Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
(μα δεν μαρεσουν τα yuri -.-")
[B][I]δεν με εχουν πει ποτε απαλευτο μεχρι τωρα:mador2:[/I][/B]
Kαι λοιπον? Για τα παντα υπαρχει μια πρωτη φορα xD
Sep 26 2008 13:05
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Μηπως tu peux να μου δωσεις κανα site? Εκει το κατεβαζεις ενα ενα τα επεισοδεια η ερχονται ολα μαζι? Ρε σου λεω ειμαι πολυ ασχετη με αυτα, δεν εχω ασχοληθει ποτε, παντα Online τα εβλεπα..
Sep 26 2008 13:01
1oneiromono → Six Winged Angel
:orly:σχολη καλων τεχνων εε?? ειχα δει κατι σχεδια σου στο deviantart btw το Εva-1 god mode ftw, κανεις σκιτσα κυριος η χρησιμοποιεις και fotoshop ?
καλη επιτυχεια στα αποτελεσματα αν δν εχεις παρει ακομα
Sep 26 2008 12:16
Tora-sama → Lilia20
Hi Lillia!Fantazomei xereis poios eimai,o partner tou redarion an den me katalabes!Pws paei,kala eisai?Se exei taraxei o allos me to background?lol
Sep 26 2008 12:04
Adventurer → Hazuki
Φτασε πρωτα τα 4,6 Terrabyte ανιμε και μετα ελα να μου μιλησεις εμενα για ποζερια:try:
Και αυτο που ειναι πραγματικα Epic με αντζουγιες ειναι το avatar σου. Πρεπει να εχω δει αυτη τη σκηνη πανω απο 20 φορες και παντα lolαρω:hahaha:
Sep 26 2008 12:03
1oneiromono → LucyBR
*tries to calm her
το ειπα αυτο προτου google them (and search songs meaning),σαφως it doesn t fit that description on Plastic tree
οφειλω ομως να πω οτι για j-music(bands ,styles,trends ect...)εχω (..πως να το πω) λευκο πινακα,not a clear image ,yet . I want to learn/listen more bands but i don t get the time to do it( especially when u go 3 λυκειου),αν εχεις κατι υποψη μην δυστασεις να προτινεις παντως
Sep 26 2008 11:59
Lilia20 → Erebos
Ohayo!! ^o^ Arrigato για το friend request!! ;33
Nice ecchi pics....!! :333
Sep 26 2008 11:47
red pyramid → himawarinosekai
Πές μου ότι θα σε δούμε σήμερα, πλζζζζ *bishonen eyes again*
Sep 26 2008 11:44
Hazuki → Adventurer
Epic chain με διπλή πίτα και πολύ πιπέρι :P
Το δεύτερο man, τα χω τα περισσότερα :Β [pozer mode on]
Sep 26 2008 09:46
Cassiel → LucyBR
Εμ..ναι:hihi2:.Happiness:hahaha:.Δεν είπα ότι έκανες κάτι λάθος,αλλά πάντως είχε πλάκα,αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι στο καλό κάνουν.Παιχνίδι είναι;Και τι λένε αυτοί από πίσω "White Shirt Guy..." και κάτι τέτοια:hihi2:.
Sep 26 2008 08:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed