Community Status Updates
jimmare → Nthar
Τα anime οχι,αλλα οι υπολοιποι ναι...:(Αμα μπορουσα να ερθω,θα επερνα κανεναν φιλο μαζι:drink:
Sep 29 2008 13:26
Adventurer → zade
Κρινοντας απο το γεγονος οτι δε γραφτηκες τελικα στην αλυσιδα, να υποθεσω οτι μισεις τοσο πολυ τους Anime-Eternal? :hahaha:
Sep 29 2008 13:26
Nthar → jimmare
to anime den exei ilikia :P siga tha exei kai 15-16 xronon ligoka :D
Sep 29 2008 13:24
jimmare → GkLoc
Και καλα εκανες!Εμεις σημερα,διαγωνισμα στα μαθηματικα...:burningbe3:
Λαλακια!Τελειως ομως...
Τεσπα,επειδη ημουν σημερα μεσα,εγραψα ολα τα manga-Tv specials-OVA-eps 1-40 OP,εκατσα και ελιωσα να τα βλεπω!:wis:
One piece FTW!!!Ειναι τελειο!!!Ομως επειδη δεν εχω τελειωσει,ακομα γραφω τα eps στον υπολογιστη.:yawn2:
Επειδη οτι μπηκες στο forum,ειδες το topic σχετικα με το site?:hmmm:
απο [B][U]anime-accelerator.forumakers.com [/U][/B]
θα γινει [B]anime-accelerator.gr[/B]
Ομως επειδη ο server ειναι *******,αλλαζουμε και server!Ομως επειδη δεν μπορουμε να μετακινηθουμε,ξαναρχιζουμε απο την αρχη:oo:.Ομως,εχω στειλει pm σε ολους(και mail)για το site.Οσους μπορω να ενημερωσω(μεσω π.χ. anime//gr)δεν το εκανα.Βεβαια,ζητησα απο ολους να αντιγραψουν τα thread τους και να τα βαλουν στο site!Ετσι κερδιουμε και χρονο και posts και μελη.:tensai:
Κατι ακομα...ΤΕΛΟΣ ΤΟ MEGAUPLOAD!!!:kawaii:Ο server μας δινει DDL απο το site.Δλδ θα μπορουν ολοι να κατεβαζουν κατευθειαν απο το site,οπως κατεβαζεις εσυ(και αλλοι)απο εδω.:drink:
Sep 29 2008 13:21
jimmare → Nthar
Αθηνα και ειμαι 14[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/emptyonexg1.gif[/IMG]
Και στην καλυτερη να ερχομουνα,παλι ολοι θα ηταν ολοι οι ''μεγαλοι'' και δεν θα ειχα τι να κανω:(
Sep 29 2008 13:09
Nthar → jimmare
sto meeting που θα γινει την παρασκευη στη θεσ/νικη θα εισαι ή μενεις αλλου?
Sep 29 2008 12:55
nookie
Συνηθως αυτο συμβαινει με τα ψευδωνυμα του καθενος!! ;)
Αλλα δεν ηξερα αν ακολουθεις την "κοινη λογικη" εδω! :Ρ
Sep 29 2008 12:54
GkLoc → dbgoku
Στην αρχη χρησιμοποιυσα Naruto Sasuke Gaara...
Ομως δεν τα πηγαινα καλα,και διαλεξα μετα Naruto Haku Lee
Ο Haku τα σπαει απλα,ο αγαπημενος μου παιχτης εκει μεσα,ειναι πολυ φοβερος...
Και τωρα ειμαι εγω CHuunin και σταματησα με την ομαδα Naruto Shippuden,Haku,Zabuza..
Επισης σου εστειλα ενα invite για να μπεις στην Clan μας,στο Clan Panel πηγαινε και θα το βρεις..
Sep 29 2008 12:51
dbgoku → GkLoc
Εγινα genin χθες κ αρχιζω τις missions μπας και ξεκλειδωσω καναν τουμπανο...Τωρα στα μικρα lvl προτιμω sasuke-naruto-lee...Εσυ με ποιους επαιζες???(TSITSGR me λενε)
Sep 29 2008 12:42
GkLoc → jimmare
Κοπανα FTW!!!
ειχαμε 6αρω και εκανα κοπαα στην τελευταια ωρα,βαρεθηκα και καναμε και Αλγεβρα,αντιοοοοοοοοοοο....
Sep 29 2008 12:19
GkLoc → the goblin
Ειδα λιγο την πρωτη και την παρατησα στην μεση,ηταν αθλια τελειως,δεν αξιζει να τις δεις,ειλικρινα!
Sep 29 2008 12:18
GkLoc → dbgoku
Eτσι να γεμιζουμε οι φανατικοι του Naruto-Arena...
Ξερω εγω 1 εβδομαδα επαιξα και το παρατησα,το βαρεθηκα βασικα,αλλα καλα που μου το θυμισες,,παω να ξαναπαιξω τωρα να δω ποσο ασχετος εγινα..xD
Sep 29 2008 12:17
jimmare → GkLoc
Πως και τετοια ωρα δεν εισαι σχολειο?
(εγω παλι ειμαι αρωστος και για αυτο δεν πηγα...[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/wis.gif[/IMG])
Sep 29 2008 12:14
Ame Warashi → jimmare
Ααααα,με μένα που έμπλεξε τα περιμένει κάτι τέτοια... :D Εγώ να σου πω την αλήθεια αν τον άκουγα να μιλάει ιαπωνικά στο ξεκάρφωτο αρχικά θα τσεκάριζα αν δο΄λεύουν τα αυτιά μου καλά και αφου το επιβεβαίωνα 8α ενθουσιαζόμουν!!!Αλλα που τέτοιεσ τύχεσ ακόμα ψάχνω χωρίς ελπίδα φροντιστήριο με ιαπωνικά στα γιάννενα! :(
Sep 29 2008 12:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed