Community Status Updates

ssjchris → °•πίΟu-πίΟu•°™
να σε ρωτησω κατι....στο bleach ειμαι στο επεισοδιο 65 και επειδη μετα ειναι φιλερς και θελω να τα προσπερασω να παω στο επεισοδιο 109........αν προσπερασω τα φιλερς θα χασω γεγονοτα απο την ιστορια???

GkLoc → endless_inspiration
ΛοΛ τυχεροι,κατσε οχι τυχεροι,ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙΙΙΙΙ!!xD:hahaha:
Εχω διαλεξει θετικη κατευθηνση Of Course στο σχολειο,εσυ τωρα 1η λυκειου δεν πας[αν δεν κανω λαθος]?:nosey:
Ευχαριστω για την συμβουλη,αλλα το ειχα ηδη κανει..:terror2:
τελικα ο Baka ξεχασα οτι απ'την αλυσιδα ειχα το Manga του NAruto και χθες το θυμηθηκα,οποτε το διαβασα το Kakashi Gaiden,πολυ ωραια ιστορια φιλιας...:nanana:

GkLoc → tsintori
Hi Hi man...
Πολυ σπανια μπαινεις τελευταια,nice to have you back[For a while..]
Λοιπον για εμενα το Skypiea ηταν το πιο κορυφαιο Αρκ,τα πρωτα επεισοδια,αυτα που φτανουν αμεσως και με τους αστυνομικους ειναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΑ,και εμενα δεν μου αρεσαν,ομως μετα γινεται πολυ πιο ενδιαφερον και δεν θα θες με τιποτα να χασεις τον Enel k Wiper...
Ασε τρελη πορωση με Naruto,μολις τελειωσα τα επεισοδια και μπηκα στα Fillers,και βασικα μαρεσουν καπως,:wooi2:
Αυτα man,στο Skypiea το θεορω κορυφαιο αρκ και κριμα να το χασεις..:drink:

Amphilyki → Ianus
Τι μπακαλιαρίστικες απειλές είναι αυτές Γιαννου..., ε... Γιάννη-κουν; :oo:

Cassiel → LucyBR
Άλλο ένα παράδειγμα δηλαδή από τις πλήρως λογικές down to earth εκπομπές της ιαπωνικής τηλεόρασης:hahaha:[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG]

anime-dono → louna22
Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω ως ευχαριστω για την τρομερη chain σου :blingeye2:

anime-dono → louna22
Ok θα στα στειλω ειναι ενα DVD απο 8-24 και αν εχει βγει και το 25 μεχρι να στα στειλω θα το βαλω και αυτο.