Community Status Updates

Dark_Venus → Zoro
hi!αχ προς το παρον εφαγα κολλημα με το vampire knight...αχ τι ωραιο που ειναι ρε συ...το berserk το αφησα τελικα γιατι δεν ειναι ακριβως το στιλ που ψαχνω...προτιμω τα 'σκοτεινα' τυπου death note,vampire knight και devil may cry....ευχαριστω πολυ παντως.I hope master is not dissapointed with me....{bow}

iristella → Zoro
And as always your wish is my command.... For your eyes only
[IMG]http://i19.photobucket.com/albums/b196/Silverwolf86/One%20Piece/One%20Piece%20yaoi/Glomp.jpg[/IMG]

iristella → Zoro
[B][U]originally posted by zoro[/U]
Αν και ειμαι πιο πολυ υπερ Zoro x Robin,το Zoro x Sanji φαινετε να ειναι πιο ταιριαστο τελικα για τους 2 τους[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG]
[/B]Επιτελους το παραδεχτηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κατι ηξερα που εχει μαλλιασει η γλωσσα μου τοσο καιρο!!!! Και μην ξανακουσω κιχ για τον Itachi sama απο εδω και περα Zoro kun......Πλεον το λες και μονος σου.........

endless_inspiration → GkLoc
καλη σχολικη χρονια και σε σενα!!!!
(καλα εκανες που παρατησες τα fillers)
οσο για το post νομιζα οτι δεν μπηκε......
see u around!!!!!!!!!!!!

°•πίΟu-πίΟu•°™ → ssjchris
Τα fillers για αυτο ακριβως λεγονται ετσι, επειδη ειναι εκτος ιστοριας, δλδ εκτος manga και φιλλαρουν απλα τις ανοργανωσιες τους :@ :@ TEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE kono yaro kono baka studio :@ :@ εχουμε και το Δεκεμβρη φιλλερ στο Ναρουτο ΠΑΛΙ!

Jiraiya → Lilia20
:kawaii:
Θα βάλω αργότερα(το βράδυ μάλλον) και μερικές άλλες ωραίες εικόνες που έχω με το Jiraiya στο thread με τις εικόνες από Naruto οπότε ρίξε και μια ματιά εκεί τότε.

GkLoc → Scorpion
ROFLMAO:hahaha:
Τα εσπαγε φοβερα η εικονα,really Awesome:kakashithumbup:

Lilia20 → Zoro
Lol, εχεις δικιο xD
Kι εγω προτιμω ZoroxRobin, αλλα ο Oda εχει άλλα στο μυαλό του xDDD

GkLoc → endless_inspiration
Στο NAruto ειμαι στο 136,στο πρωτο Φιλλερ,και το παρατησα...:terror2:
Αρχισα Soul Eater,και τα Σπαειιιιιι!!:head:
Οχι μονο εσβησα το δικο σου ποστ αλλα και ολονων,ειπα να δοκιμασω το Delete System,και εσβησα ολοκληρη σελιδα...:terror2:
Τα λεμε αργοτερα Endless~Chan,μιας και δεν θα μποροσω να γραψω αλλο σημερα μαλλον στο Forum,αν κα θα κοβω βολτες λιγακι..:orly:
Anyway αυτα,Καλη επιτυχεια και στην σχολικη σου χρονια:kakashithumbup:

Zoro → Lilia20
Glad u liked them:)
Αν και ειμαι πιο πολυ υπερ Zoro x Robin,το Zoro x Sanji φαινετε να ειναι πιο ταιριαστο τελικα για τους 2 τους:P
{ειναι αυτο που λεμε μαζι μαλωνουν και χωρια δεν μπορουν;)}