Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Botsun
B-b-b-b-but she keeps making Hibari look overpowered and Varia never wins and I didn't even get to talk to Kai this week to rant together and Amano always makes Varia look like losers, not just the ones who lost and Xanxus is always looked down upon and damn fangirls supposrting Hibari!
Feb 22 2012 23:47
Botsun → Fallen_Mpougatsa
*there,there*
Have a drink and let it all out...
Talk to your Botsun.
Feb 22 2012 23:41
Duuude; I really have no idea how it happened. I typed and typed and I thought it was modest but then...Holy cow! Βγήκε τιτανοτεράστιο!
Feb 22 2012 23:39
Mad_Hatter → Kenny
Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει το Devilman στη Manga list σου
ντροπή και αίσχος
Feb 22 2012 23:38
Botsun → Fallen_Mpougatsa
[S]Δεν το'χω διαβάσει ακόμα.Αλλα,σου υπόσχομαι,να το διαβάσω και μετά να νιώθεις ενοχές,που με οδήγησες σ'αυτή την πράξη. :P[/S]
Holy mother of God !!!!!!!!!!!!!!!!!!
What have you done woman !?! :nooooo:
Feb 22 2012 23:35
Ρε συ, λυπάμαι όποιον κάτσει να διαβάσει το post που έκανε στο νήμα του Reborn...πώς με βγήκε τόσο τεράστιο? >.>
Feb 22 2012 23:32
OdyMonaxos → plotolp
Είναι το βιβλίο που έχω πεθάνει στο re-read. Σα νερό φεύγει!!! Κάτι τεσσαροπεντάρια με σκότωσαν, (άσε το 7). Σαν ομάδα μπάσκετ βασικά. Ο άσσος οργανώνει εξαιρετικά, το δυάρι εκτελεί κατά ριπάς καταιγιστικά, το 3άρι κάνει όλες τις δουλειές, το τεσσάρι είναι επίσης πολυσχιδές αλλά πιο βαρύ, το 5 κυριαρχεί στη ρακέτα με το βάρος του, το έκτο είναι η πρώτη αλλαγή για να αλλάξει τις ισορροπίες, ενώ το 7 δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τα άλλα.
Ποιος πιστολέρο των λέξεων;; Αυτός πυροβολεί με το χέρι και σκοτώνει με το όπλο!!!
Δεν τον θυμάσαι τον Φάνιν; Αρχικά ΡΦ.
Feb 22 2012 22:55
plotolp → OdyMonaxos
Δεν αμφισβήτησα την όμορφη δυστοπία και το επιβλητικό σκηνικό. Αυτό όμως δεν αλλάζει τον πολύ κουραστικό και πολλές φορές περιττό τρόπο γραφής που είχε. Και δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και πολύ άλλοι ΠΑ (βλ 6) όπως και ο ίδιος ο συγγραφέας:canthelp: Και ντεφορμέ ξεντεφορμέ ο Πιστολέρο των Λέξεων κάτι παραπάνω ξέρει!
Να είναι πολλές οι μέρες σου και ευχάριστες οι νύκτες σου!;)
Feb 22 2012 22:43
Mad_Hatter → Putin
[SPOILER=the temptation]
[IMG]http://i44.tinypic.com/zn1veb.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
[SPOILER=and the concequences]
[IMG]http://i40.tinypic.com/29mvi8p.png[/IMG]
[/SPOILER]
Feb 22 2012 22:42
Kaidou → Left64Vegeta
Οταν μπαινω στο profile μου (και οταν παταω new posts) μου βγαζει οτι εχω unread message χωρις να εχω κατι καινουργιο...
Edit:Δεν ξερω αν εκανες κατι,αλλα εφτιαξε.Μου ειχε σπασει τα νευρα!! :P
Feb 22 2012 22:37
Kenny → Kalamaris
Ναι, οι The Dogma είναι καλοί.
Από power/epic metal, άκου και Kamelot. Ειδικά τα Epica και The Black Halo σπέρνουν.
Feb 22 2012 22:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed