Jump to content

Community Status Updates

Photo

Scorpion → Zoro

Στο 94(ειχα σταματησει για ενα διαστημα για αυτο ειμαι τοσο πισω ,αλλα τωρα το σαββατοκυριακο θα το ξεφτυλησω)στο Bleach παλι ειμαι στο 169.
Sep 26 2008 21:42
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Πιου πΙου Chan!!! Ξανασκοτωνουν το μωρο μας......Χτες το σωσαμε αλλα το εχουν βαλει στο ματι.......... Πηγαινε στο γνωστο μερος και αντεγραψε το ποστ που εχω κανει σημερα.....^^ Αll For the love of L!!!! [url]http://www.anime.gr/forums/play-post/3717-anime-gr-heal-hurt-game-191.html#post238830[/url]
Sep 26 2008 21:32
Photo

GkLoc → iristella

Yea Thanks a lot Iri-Chan... Πηγα να σε ρωτησω πριν,αλλα δεν θυμαμαι,κατι εγινε και το ξεχασα,και ειπα να το πω σ το Thread,το διαβαζω αυτην την στιγμη,Πολυ Badass o Kakashi,I like him that way..
Sep 26 2008 21:08
Photo

GkLoc → Scorpion

Πρωτα θα δεις το κανονικο ρε συ,μιας και αμα δεις το SHippuden δεν θα καταλαβεις Τιποτα... Ειναι οπως το Dragonball,Dragonball Z.... Οποτε καλυτερα να δεις το πρωτο Naruto πρωτα,και το πιο φοβερο,και μετα να πας στο Shippuden..
Sep 26 2008 20:59
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Γυμναστηριο ξαναπειγα χτες και μου βγηκαν παλι τα χερια,με επιδεσμους ειμαι αυτην την στιγμη,and it Sucks too... Τελικα δεν αρωωστησα,Υay.. Απο Anime εγω μονο το Naruto,και διαβαζω εβδομαδιαια το Bakuman οποτε μπορω,ομως γενικα μονο Naruto οποτε προλαβαινω... Επισης ξερεις μηηπως κανενα Link να κατεβασω το Kakashi Gaiden>?
Sep 26 2008 20:37
Photo

LucyBR → Cassiel

μην το ψαχνεις, ειναι αποσπασμα απο ενα variety show των Arashi, το "Arashi no Shukudai-kun" η τυπισσα με τη ροζ ζακετα ηταν καλεσμενη τους και προφανως τους "αντρες της" τους θελει με ασπρα ανοιχτα πουκαμισα, μελαχρινους και τσαντισμενους :hahaha::hahaha: so they told dear Jun-chan to act it out for the lulz.. :pp
Sep 26 2008 19:19
Photo

alfa_BC crew

yo!3erei kaneis pou borw n vrw on-line episodes Rurouni kenshin?
Sep 26 2008 19:15
Photo

ichigo13

Δυστυχώς ο L είναι χαμένος από χέρι!Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή.Τι να πω,τα παρατησα( κακώς ) αλλά γενικά αν ξεφύγει από την αρχή η κατάσταση μετά άντε γειά!
Sep 26 2008 17:09
Photo

anime-dono → louna22

Btw το gode geass R2 το εχεις μονο μεχρι το 7?
Sep 26 2008 17:06
Photo

iristella → ichigo13

Koυραγιοοοοοοοοοοο!!! Μy thoughts and positive energy are with you.... Σε τετοιες καταστασεις ισχυει το "if you cant prevent the rape, sit back and enjoy the ride"... Επειδη και μενα το προγραμμα μου ειναι κομματακι περιεργο και πρεπει να πιασω και δουλιτσα συντομα το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι θα συνηθισεις σιγα σιγα. Ολα ειναι θεμα προσαρμογης. Οι Μεταβαρονοι ειναι απαιχτοι. Ειμαι σιγουρη οτι θα σου αρεσει παρα μα παρα πολυ.... Αναμενω εντυπωσεις....^^ Ασχετο... Το Heal Hurt game τελικα πολυ γελιο XD.... Αλλα να σου πω. Επιτρεπεται ολοκληρος προεδρος των L fans να μην υποστηριζει το ειδωλο? Τς τς... XDDDDD
Sep 26 2008 16:55
Photo

ichigo13 → iristella

Τι να κάνω...σκ@τ@!Έχουμε αρίσει τα μαθήματα κι αυτό το εξάμηνο είναι γερή τσόντα.Δεν ξέρω που θα βρώ ελεύθερο χρόνο!Δίνω και σήματα την Τρίτη..... Εσύ πως είσαι?Ολα καλά?Α...ένας φίλος μου, μου έδωσε τους Μεταβαρώνους,αλλά δεν έχω προλάβει να τους διαβάσει ακόμα,πάντω ςφένεται πολλύ ωραίο comic
Sep 26 2008 16:47
Photo

iristella → Zoro

Yeap I am..... He is the love of my life:nbleed:..... I wanna make it up to him for you know.... death noting him a while back!!!:hahaha:
Sep 26 2008 16:46
Photo

GkLoc → alamas

[URL="http://www.naruto-arena.com/the-basics/"]The basics - Naruto Arena[/URL]
Sep 26 2008 16:46
Photo

Zoro → iristella

[B] I ll even bring all of the 120 bitches of the op group...... [/B]:hahaha: {that's too evil!} Are you sure you want to save L,Kira-sama??:orly:
Sep 26 2008 16:43
Photo

iristella → ichigo13

Hey ichi kuuun...... Τι κανεις? Ελπιζω ολα καλα ^^
Sep 26 2008 16:42