Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Franky_Super

Ε ηταν αυτο που ειχα δει πρωτο για αυτο. Και γενικα, εχει τρελη πλοκη το Naruto ειναι το καλυτερο απο τα αλλα 2 κορυφαια shounen. Βεβαια αυτο δε σημαινει οτι ειναι το αγαπημενο μου, εξισου κορυφαια ειναι το full moon wo sagashite και τo vampire knight τα οποια ειναι πολυ καλυτερα απο αυτο :p Αλλα μ'αρεσει πολυ και το One piece, φτανει επικινδυνα το Naruto στις προτιμησεις μου, αλλα για καποιο λογο, δε δισταζω να το κοψω καθε φορα που θελω να δω κατι αλλο.. Αν το πηγαινα με τους ρυθμους που πηγα bleach+naruto, το οne piece θα το ειχα τελειωσει απ τον πρωτο μηνα. Αλλα το πηγαινω χαλαρα χαλαρα..
Sep 29 2008 17:46
Photo

Erebos → pointman-aka-thenewguy

"αμ δεν λεω.λεω?ουτε εγω ουτε κανενας αλλος τωρα που το βλεπω" Τα έχουμε πει σε 30+ σελίδες... Αν έχεις κάτι να σχολιάσεις, quotαρε. Αν έχεις κάτι καινούριο να πεις, πες το. Αλλιώς, σταμάτα να spammάρεις.
Sep 29 2008 17:37
Photo

Franky_Super → °•πίΟu-πίΟu•°™

μεχρι το skypiea εχεις δει ε?και που σαι ακομα...εχει πολυ ψωμι το one piece.θα σ αρεσει πολυ αν και βλεπω οτι εισαι πιο πολυ fun του naruto.
Sep 29 2008 16:28
Photo

Tamaki → Konata

Ωραίο avatar! :)
Sep 29 2008 16:08
Photo

iristella → Ame Warashi

Αnytime!!! :3
Sep 29 2008 15:57
Photo

Ame Warashi → iristella

Ευχαριστώ πολύ! :D θα κοιτάγω να δω λίγη υπόθεση κι αν είναι θα το δοκιμάσω...Thnx για τις πληροφορίες! :)
Sep 29 2008 15:54
Photo

dbgoku → GkLoc

Ξερεις απλα ειναι λιγο αγγουραξι τα missions 5 matches in a row κτλ... Αλλα το εχουν καταφερει κι αλλοι οποτε καπως θα το κανω κ εγω...
Sep 29 2008 15:54
Photo

iristella → Dark_Venus

Ηello Dark Venus san!!! O δευτερος κυκλος του Vampire Knight η αλλιως Vampire Knight Guilty ξεκινα στις 6 Οκτωβριου!!! Λιγες μερουλες εμειναν ακομη οποτε καλη μας υπομονη μεχρι τοτε,,, Θυμησε μου...... Το Manga το διαβασες? Kaname FTW!!!!!!
Sep 29 2008 15:36
Photo

iristella → Ame Warashi

Hello!!! H sig και το avatar ειναι απο το anime "code geass:Lelouch of the rebellion" και απεικονιζουν την C.C... Σου συνιστω να το δεις ειναι παρα πολυ καλο!!! ^^ Για οτιδηποτε θες να ρωτησεις μην διστασεις.
Sep 29 2008 15:34
Photo

a2a → LucyBR

Για προσωπική χρήση. Και για μελλοντικό blackmailing... Χεχε πρέπει να δεις τι βλακείες έχω γυρίσει κατά καιρούς με αυτή την κάμερα! Να φέρω και τα DVD που είχα τραβήξει Ιαπωνία να ζαλιστείτε λιγάκι (σα μεθυσμένη τράβαγα!)
Sep 29 2008 15:27
Photo

jimmare → mrjack6

Jimmare is a big searcher... (και αυτος με τους περισσοτερους φιλους...(417):)) Γτ ταπεινος?Κανεις δεν παει με τα post...:)
Sep 29 2008 15:07
Photo

LucyBR → a2a

no prob! ^^ θα μαζεψω και το βασανισμενο θυμα του σαδισμου μου (ναι την Αννα XDD) και θα μαζευτουμε παλι για fangirlism marathon: the revenge!:hahaha::hahaha: LOL! should that be recorded??? θα τρομαξει ο κοσμος που θα το δει!! ΧDDDDDD
Sep 29 2008 14:24
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Τις βρηκα στο veoh σε συνδυασμο με το youtube.Ειναι χωρισμενες σε κομματια και το ενα εχει αυτα που δεν εχει το αλλο!!!!
Sep 29 2008 14:24
Photo

Zoro → GkLoc

look who's talking:hahaha: ZAP!ZAP!ZAP!xP
Sep 29 2008 14:20
Photo

GkLoc → Zoro

[B]"χεχε,τσεκαρα πριν λιγο το profile του GK και το δα,αλλα anw,thanx for letting me know^^" [/B]Damn Spy Bot..xD
Sep 29 2008 14:16