Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Νομιζω 2 ειναι. Οσο για το που θα τις βρεις, ιδεα δεν εχω.....Ισως να τις εχει το Veoh, αλλιως ψαξε στο Google.
Sep 28 2008 16:01
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Εχει ταινιες?????? Που μπορω να τις βρω και ποσες ειναι????Αχ καλα που μου το ειπες γιατι ουτε που το ηξερα!!!!
Sep 28 2008 15:57
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Hello !!! Μια χαρα ειμαι,εσυ ?? Μπραβο που την τελειωσες !! Καλα,σε ολα τα ανιμε, στα 2-3 τελευταια επισοδια πευτει κλαμμα !! Τωρα θα ξεκινησεις κανενα αλλο ανιμε, ή θα δεις τις ταινειες της Sakura ?
Sep 28 2008 15:33
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Γεια!!!!Τι κανεις Σοφια-chan????Τα καταφερα και τελειωσα τη Sakura!!!!Τι κλαμα και αυτο στα 2 τελευταια επεισοδια!!!!!!
Sep 28 2008 15:28
Photo

Zoro → Dark_Venus

[I][B] ps I would be glad to serve you so do not hesitate calling me if you need something. [/B][/I]:awww: Thanks for offering yourself spontaneously,I appreciate it^^....but then again there are some {bad evil blonde} people that call me hentai upon asking you things,then it's better leaving it like this for now... Maybe I'll be needing you somewhere else,for sthg more important...hope you get what I mean^^ Be well:)
Sep 28 2008 15:19
Photo

Zoro → Ianus

Well said in the thread,hope you get what I mean:gotit:^^
Sep 28 2008 15:08
Photo

Six Winged Angel → 1oneiromono

Thank ya'! ^^ Κυρίως κάνω σκίτσα με μολύβι, αλλά έχω αρχίσει να εξασκούμαι και στο σχέδιο σε photoshop (ολικό ή όχι) τώρα που έχω και graphic tablet!
Sep 28 2008 13:51
Photo

Etemon

Ημουνα αρρωστος δυστηχως.Καλα εμενα δεν με νοιάζει καθολου η προεδρια αφου ετσι και αλλιως [EMAIL="μ@λ@κ!e$"]μ@λ@κ!e$[/EMAIL] θα κανουνε.
Sep 28 2008 13:30
Photo

IlPalazzo → Adventurer

ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ 1337 POSTS!
Sep 28 2008 12:30
Photo

IlPalazzo → Adventurer

Μάλιστα. Μάααλιστα. Για φαντάσου. Περίπτωση πρώτη: Είναι ένα ακόμα απ' τα υπέροχα manga που έγιναν ηλίθια anime (βλ. Rosario+Vampire, Kanokon). Κρίμα, γιατί το manga μ' άρεσε. Περίπτωση δεύτερη: Είναι ένα ακόμα απ' τα ανιμε που άρεσαν σε μένα και τα μίσησε όλο το υπόλοιπο ορατό σύμπαν (βλ. Dragonaut). Τες πα... θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα σου απαντήσω αν όντως το θέλω.
Sep 28 2008 12:25
Photo

Fingolfin → himawarinosekai

Έκανα κι εγώ edit για να απαντήσω στο edit σου! :P
Sep 28 2008 12:14
Photo

himawarinosekai → Fingolfin

εννοούσες να κατεβάσω το ξεχωριστό αρχείο και να το διαβάζω ε? Χάρηκα με την κολοκυθιά και έχασα το νόημα! πάω να με κάνω edit!:emptyonexg1:
Sep 28 2008 12:05
Photo

himawarinosekai → Dante80

:hahaha::hahaha: διάβαζα σαλαγ[B]ά[/B]τα (και μου τρέχαν τα σάλια ότι θα είναι τίποτα (γλυκό) φαγώσιμο:emptyonexg1:)Το δε google μου έβγαζε διάφορα κουφά! Arigatou για την κατατοπιστική ανάλυση!:nosey:
Sep 28 2008 11:52
Photo

anime-dono → louna22

Ok άρα τα γράφω όποτε μπορώ και τα στέλνω .Btw πως σου φαίνεται η νέα μου chain και thanks. Also friend request .
Sep 28 2008 11:40
Photo

Dark_Venus → Zoro

Well I find Devil may cry amazing...as for monster,why not?I am thinking seriously of starting it.You will always be my master so,I will always bow to you ^_^kissez {bow} ps I would be glad to serve you so do not hesitate calling me if you need something.
Sep 28 2008 11:29