Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Nthar → Kon_Okami

:P to naruto dragon ball love hina prwta ta ida se anime ola :D kai trelo kolima apla kapos ta varethika.... kai twra prwtimo ta isixa manga :D
Σεπ 29 2008 22:08
Φωτογραφία

Dark_Venus → iristella

αχ τι καλααα!ευχαριστω πολυ!!!οχι μονο το anime βλεπω....^_^
Σεπ 29 2008 21:56
Φωτογραφία

Kon_Okami → Nthar

Soz ρε συ αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα. One Piece το βλέπω μεν αλλά manga nope. Bleach από την άλλη έχω δει 2 επεισόδια και μετά το άφησα. Πάντως αν νομίζεις ότι δε θα κολλήσεις και με τα anime think again. Οι περισσότεροι κολλάμε με τα μεγάλα shonen την περίοδο που τα βλέπουμε και χτυπάμε κάτι περιποιημένα ωχταωράκια+ Ένα σου λεω. Naruto +Shippuden to episode 30 τα είδα σε δυόμιση βδομάδες περίπου όπως και 290 επεισόδια One Piece
Σεπ 29 2008 21:05
Φωτογραφία

endless_inspiration → Scorpion

δεν τα αντεχω αυτα τα fillers... δεν μπορω να τα παρακολουθησω καθολου... εν το μεταξυ το anime σταματησε σε κουλο σημειο...και ειπα να διαβασω τα manga.!!!!
Σεπ 29 2008 20:51
Φωτογραφία

Scorpion → endless_inspiration

Μια χαρα σε βρισκω,εγω ειμαι στα φιλλερς επ172. Τελειωνω οπου να 'ναι
Σεπ 29 2008 20:44
Φωτογραφία

endless_inspiration → Scorpion

βασικα το anime το εχω δει ολο....μεχρι τα fillers manga δεν εχω διαβασει τα δυο τελευταια τευχη....
Σεπ 29 2008 20:35
Φωτογραφία

Scorpion → endless_inspiration

΅Εχεις τελειωσει το bleach;
Σεπ 29 2008 20:25
Φωτογραφία

Nthar → Zoro

:P thx e afou ta spaei to berserk .... alla exei kati mines na vgei new chapter :S
Σεπ 29 2008 19:34
Φωτογραφία

Zoro → Nthar

Ναι αμε,με τιμαει που σ'αρεσε και την κρατας,απλως δεν εισαι ο πρωτος που την βαζει καπου{παλια την ειχα βαλει κι εγω σε sig,μετα την πηρε και αλλο ενα παιδι και προσφατα την εγραψα σε ενα thread} και εμεινα λιγο:erk: Μην ανυσηχεις,no prob...keep supporting Berserk^^
Σεπ 29 2008 19:33
Φωτογραφία

pointman-aka-thenewguy → Erebos

εμ σχολιασα δεν σχολιασα(την απουσια απαντησεων στο θεμα?).ποιημα Η συνταγη μαγειρικης εγραψα? για εσενα δηλαδη καινουργιο τι ειναι?αυτο που εγραψα δεν σου εκανε? και αν οχι τοτε η λυση ειναι απλη.σβηστο(αυτο που εγραψα εκτος και αν το εκανες ηδη). απλο και σιγουρο
Σεπ 29 2008 19:29
Φωτογραφία

Nthar → Zoro

x0a0xa0xa0a0a0x0 mallon esi kapou to eipes to diavasa sto forum kai poli to goustara :D sorry p den rwtisa :D alla gamaei gamaei gamaei!!! :D na to kratisw??? :(
Σεπ 29 2008 19:27
Φωτογραφία

Nthar → Kon_Okami

den m les re man 3es meipos pia einai ta feelers sto bleach kai sto one piece :S varieme na vlepw ta apira episodia... gia na min piasw ta manga kai minw spiti kana mina :S
Σεπ 29 2008 19:22
Φωτογραφία

Zoro → Nthar

[B]"fight for the cause, never surrender and don't die" [/B]Να σε ρωτησω,τα λογια αυτα απο την sig σου που τα ειδες?? Επειδη η ατακα αυτη ειναι δικη μου,κανονικα πατενταρισμενη:hahaha:
Σεπ 29 2008 19:21
Φωτογραφία

M.D.F. → Juda

[B][I]Wtf???:erk:... κόψε κάτι mate...[/I][/B] [I][B]Εμένα μου φαίνονται παιδιάστικα σχεδόν όλα, πλην κάποιων εξαιρέσεων.[/B][/I] Kαλα, εγω για εμενα μιλουσα XD:hihi2: Ολοι θεωρουμε κατι "πολυτιμο" και "ξεχωριστο", το γεγονος οτι εμενα με εμπνεουν αυτα τα πραγματα δεν σημαινει οτι εμπνεουν και ολους τους αλλους!:thatsit: Να φανταστεις ειχα εναν φιλο που του εδωσα το One Piece (απο 61 εως 195) και μου ειπε: [B]Mα πως βλεπετε αυτες τις μπουρδες!:hahaha:[/B] [B][COLOR=darkorange]Εdit: Kακως ειχα πει "ειχα εναν φιλο"![/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Ακομα φιλος μου ειναι! :hihi2::hihi2::hihi2:[/COLOR][/B]
Σεπ 29 2008 18:39
Φωτογραφία

Franky_Super → °•πίΟu-πίΟu•°™

κι εγω βλεπω το naruto,ειχα ξενερωσει λιγο με το φιλλερ στο ανιμε βεβαια και το ριξα στο μανγκα,ευτυχως τελειωσε το φιλλερ και ξαναμπηκε στην κανονικη ροη το ανιμε,το ιδιο ισχυει και για το bleach,να τελειωσει κι εκει το φιλλερ για να μπει στα καλα παλι,hueco mondo,espada,κλπ κλπ. εγω επειδη ειμαι και κοματακι μεγαλυτερος απο σενα,lol, εβλεπα παλιοτερα kabamaru,jumaru,dragonball,sailormoon......lol,τα ξερεις?
Σεπ 29 2008 18:27