Community Status Updates

iristella → Zoro
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v245/gore_torn/My%20LOL%20Cats/Homicidalcal.jpg[/IMG]

Zoro → iristella
oi don't make me bring the yuri misa pics piu-chan was saying:try:
Κατσε φρονιμα γυναικα and obeyXPPP

iristella → Zoro
[IMG]http://i464.photobucket.com/albums/rr3/Delaney_Gaara/Lol%20Cats/cats.jpg[/IMG]
so you ve better watch out!!!

Zoro → iristella
[τελειωνω ενα pm+msn καψιμο με τον γνωστο sensei!!!....και μαντεψε,σε θαβουμε!!:kakaka:]

donald13 → iristella
Ναι ε???? ΄Κοίτα η αλήθεια είναι ότι το είχαμε μαμησει τελείως, αυτό ελεγα και με την Franklin . Νομίζω καλως εβαλαν χερι οι mod! O Φραουλίτσας επιστρεφει σε κανονική ροη εμαθα????:nosey:

iristella → donald13
Με τα γκρουπακια εγινε ολοκληρη ιστορια και φασαρια και ειδικα αναφορικα με το spamming σε αυτα........ Και εφοσον ειδαμε οτι και oi mods θεωρουσαν οτι υπαρχει προβλημα το κοψαμε.
Για τον Ιtachi ναι ακομη πενθω αυτο ειναι αληθεια. The pain of loss never goes away. We can only learn to bear it day by day....... Αν και θα ομολογησω οτι βρηκα και αλλον χαρακτηρα που να μου αρεσει πολυ. Απο το manga Angel Sanctuary ο Kira senpai....

donald13 → iristella
Στα γκρουπακια πως και επεσε τοση ησυχια???? Χειμωνιασε και δεν μαζευεστε πια στη πλατεια???:orly:
Αντε καλυτερα να φουντωσουν οι συζητησεις στα thread!!! Γενικά πως εισαι?? Ακομα πενθεις τον Itachi η προχωρησες/??:drink:

iristella → donald13
Προς το παρον εχω πορωθει.... Εχει παρει πολυ καλη τροπη η υποθεση και η φαντασια ολων εχει αρχισει και οργιαζει σχετικα με την συνεχεια... Καλα οταν λεω τελειωνει μην φανταστεις αυτον τον μηνα η τον επομενο..... Κανα χρονο τον εχει ακομη αλλα απο εκει και περα δεν παιζει.......

donald13 → iristella
Καλα βρε κοριτσακι επιβιωνουμε... !!1 Ωστε ετσι ο Ναρουτο ε??? Παει να μπει και αυτος στο χρονοντουλαπο της ιστοριας... Τουλαχιτον το τέλος ειναι καλό??? Εννοω θα γουσταρουμε οταν το δουμε η θα ξενερωσουμε??? Δεν θελω σποιλερ, μονο αν ειναι αξιολογο.

iristella → donald13
Ναι εχω και τα energy pills της Sakura.... Mου πασσαρε ο Kakashi μερικα οταν ο Naruto τελειωσε το training...... ΧD..... αααχ υπομονη κανω δυο μερουλες ακομη..... και μετα τελειωσα.... Εσυ κατα τ αλλα καλα?

donald13 → iristella
Εσυ εισαι shinobi δεν εχεις αναγκη απο υπνο... παρολο που εισαι ΜΞΤΚ...

iristella → donald13
Kαλα γραφω γενικα...... Λες οτι ξυπνας στις 7....εγω που δεν κοιμαμαι καθολου τι να πω? ^^

donald13 → iristella
Διακοπές τέλεια!!! Αλλα τωρα τα κεφαλια μεσα!!! Ξερεις δουλεια, καμμια βολτα, λιγο ανιμε και ετσι κυλαει η ζωη μεσοβδομαδα... Μετα ΣΚ του δινουμε και καταλαβαινει!!! Εσυ κοπελια πως γραφεις???? Ελα δεν θελω παραπονα σκεψου οτι εγω ξυπναω πριν τις .... 7!!!!!!!!!

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Buonanotte:gn2::byejg9:
[τα λεμε αυριο για 2ο round misa pics.......kidding of course:nanana:...those will be enough for a long time.....arigato again,teasing iri wuz never as fun as today...all thanx to u!!;):P]