Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

sakura_^^92 → iristella

HI ^^ How are you ? What is it 12 kindons i don't now it ^^''' today i bought a beautif manga named monochrome factor ^^
Σεπ 27 2008 23:11
Φωτογραφία

Zoro → iristella

[I][B]Επιτελους το παραδεχτηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κατι ηξερα που εχει μαλλιασει η γλωσσα μου τοσο καιρο!!!! Και μην ξανακουσω κιχ για τον Itachi sama απο εδω και περα Zoro kun......Πλεον το λες και μονος σου.........[/B][/I] 1)Οπως ξαναπα και αγνωησες,ηταν αστειο:canthelp: 2) Εχει μελλον ακομη η σειρα,οπως και ο Zoro,πολλα μπορουν να αλλαξουν:bahhh: {αλλοι αποδημησαν οριστικα ενωXP} 3)This is One Piece,οχι μια απο τις γνωστες σειρουλες που βλεπεις εσυ:orly:...αμαν πια,τετοια μανια με τα yaoi σου ψησε τον εγκεφαλο και τα θες παντου?:yawn2: 4)Και να μην δουμε τπτ απο romance η σειρα στεκει μια χαρα κι ετσι...ωραια και αυτα αν τα δειξει δεν αντιλεγω{ειμαι Zoro x Robin fan μην ξεχνας!} αλλα και η φιλια ειναι ενα αρκετα σημαντικο ζητημα και μου αρκει....:bahhh: Επισης....ειπες κατι με την εικονα??:hehehe: [I][B][IMG]http://i307.photobucket.com/albums/nn293/ino_nicole/LandMIsa.jpg[/IMG] [/B][/I][B] Don't make me go L on ya,little Misa!!^^[/B]
Σεπ 27 2008 23:00
Φωτογραφία

Scorpion → GkLoc

Αμα ξαναβρω καποια παρομοια(που να συνδιαζει δυο ανιμε) θα στη διξω αμεσως.
Σεπ 27 2008 22:14
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Master is not disappointed but.....ok Vampire Knight,ok Death Note,but Devil May Cry instead of Berserk??:hahaha: {pity tho,if you had seen Berserk up to episode 10 eg I think you could have liked it..} Anw,I respect your decision:ureshii: Have a nice drooling with vampire knight then....master salutes!!^^ {glad you keep bowing tho:awww:...keep considering monster for an excellent anime :orly:}
Σεπ 27 2008 22:12
Φωτογραφία

Scorpion → endless_inspiration

Οντως ειναι φοβερη ,και 'γω τη πλακα μου επαθα οταν την ειδα.
Σεπ 27 2008 22:12
Φωτογραφία

himawarinosekai → Dante80

Μα τι στο καλό είναι η ΣΑΛΑΓΑΤΑ; :nosey: Κάθε φορά που διαβάζω τίτλο σου, μου πέφτουν και λίγα απ'τα μαλλάκια μου:hahaha::hahaha::deadga6:
Σεπ 27 2008 21:45
Φωτογραφία

dbgoku → GkLoc

Αρχισα naruto-arena...Καλο φαινεται ποσο καιρο παιζεις??
Σεπ 27 2008 21:44
Φωτογραφία

zanat0s → Darth21

hey man. here is stefanos form shibuya. i rea dyour post about a private tracker. woudl you be kind enough to inivte me? cheers
Σεπ 27 2008 21:22
Φωτογραφία

iristella → ichigo13

xexe ολοκληρη εκστρατεια καναμε για χαρη του...... Χτες μονο +7 τον πηγαμε ^^ οι φανς.... Μπορει να υπηρξαν διαμαρτυριες και απειλες απο την πλευρα της Rei αλλα εμεις δεν μασαμε....
Σεπ 27 2008 20:39
Φωτογραφία

ichigo13 → iristella

Tελικά σώθηκε ο L.Δεν το περίμενα, νόμιζα ότι ήταν χαμένος! Thanks ρε Iri που μου το θύμησες χθές ^_^
Σεπ 27 2008 20:36
Φωτογραφία

Kon_Okami → Megi ♥

That was what I was gonna ask. Εγώ από Πέμπτη βράδυ μέχρι Σάββατο πρωί δεν είχα pc. Μαλακίες με τα BIOS. Εσύ πως και δεν έκανες κανα τηλέφωνο χθες????
Σεπ 27 2008 20:19
Φωτογραφία

endless_inspiration → 4rtemis

γιατι με εκανες add στο msn;
Σεπ 27 2008 20:04
Φωτογραφία

4rtemis → endless_inspiration

προσπαθεισα να σε κανω add στο msn αλλα δεν ειμαι:emptyonexg1: αν εγινε :bahhh:
Σεπ 27 2008 20:02
Φωτογραφία

endless_inspiration → 4rtemis

ευχαριστω για το friend request!!!!! βλεπω πορωση με vampire knight!!!!!!!!!
Σεπ 27 2008 19:54
Φωτογραφία

Megi ♥ → Kon_Okami

baka kon που χάθηκες....? :nosey:
Σεπ 27 2008 19:49