Community Status Updates

zade → Adventurer
Oxi oxi δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί τους . Αλλά η φιλοσοσφία μου είναι ότι θα γραφτώ σε μια αλυσίδα μόνο όταν δεν μπορώ με τίποτα να βρω αυτά που περιέχει ή μόνο όταν βαριέμαι αφάνταστα να τα κατεβάσω . Δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο , άρα δεν θα συμμετάσχω. Ασε που πρώτα θέλω να τελειώνω και με την άλλη αλυσίδα .


Kon_Okami → Alexiel
Hey you^^
Όλα καλά??? Να σου πω ρε συ. Λέμε με το μπούγιο να πάμε το Σάββατο το απόγευμα να πάμε για καφεδάκι. Είσαι μέσα????


Kon_Okami → Namida
Heyz^^
Τι γίνεσαι???? Να σε πω. Λέμε με όλο το τσούπμο να πάμε για καφέ το Σάββατο το απόγευμα. Έρχεσαι???


Kon_Okami → Hanzo
Hey you!
Τι λέει ρε χαμένε?????
Να σε πω. Λέμε με όλο το υπόλοιπο Π.Ι.Κ.Π.Α(me,Megi,Sparda,Fabianne,Katan,Namida,EarlCainHargreaves,Yu~kun,X-Envy και κάνας δύο άλλοι) να πάμε για καφεδάκι το Σάββατο το απόγευμα. Γουστάρεις????


Zoro → Ianus
Ποιο post μου καλε??:hahaha:
Εγω για δικο σου post ελεγα!
Anw αν και δεν ξερω τι συνεννοηση καναμε,απ οσο φαινετε συμφωνουμε!:nanana:
Καλη Συνεχεια με τα μαθηματα!!^^


Ianus → Zoro
hi Zoro-kun! το διαβασα τελικα το ποστ σου -αρχισαν οι εγγραφες ρε συ πανεπιστημια και δε μ αφηνουν να καω λιγο στο pc- , i agree completely and επαυξανω :)


kagemaru igano → red pyramid
κανε μου μια χαρη και στειλε μου ενα λινκ για το Ai Monogatari γιατι δεν ξερω αν θα κατεβασω αυτο πολυ λες...


Kon_Okami → Nthar
That's true. Τα manga όντως είναι πιο πολύ στο original πνεύμα. Απλά θεωρώ ότι τις έντονες στιγμές δε μπορούν να στις περάσουν με το ίδιο impact με ένα anime.


Nthar → Kon_Okami
καλα γουστα ειναι αυτα :D εμενα τα manga μου θενοντε ας πουμε πιο κοντινα στον διμιουργο τους :D και αρκετα ανιμε π διαβασα αργοτερα μ φενονταν πολυ διφορετικα :D


Kon_Okami → Nthar
Η μέρα με τη νύχτα. Έγω πάλι ποτέ δεν είχα καλές σχέσεις με τα manga. Βαριέμαι ελεεινά τα scanlations. Σε 7-8 σελίδες το έχω κλείσει. Άμα πιάσω βέβαια manga στα χέρια μου είναι άλλη ιστορία. Εκεί φεύγουν τόμοι μαζεμένοι(που να δεις πως διάβαζα το Blood Alone και το MPD Psycho).
Εγώ θέλω την ένταση, τον ήχο, το χρώμα του anime. Άλλη γλύκα. Gets to you better that way. Δλδ το Honey and Clover που είναι από τις αγαπημένες μου σειρές αποφεύγω το manga γιατί το anime το "ανέβαζε" πολύ το OST του και φοβάμαι ότι στο manga δε θα είναι εξίσου καλό. Άλλωστε απ' ότι έχω μάθει πρόκειται για πολύ καλή μεταφορά.


Franky_Super → °•πίΟu-πίΟu•°™
αν δεν εχεις δει το kabamaru πρεπει να το δεις οπωσδηποτε,πιστευω πολλα ανιμε εχουν στηριχτει σ αυτο.κι εγω εκανα αμαν να το βρω αλλα το βρηκα.το dragonball θα βγει σε ταινια κιολας.το ξερεις?αλλα εχουν διαλεξει εναν ηθοποιο για τον goku που δεν του πολυπαει ο ρολος.



Zoro → Nthar
Bleach δεν βλεπω,οσο για One Piece:
[url=http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=108056]One Piece filler episodes list - Naruto Forums[/url]
Οσα επεισοδια ειναι με bold ειναι fillers,ελπιζω να βοηθησα^^


°•πίΟu-πίΟu•°™ → Franky_Super
sailormoon Και dragonball ηταν τα πρωτα ανιμε που ειδα.. kabamarou αμαν πια τι εχετε παθει ολοι με αυτο? Ολοι λενε οτι ειναι αστειο, και που θα το βρω-που θα το βρω!! Το αλλο ουτε που το ξερω.. Αλλα σου λεω με sailormoon τρελη πορωση αν και τωρα δε θυμαμαι και πολλα.. Μου εχει μεινει πανως η κλασσικη σταση και η ατακα : Με τη δυναμη του φεγγαριου, ειμαι η Sailormooooooooooooooooooooon! Dragonball, και να μην εβλεπα μικρη, δεν θα το γλυτωνα το brainwashing του κολλητου μου (τον οποιο ειδα και επαθα να τον κανω να δει και τιποτα αλλο-ειδε bleach,σκαλωσε και δεν αλλαζει-παρολα αυτα ξερει τα παντα για ναρουτο τον εχω επιμορφωσει καλα!)
Θυμαμαι για dragonball ξυπνουσα πρωι πρωι σε κατι πολυ ακυρες ωρες για να δω, και πηγαινα δευτερα η τριτη δημοτικου.. θυμαμαι και την πρωτη φορα που πεθανε ο kakarot και εκλαιγα-που να ξερα η καημενη ποσες ακομα φορες θα πεθαινε!! LOL ηταν αυτο το ανιμε
Vegeta: -Goku, i would never fuse with you, even if i was dead
Goku: But, Vegeta, you ARE dead.
αυτη ηταν Η ατακα που μου εχει μεινει xD xD


Nthar → Zoro
na se rwtisw re c 3es pia einai ta feelers sto one piece kai sto bleach?
