη θεα .... αξιζει να χασουμε σαλιο ? :P
Σεπ 25 2008 21:33
Φωτογραφία

iristella → kelborn3

Υοu just made a little L fangirl extremely happy..... My love will not perish a second time ^^
Σεπ 25 2008 21:22
Φωτογραφία

amaya3 → Fiddler

wut?!o____O
Σεπ 25 2008 21:02
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

ΩΩΩχ κριμαααααα....που εγω ενω λιωνω στα φροντιστηρια κανω και βολτες, λιωνω και ανιμε!! Enjoy your πανελληνιες xD xD xD
Σεπ 25 2008 20:56
Φωτογραφία

Anyparktos → Ianus

Dude...That was evil!Chaotic evil!!(about heal hurt) Btw,την αλλη παρασκευή τελειώνω,να στήσουμε κανα session κατα το Σαβ/κο αμα είναι!
Σεπ 25 2008 20:56
Φωτογραφία

Zoro → mono

τον βαρεθηκα is just not an acceptable excuse:smokingg: [die rei!!our army is coming:hehehe:]
Σεπ 25 2008 20:06
Φωτογραφία

Daf_Chan → aphroditechan

thx for the req :)
Σεπ 25 2008 20:06
Φωτογραφία

monoLoke

μαρεσει που ψηφισαμε ταυτοχρονα το ιδιο...να σου πω ομως...δεν εχεις περασει απο το asuka vs rei thread να υποστηριξεις λιγο την rei και μας εχουν παρει φαλαγγι οι haters...:p
Σεπ 25 2008 19:52
Φωτογραφία

Zoro → evaofadawn

Ετσι,καψιμο να βλεπω με την σειρα!!^^ {καλα με τετοιο fanservice που υπαρχει απο Light/L για κοριτσια και Μisa για τα αγορια επομενο ειναι!!} Παντως για την Μισα εχω φτιαξει ειδικο thread για τους fans/haters να κανουν fla...εε να ανταλλαξουν τις αποψεις τους..αν θες περνα μια να δωσεις τα φωτα σου!!^^ {υπαρχει και κερβερος user στο θρεντ αυτο *ονοματα δεν λεμε* που απανταει σε οσους την συμπαθουν αρα προσεχε τι θα γραψεις!!XP} Εγινε λοιπον,τα λεμε!!>.>
Σεπ 25 2008 19:36
Φωτογραφία

Hikari-sama → Raven Princess

Δεν έχω και πολύ χρόνο για ανιμε, μόνο βλέπω κάθε μερα τα DVD του Rozen Maiden (ναι, είμαι ΠΟΛΥ πορωμένη), και πού και πού βλέπω κανένα επεισόδειο Lucky Star.Χαίρομαι που σ'αρέσει το άλμπουμ μου !! Λοιπόν, η πρώτη σειρά λέγεται Rozen Maiden, h 2rh Traumend, kai h 3h Ouverture. Το Veoh τα έχει διαγράψει λόγω των copyrights, αλλά μπορείς να την δεις στο [URL="http://www.myspacetv.com"]www.myspacetv.com[/URL]. Γράφεις "Rozen Maiden Traumend" και σ'τα βγάζει ^__^
Σεπ 25 2008 19:31
Φωτογραφία

somnium → Glastenen

Contact plz.... I now come with integrated mobile phone!
Σεπ 25 2008 19:18
Φωτογραφία

LucyBR → Cassiel

μα τι λαθος ειχε το post μου???? definition of happiness λεμε! XDDDD [I]O Jun Matsumoto είναι αυτό,ne?[/I] of course! m(_ _)m
Σεπ 25 2008 19:12
Φωτογραφία

evaofadawn → Zoro

γειαααααααα ναι, τώρα το βλέπω για δεύτερη φορά καθώς το παρακολουθεί η αδερφή μου, και πραγματικά το εκτιμώ περισσότερο και ας ξέρω ακριβώς τι θα γίνει! θα κοιτάξω το thread asap! όσον αφορά στη Misa, δε μπορώ να είμαι απόλυτη. ξεκίνησα ως hater αλλά ανεξάρτητα από το πόσο με αηδιάζει ως κορίτσι, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ένας πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας και πολλά εξαρτόνται από αυτή άλλωστε. όσο και αν με αηδιάζει, αν έλειπε, θα έλειπαν πολλά από το Death Note! αυτά!!
Σεπ 25 2008 17:52