Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → evaofadawn
Ετσι,καψιμο να βλεπω με την σειρα!!^^
{καλα με τετοιο fanservice που υπαρχει απο Light/L για κοριτσια και Μisa για τα αγορια επομενο ειναι!!}
Παντως για την Μισα εχω φτιαξει ειδικο thread για τους fans/haters να κανουν fla...εε να ανταλλαξουν τις αποψεις τους..αν θες περνα μια να δωσεις τα φωτα σου!!^^
{υπαρχει και κερβερος user στο θρεντ αυτο *ονοματα δεν λεμε* που απανταει σε οσους την συμπαθουν αρα προσεχε τι θα γραψεις!!XP}
Εγινε λοιπον,τα λεμε!!>.>
Σεπ 25 2008 19:36
Hikari-sama → Raven Princess
Δεν έχω και πολύ χρόνο για ανιμε, μόνο βλέπω κάθε μερα τα DVD του Rozen Maiden (ναι, είμαι ΠΟΛΥ πορωμένη), και πού και πού βλέπω κανένα επεισόδειο Lucky Star.Χαίρομαι που σ'αρέσει το άλμπουμ μου !! Λοιπόν, η πρώτη σειρά λέγεται Rozen Maiden, h 2rh Traumend, kai h 3h Ouverture. Το Veoh τα έχει διαγράψει λόγω των copyrights, αλλά μπορείς να την δεις στο [URL="http://www.myspacetv.com"]www.myspacetv.com[/URL]. Γράφεις "Rozen Maiden Traumend" και σ'τα βγάζει ^__^
Σεπ 25 2008 19:31
LucyBR → Cassiel
μα τι λαθος ειχε το post μου???? definition of happiness λεμε! XDDDD
[I]O Jun Matsumoto είναι αυτό,ne?[/I]
of course! m(_ _)m
Σεπ 25 2008 19:12
evaofadawn → Zoro
γειαααααααα
ναι, τώρα το βλέπω για δεύτερη φορά καθώς το παρακολουθεί η αδερφή μου, και πραγματικά το εκτιμώ περισσότερο και ας ξέρω ακριβώς τι θα γίνει!
θα κοιτάξω το thread asap!
όσον αφορά στη Misa, δε μπορώ να είμαι απόλυτη. ξεκίνησα ως hater αλλά ανεξάρτητα από το πόσο με αηδιάζει ως κορίτσι, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ένας πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας και πολλά εξαρτόνται από αυτή άλλωστε. όσο και αν με αηδιάζει, αν έλειπε, θα έλειπαν πολλά από το Death Note!
αυτά!!
Σεπ 25 2008 17:52
dmvagos → Raven Princess
Hi! Είναι από παιχνίδι τα elfάκια στο sig μου. Από το LineageII συγκεκριμένα, απλά τα έχουν κάνει σε anime μορφή ^^
Σεπ 25 2008 17:13
Zoro → mono
Τς τς,υπαρχει ολοκληρη οργανωση που προσπαθει να τον κρατησει ζωντανο!
Και με τετοιο αρχηγο που εχουμε αποκλειεται να πεθανει,πιστεψε μεXDD
Σεπ 25 2008 14:58
Zoro → Kenny
Το χω ηδη κατεβασμενο εδω και καιρο{απ τα πρωτα που κατεβασα βασικα},απλως εχω δοσει προτεραιοτητα σε καποια αλλα ανιμε να δω αυτη την περιοδο:P
Οταν το δω μην ανυσηχεις,θα ακουσεις σιγουρα την αποψη μου στο αντιστοιχο thread οπως κανω παντα;)
Σεπ 25 2008 14:37
mono → Zoro
τον βαρεθηκα τον L ρε συ...ελεος δηλαδη!μονο με τα γλυκα που κατεβαζει θα πρεπε ηδη ναχε παει απο διαβητη!!!!!! Heal Rei Heal Rei Heal Rei!!! Divine princess is divine οπως λεει και ο Loke
Σεπ 25 2008 14:36
Kenny → Zoro
Λοιπόν, από σένα θέλω να δεις το Cowboy Bebop και να μου πεις γνώμες, γιατί έχω την εντύπωση ότι θα σου αρέσει.
Σεπ 25 2008 14:25
Zoro → mono
Oi,leave L alone:mador2:....me and a certain girl are trying to heal him!!:smokingg:
Σεπ 25 2008 14:21
odin → the goblin
Manga δεν πολυδιαβαζω.Μερικά από τα αγαπημένα μου anime είναι Honey&Clover,Gankutsuou,Kino no Tabi,Haibane Renmei,Fantastic Children.Μερικά από αυτά είναι διαθέσιμα για download από το site μας,check them αν θέλεις.
Σεπ 25 2008 14:17

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται