Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Mad_Hatter

Άκου θεωρία που διάβασα στο mangahelpers. Λένε ότι,ίσως το HxH πηγαίνει για time skip,λόγω του επιλόγου που είχε στο κάτω-κάτω μέρος της τελευταίες σελίδας.Δεν ξέρω,αν το θυμάσε καθόλου,αλλά άφηνε διφορούμενο μύνημα. [SPOILER]Τεσπα,που'σαι ρε Kaito,σ'έφαγαν μπαμπέσικα,αλλά τουλάχιστον ξαναγεννήθηκες redhead! XD[/SPOILER] Σε πρήζω,αλλά δεν θέλω να ποστάρω στο thread,ολόκληρη σποιλερ συζήτηση.
Feb 23 2012 15:10
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Τώρα είδα ότι μου απάντησες !!! Ο___Ο Gomen,gomen... Έχω αρχίσει να πιστεύω,ότι η Αμάνο δημιούργησε παραπάνω χαρακτήρες απ'όσους μπορεί να διαχειριστεί.Τι να κάνουμε,δεν είναι όλοι σαν τον Togashi... :P
Feb 23 2012 14:52
Photo

Mike The Great → zoro77

Ξεχασα να σου πω οτι εχουμε κερδισει μεσα στο Καραισκακη πολυ καλυτερες ομαδες απο τη Ρουμπιν και θα κωλοσουμε σ'αυτους?Δεν νομιζω. ΑΝτε τυχερε αν πας στο Ναο φωναξε και για μενα!!!:clap:
Feb 23 2012 11:39
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

xD ΟΚ, τι να πω κι εγώ? ΧΑ! Καλή αναλογία! Και σωστή παρατήρηση! Αυτό είναι το πιο τρελό απ'όλα, έτσι? Το ότι η Simon ακόμα δεν έχουν ούτε χάσει, ούτε αναμιχθεί σε τίποτα και μια φορά που έδειξε κάπως πιο badass την Varia ήταν επειδή αντιμετώπιζε αυτούς αλλά ωωωωωωω, έπρεπε ο Skull να βγει και να βοηθήσει τον Enma και τσουπ, τέλειωσε ο χρόνος. Έ-λε-ος.
Feb 23 2012 11:30
Photo

Ελα ντε.Γιατί ; :/ Όσο για την Varia,βράσε ρύζι κι ας τον Mammon να σφυρίζει.Σε λίγο η Αμάνο θα μας δείξει,μέχρι και τους Simon να είναι πιο μαγκες απ'αυτούς.
Feb 23 2012 11:20
Photo

Tch, that! Exactly that. Κι εγώ γι αυτό ωρύομαι στο νήμα, επειδή έχει πάρει τους καλύτερους χαρακτήρες και τους έχει πλέον μονο γι αυτό, γιατί μια σοβαρή μάχη απ'αυτούς δεν είδαμε μετά την future arc, που κι εκεί μόνο ο Xanxus έδωσε σωστή μάχη. Και μια ερώτηση botsun, why so many commas? :3
Feb 23 2012 11:17
Photo

Mike The Great → zoro77

Και σε εμας συζητουσαν να κανουν διπλη εξεταστικη αλλα τελικα δεν εκατσε.Με τη σχολη πως τα παω εεε?Ειχα μπει φλεβαρη στη Πρεβεζα και μετα πηρα μεταγραφη για πειραια.Δεν μου αναγνωρισαν καποια μαθηματα και μετα μεχρι να προσαρμοστω στο Πειραια περασε καπως ο καιρος.Για να μην στα πολυλογω περασε 1,5 χρονος ετσι και το πληρωνω τωρα.Χρωσταω 22 μαθηματα ακομα.Ελπιζω να τα εχω παει καλα τωρα και απο τα 8 που εχω δωσει συνολικα τωρα να εχω περασει τα 7.Θα δειξει γιατι δεν με περνει αλλο,πρεπει να τελειωνω. Οσο για το ματς,εγω δεν θελω με τιποτα να βαλει η Ρουμπιν πρωτη γκολ(αν βαλει φυσικα),γιατι μαλλον θα τους πιασει μετα ανχος (μαλλον) Εγω αυτα που λενε οτι ειναι καλυτερη εκτος δεν μου λενε τιποτα.Με το ιδιο σκεπτικο και ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος εντος.Λογικα αυτοι παλι θα προσπαθησουν να χτυπησουν στη κοντρα παλι και να μην τον ελενχο του ματς. Τελος,εγω πιστευω οτι για να καναμε αυτες τις ευκαιριες εκτος θα τις κανουμε και εντος,απλα να τις βαλουμε κιολας. Ασχετο.Αυτη τη φατσουλα που εχεις βαλει,το χαμογελο μου θυμισε πολυ του Luffy.
Feb 23 2012 11:10
Photo

Basika,μόλις συνειδητοποίησα ότι η Amano έχει καταστρέψει την Varia μετατρέποντάς την σε comic relief...
Feb 23 2012 11:06
Photo

Μην ανησυχείς, τα εξηγώ όλα. Αλλά αυτή είναι στην ουσία η ιστορία του Xanxus. Κι εγώ για να τη συνειδητοποιήσω με πήρε κάπως χρόνο...
Feb 23 2012 11:02
Photo

Σταμάτα να πετάς πληροφορίες στο KHR,που δεν θυμάμαι!!! :nanana:
Feb 23 2012 10:49
Photo

redqueen → Theodore :D

καλε το καψιμο ειναι μην ανυσηχεις .....δν κανεις κατι λαθος ..ολα θα φτιαξουν χεχε xD
Feb 23 2012 08:29
Photo

OdyMonaxos → GhostPrince

Ναι, μου 'χε λείψει λίγο χάος και καταστροφή. Αντί να διαβάσω καμιά δυστοπία είπα να τη ζήσω. Τώρα διαβάζω το blame (δηλαδή διαβάζω μερικά κεφάλαια και καπάκι re-read για να καταλάβω τι παίζει, το Battle Angel Alita λίγο, το Dorohedoro ανάλογα με τα κέφια, το ίδιο και το Blade of the immortal. Και το μενού έχει και Arms Peddler από χτες. Θέλω να ξαναπιάσω και κάτι παρατημένα (Soul Eater, Kurohime, Gintama). Απλά είμαι πολύ ασυνεπής. Διαβάζω, μ' αρέσει, το παρατάω για κάτι άλλο, τα αφήνω να κάθονται κτλ. Εσύ;
Feb 23 2012 03:37
Photo

GhostPrince → OdyMonaxos

oo yee...ε δεν ειχα και τπτ το ιδιετερο..ποκεφαλο-πυρετο...λιγο απολα xD νταξει ενα 2ημερο κρατησε στην ουσια...αλλα wtf το ποτε βρηκε να με πιασει >.< nice, γυρισες στα μερη μας να δεις την A8ηνα να καταστρεφεται απο κοντα :P buhu...xD τι αλλα..απο ανιμανγκα πως πας? :D
Feb 23 2012 02:58
Photo

OdyMonaxos → GhostPrince

Καλά ξεκίνησες ρε!!! Άντε και στα -άντα!! Τι είχες; Περαστικά. καλά κι εγώ, γύρισα Αθήνα κιόλας.
Feb 23 2012 02:48
Photo

GhostPrince → OdyMonaxos

haha, τι να πεις...δε πειραζει :P μια χαρα εδω, αν εξερεσεις οτι με το που μπηκα αρωστησα...>.< ευτιχως ειμαι καλυτερα τωρα :P εσυ τι λεει?
Feb 23 2012 02:27