Community Status Updates
OdyMonaxos → plotolp
Το λέει ο King στον πρόλογο που έγραψε. Ναι. Έγραψε τον πρόλογο μετά το τέλος του 7ου. Και σίγουρα το βελτίωσε. Δεν ξέρω πως ήταν πριν, αλλά ξέρω πως είναι μια πολύ όμορφη δυστοπία, ένα επιβλητικό σκηνικό. Ξέρει τι θέλει, να δείξει έναν κόσμο, να μας γνωρίσει έναν άνθρωπο, να φέρει τα πράματα στην αφετηρία. Όταν έγραψε τον πρόλογο, είχε μόλις τελειώσει με ένα φοβερό μπουκάκε στα μούτρα μας. Όταν το τέλειωσα και στέγνωσα ένοιωθα σαν το τέρας από σωβάδες (βλ. 3). Δεν μπορώ να βασιστώ σε έναν πρόλογο από τόσο ντεφορμέ Στήβεν. Ήταν για κλάματα τότε.
Ρίτσαρντ Φάνιν, χάρηκα.
(Δες Mad Max)
Feb 22 2012 22:21
Kaidou → Dio Brando
[SPOILER][QUOTE]Νεο databook.
[B]Spoiler:[/B]
[IMG]http://img521.imageshack.us/img521/5343/alrpholciaacs4jpglarge.jpg[/IMG]
Εξηγησεις για 321 χαρακτηρες και γενεθλια.
Πολλα πραγματα για το New World.Φρουτα,Haki,πλοια,επιστημες.
Συνεντευξη Oda.
Chapter 0.
Το πληρωμα του Kid και της Hancock και αλλα.[/QUOTE][/SPOILER]
Ποτε θα βγει το νεο databook που λες;;
Feb 22 2012 22:15
plotolp → OdyMonaxos
Εγώ τέκνο του Ρόντερικ? Εγώ δυσφημώ?(τα λέει ο ίδιος ο σαι King στο πρόλογο του βιβλίου) Αλλά δεν σε ξεσυνερίζομαι για ότι λες, γιατί είναι προφανές πως έχεις ξεχάσει την όψη του Πατέρα σου!!
[SIZE=1]Σε κόβω και για πράκτορα του Πορφυρού Βασιλιά..[/SIZE]
Feb 22 2012 22:13
OdyMonaxos → Anelis
Επειδή σε βλέπω θύμα δυσφήμισης, Τσίλι, να συνεχίσεις το βιβλίο. Αν σου φανεί κουραστικό, θα ξετρελαθείς με το δεύτερο, αλλά γενικά είναι μια πολύ όμορφη μυστηριώδης δυστοπία. Το αγαπημένο μου της σειράς. Από εκδόσεις Μπελ το διαβάζεις; Μωβ κίτρινο εξώφυλλο;
Feb 22 2012 22:11
plotolp → Anelis
Όντος, η ιστορία του "διαπερνάει" και άλλα βιβλία που έχει γράψει αλλά δεν σου λέω τίποτα παραπάνω για να μην αρχίσω τα spoiler:P
Χαχαχα αν είναι όντος τόσο καλό θα φτιάξω account μέσα στις επόμενες μέρες και θα σε ενημερώσω. Η αλήθεια είναι μου αρέσει πολύ να διαβάζω οπότε μάλλον θα με βολέψει και εμένα. Θα επανέλθω μόλις φτιάξω λογαριασμό!:)
Feb 22 2012 21:39
Botsun → zennith666
Κανένα πρόβλημα.Έτσι κι αλλιώς,μένω σχετικά κοντά.
Υ.Γ.
Να περιμένεις μύνημα εδώ και δυο ώρες κι όταν επιτέλους έρχεται να είναι από τον κολλητό σου.
FML
Feb 22 2012 21:34
Botsun → Mad_Hatter
Εμ,γι'αυτό τόσα χρόνια είναι μέσα στην 10αδα της Jump.
Αν δούλευε,όπως οι υπόλοιποι Oda,Kubo,etc. η Jump,δεν θα είχε άλλη σειρά...
Feb 22 2012 21:31
zennith666 → Botsun
Αη ρε γαμώτο δεν ξέρω άμα έρθω γιατί είμαι Lamia εγώ.Αν και το ψήνω.Βέβαια επειδή δεν έχω ίδεα από Αθήνα θα έρθεις να με πάρεις από τον ΟΣΕ.
Feb 22 2012 21:29
Mad_Hatter → Botsun
Καλά ναι το ότι είναι τεμπέλης είναι, αλλά όταν θέλει είναι θεούλης.
Feb 22 2012 21:28
Botsun → zennith666
Όταν γίνει το meeting στην Αθήνα,θα σε πω και την μοίρα σου! :P
Feb 22 2012 21:28
OdyMonaxos → plotolp
Άσε ρε Τέκνο του Ρόντερικ!!! Που κάνεις και δυσφήμιση στο καλύτερο βιβλίο της σειράς.
Δεν είναι συμπτωματικό. Μιλάμε για Πύργο και είμαι 19 χρονών.
Feb 22 2012 21:27
Botsun → Mad_Hatter
Ok,that's cool. :O
Αλλά,αν σου βγει το όνομα,δεν υπάρχει γυρισμός!!
Feb 22 2012 21:25
Botsun → zennith666
[QUOTE]ΡΕ ΠΟΘΣΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑ[/QUOTE]
:hahaha:
Κερνώ φύλλα δάφνης,αν γουστάρεις !! XD
Feb 22 2012 21:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed