Community Status Updates

Hikari-sama → Raven Princess
Νομιζω 2 ειναι. Οσο για το που θα τις βρεις, ιδεα δεν εχω.....Ισως να τις εχει το Veoh, αλλιως ψαξε στο Google.

Raven Princess → Hikari-sama
Εχει ταινιες?????? Που μπορω να τις βρω και ποσες ειναι????Αχ καλα που μου το ειπες γιατι ουτε που το ηξερα!!!!

Hikari-sama → Raven Princess
Hello !!! Μια χαρα ειμαι,εσυ ?? Μπραβο που την τελειωσες !! Καλα,σε ολα τα ανιμε, στα 2-3 τελευταια επισοδια πευτει κλαμμα !! Τωρα θα ξεκινησεις κανενα αλλο ανιμε, ή θα δεις τις ταινειες της Sakura ?

Raven Princess → Hikari-sama
Γεια!!!!Τι κανεις Σοφια-chan????Τα καταφερα και τελειωσα τη Sakura!!!!Τι κλαμα και αυτο στα 2 τελευταια επεισοδια!!!!!!

Zoro → Dark_Venus
[I][B] ps I would be glad to serve you so do not hesitate calling me if you need something.
[/B][/I]:awww:
Thanks for offering yourself spontaneously,I appreciate it^^....but then again there are some {bad evil blonde} people that call me hentai upon asking you things,then it's better leaving it like this for now...
Maybe I'll be needing you somewhere else,for sthg more important...hope you get what I mean^^
Be well:)

Six Winged Angel → 1oneiromono
Thank ya'! ^^ Κυρίως κάνω σκίτσα με μολύβι, αλλά έχω αρχίσει να εξασκούμαι και στο σχέδιο σε photoshop (ολικό ή όχι) τώρα που έχω και graphic tablet!

Etemon
Ημουνα αρρωστος δυστηχως.Καλα εμενα δεν με νοιάζει καθολου η προεδρια αφου ετσι και αλλιως [EMAIL="μ@λ@κ!e$"]μ@λ@κ!e$[/EMAIL] θα κανουνε.

IlPalazzo → Adventurer
ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ 1337 POSTS!

IlPalazzo → Adventurer
Μάλιστα.
Μάααλιστα.
Για φαντάσου.
Περίπτωση πρώτη: Είναι ένα ακόμα απ' τα υπέροχα manga που έγιναν ηλίθια anime (βλ. Rosario+Vampire, Kanokon). Κρίμα, γιατί το manga μ' άρεσε.
Περίπτωση δεύτερη: Είναι ένα ακόμα απ' τα ανιμε που άρεσαν σε μένα και τα μίσησε όλο το υπόλοιπο ορατό σύμπαν (βλ. Dragonaut). Τες πα... θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα σου απαντήσω αν όντως το θέλω.

himawarinosekai → Fingolfin
εννοούσες να κατεβάσω το ξεχωριστό αρχείο και να το διαβάζω ε? Χάρηκα με την κολοκυθιά και έχασα το νόημα! πάω να με κάνω edit!:emptyonexg1:

himawarinosekai → Dante80
:hahaha::hahaha: διάβαζα σαλαγ[B]ά[/B]τα (και μου τρέχαν τα σάλια ότι θα είναι τίποτα (γλυκό) φαγώσιμο:emptyonexg1:)Το δε google μου έβγαζε διάφορα κουφά! Arigatou για την κατατοπιστική ανάλυση!:nosey:

anime-dono → louna22
Ok άρα τα γράφω όποτε μπορώ και τα στέλνω .Btw πως σου φαίνεται η νέα μου chain και thanks. Also friend request .

Dark_Venus → Zoro
Well I find Devil may cry amazing...as for monster,why not?I am thinking seriously of starting it.You will always be my master so,I will always bow to you ^_^kissez {bow}
ps I would be glad to serve you so do not hesitate calling me if you need something.