Community Status Updates

ssjchris → °•πίΟu-πίΟu•°™
το ξερω παλι φιλλερς?!!!το καταστρεψαν το ανιμε οι Μ*****Σ

Dante80 → himawarinosekai
σαλαγώ (ρήμα) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :ΑΜΝ από τη μεταγν. ελλ. λ. σαλαγώ*]
(μτβ.) οδηγώ κοπάδι ζώων προς μια κατεύθυνση με φωνές: Κρυστ. Αγροτ. "τα πρόβατα στης ρεματιάς το πλάι σαλαγώντας", αλλιώς και σαλαΐζω
(αμτβ.) α) για αγέλη ζώων, προκαλώ υπόκωφο θόρυβο, β) (κατ` επέκτ.) θορυβώ, οχλοβοώ, βουίζω.
Ολόκληρη η φράση είναι ΣΑΛΑΓΑ ΤΑ (ΠΡΟΒΑΤΑ).....XD

Zoro → iristella
1-Τς τς αν θες να ξερεις το comment πηγαινε σε αυτη την εικονα [URL="http://www.anime.gr/forums/members/zoro-albums-one-piece-picture3171-sanjis-dream.html"]εδω[/URL]...απο την εικονα και μονο καταλαβαινεις οτι ειναι αστειο:hahaha:
2-I hate unpsofable too αλλα δεν βλεπω που κολλαει στο θεμα μας:P
[B][I]3-"Δεν εχω καμια μανια με τα Yaoi.[/I][/B]"
I rofledXD
4-Παραξενο σιγουρα,αλλα βλεπετε και ετσι η σειρα,ειναι παλι τελεια...εξαλλου το περιθωριο υπαρχει ακομη^^
Oσο για το τελευταιο που εγραψες θα πω απλα
[IMG]http://i279.photobucket.com/albums/kk131/hanamarimo/zorooocayang.jpg[/IMG]
:whistling:

Adventurer → IlPalazzo
Δεν το εβαλα γιατι το θεωρω ενα απο τα χειροτερα ανιμε που εχω δει στη ζωη μου - το δευτερο χειροτερο συγκεκριμενα. Ακομα θυμαμαι τη σκηνη οπου αυτη εχυσε ζεστο καφε πανω στο επιστημονικο βιβλιο του αλλου, αυτος εκανε να στεγνωσει το βιβλιο και αυτη εσκουζε "Τιι, σε ενδιαφερει το βιβλιο περισσοτερο απ'οτι εγω;;;" και εφυγε κλαιγοντας στο δωματιο της. Ισως το πιο WTF moment της συγχρονης ιστοριας.

IlPalazzo → Adventurer
Λοιπόν.
Συνεχίζοντας την παράδοση να σου ζητάω τεράστια ανιμε... θέλω το oku-sama wa joshikousei. Απλά τέλειο.
Αλήθεια: ΓΙΑΤΙ δεν το 'βαλες σε κάποια αλυσίδα romance; Ή το 'βαλες και δεν το πήρα χαμπάρι;
(Επίσης: θα κάνω μια μεγάλη λίστα, δεν είναι ανάγκη να με το φέρεις μόνο του.)

iristella → 4rtemis
Mπααα δεν το βλεπω........ Πολυ χλωμο...... αλλα αν βαλουν θα πεσει πολυ γελιο....... Η επελαση των fangirls θα γινει........

4rtemis → iristella
την επομενη φορα ας ελπισουμε οτι θα εχει χαρακτηρα απο Vampire Knight:wooi2:

iristella → sakura_^^92
I am fine thanks...... I hope you are also doing well....... Here is the link for the anime you asked me before...
[url=http://en.wikipedia.org/wiki/The_Twelve_Kingdoms]The Twelve Kingdoms - Wikipedia, the free encyclopedia[/url]
I hope you enjoy your new manga... I am only dealing with scanlations for the time being but I have some mangas in mind that I have to buy at any cost (Death Note for example which is my favorite).... I also like the works of Kaori Yuki very much.....

iristella → 4rtemis
Ναι μια χαρα ειναι τωρα ^^ (κριμα ηταν να παει χαμενη η ψηφος στον L)... Kαι δεν τους ειχα τσεκαρει καλα τους χαρακτηρες και οταν ειδα οτι εβαλες Zero Kiryuu για μια στιγμη χαρηκα.... Και μετα θυμηθηκα οτι ηταν ολες κοπελες (φρικη) XDD

amaya3 → LucyBR
nothing at all!and i think we could keep blabbering about its greatness forever!^^
[I]"ναι κι εγω αν ημουν η Sister Angela θα το παρατουσα το μοναστηρι"
[/I]χωρίς δεύτερη σκέψη!("i wanna see my faith through and blah,blah"<--these thoughts magically disappear when Kousaku appears!XDD)
Eγώ πάλι αν ήμουν η Sister(in Meisa's body of course) μάλλον δε θα ήμουν σε μοναστήρι in the first place![I]:hahaha:[/I](contradiction?)
dou itashimashite;it's the fangirl way to say thank u for the first picspam:wooi2:

iristella → 4rtemis
4rtemis san στο Heal Hurt κανε edit εκει που λεει για τον Νεο χαρακτηρα γιατι δεν επιλεγουμε εμεις ποιον θελουμε αλλα εχουν βαλει υποψηφιους στην προηγουμενη σελιδα και διαλεγουμε απο αυτους η αλλιως λεμε ΔΞ ΔΑ .... Αν δεν το διορθωσεις η ψηφος πιανεται ακυρη....

iristella → Zoro
1) Kαι καλα αστειο το λεμε τωρα..... οταν τα παραδεχεσαι ομως δεν το αναφερεις....... Μονο οταν σε στριμωχνουν τοτε γινεται βολικα αστειο.......
2) Αν δεν υπηρχε το unpsoffable ο Zoro Θα ειχε αποδημησει ηδη απο τον 1o κυκλο οποτε δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να χερεσαι για τα plot no jutsu του Oda
3) Δεν εχω καμια μανια με τα Yaoi. Moνος σου τα αναφερεις συνεχεια για ολους τους χαρακτηρες και για ολες τις σειρες... Θα αρχισω να πιστευω οτι στην πραγματικοτητα βλεπεις Περισσοτερα απο μενα με την μανια που σε εχει πιασει.......
4) ναι δεν αντιλεγω πολυ σημαντικο ζητημα αλλα μου φαινεται καπως κουλο μια σειρα να συνεχιζεται για τοσο καιρο και να μην εχει εξεταστει αυτο το ενδεχομενο.... Δεν ειναι και καπως νορμαλ πως να το πω......
Α και οσο για την εικονα ΒUSTED!!!!!!!! Σε εκεινη την φαση αυτο που λεει ο L στην Misa ειναι "Be serious about this or I ll Kick you"............. Αν βλεπεις μια σειρα βλεπε την σωστα τουλαχιστον (lol):tensai::hahaha: