Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → Warchief

Μόλις καθάρισα cookies και το πρόβλημα σταμάτησε. Who knows, ίσως έγινε κάποια λάθος έγγραφή στα δικά σου και στα δικά μου cookies, επειδή προσπαθούσαμε να postάρουμε ακριβώς κατά τη διάρκεια του σύντομου downtime. Το λέω γιατί κι άλλα άτομα χρησιμοποιούν Firefox αλλά δεν αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα.
Feb 23 2012 00:30
Photo

Warchief → Kenny

ΟΚ, προς το παρόν θα χρησιμοποιήσω Chrome εγώ που δουλεύει... δεν μπορώ να πλοηγηθώ στο forum με άλλο τρόπο. :P
Feb 23 2012 00:27
Photo

Night Wizard Seal → Zouhan

Μεγάλε, πήρες το N1;
Feb 23 2012 00:27
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Audiobook; Ιησούς Χριστός νικά και τυπωμένα βιβλία σκορπά. Που είσαι τώρα; (Καλύτερα απάντα σε πμ, για κάποιο λόγο δεν μ αφήνει να διαβάσω τα τελευταία Vm μου!!!)
Feb 23 2012 00:24
Photo

Kenny → Warchief

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το /search.php?do=getnew. Παρατήρησα ότι το πρόβλημα συμβαίνει με τον Firefox αλλά όχι με τον IE. Καθαρίζω cookies για να δω αν το πρόβλημα επιμένει.
Feb 23 2012 00:24
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Αλυσίδα,πάνε αυτά.Εσύ κλάφτηκες σε μένα.Εγώ,στον κολλητό μου,κοκ. XD
Feb 23 2012 00:23
Photo

redqueen → Theodore :D

xexe thanks ... αν και δν ξερω αν πρεπει να το εκλαβω ως καλο η κακο το lol???
Feb 23 2012 00:22
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Ποιά δυσφήμιση βρε, ίσα ίσα που εγώ το είχα παρατήσει και το παιδί μου έδωσε λόγο να το συνεχίσω :P Το "διαβαζω" σε audiobook.
Feb 23 2012 00:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ναι ναι, τον κατάλαβα. Κι ευχαριστώ που έκατσες και σου κλάφτηκα. xD
Feb 23 2012 00:14
Photo

Anelis → zade

ΩΩΩΩΩΩΩ ΓΚΟΝΤ ΔΙΣ ΙΣ ΕΠΙΚ! [SIZE=1]*ναι, φαίνεται.[/SIZE]
Feb 23 2012 00:11
Photo

Kamen Tantei Zura → OdyMonaxos

Το ξέρω. Επίσης, ούτε καπνίζω. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση :p
Feb 23 2012 00:03
Photo

zoro77 → Mike The Great

Ελα ρε Μike!:D Η εξεταστικη μου τελειωσε! Εχω βασικα μια εργασια να παραδωσω και ειμαι κομπλε. Ειχαμε διπλη εξεταστικη επειδη το Σεπτεμβρη την χασαμε απο τις καταληψεις! Για το ματσακι το αυριανο δεν νιωθω κατι. Ειναι το κλασσικο μου συναισθημα οταν παιζουμε ευρωπαικες ομαδες. Πιστευω οτι στην αρχη ισως πιεστουμε λιγο αλλα αν δειξουμε τον χαρακτηρα τον σοβαρο που εχουμε δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα. Μαλιστα οι Τζεμπουρ,Μιραλλας, Μελμπεργκ θα ναι ξεκουραστοι. Ισως παω αυριο γηπεδο! Εσυ πως το βλεπεις? Και γενικα εσυ τα πας καλα με την σχολη?
Feb 23 2012 00:03
Photo

Παρατήρησες τον παραλληλισμό Obama-Botsun,ε;
Feb 22 2012 23:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Σωστά, αυτό το ξέχασα...ΟΚ ΟΚ πάω πάσο.
Feb 22 2012 23:55
Photo

[SPOILER]Sssss... [CENTER][IMG]http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/239/294/8ae.jpg[/IMG][/CENTER] Το παιδί δίνει πανελλήνιες,δώσ'του λίγο χώρο...[/SPOILER]
Feb 22 2012 23:54